Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Landelijk en modern

In dit bijzondere project komen tegenstrijdige interieurelementen samen en vormen een prachtig geheel. De woning is geïnspireerd op een klassieke woonboerderij, maar dan in een modern jasje. Dit zie je terug in de prachtige open ruimtes en de houten steunbalken, die sierlijk worden geaccentueerd met moderne gouden tegels. Daarnaast is er onder meer gewerkt met Franse Dallen, dat bekend staat om de noeste grillen en het prachtige geleefde uiterlijk.

Modern en landelijk interieur

 

Het charismatische karakter van Franse Dallen

De vloer in dit eigenzinnige interieur is gelegd met Franse Dallen. Dit unieke natuurgesteente wordt gewonnen in de groeven van Frankrijk en is onder meer te herkennen aan de prachtige kleurschakeringen. Het grote vloeroppervlak in deze woning komt door deze adembenemde kleurwisselingen als het ware tot leven. Ondanks de kleurschakeringen zorgen Franse Dallen met hun natuurlijke uitstraling voor een rustieke sfeer waarin ook andere elementen als meubels en accessoires mooi tot uiting komen. 

 

 

Speciale kleurcombinaties voor een rustieke sfeer

Daar waar het eetkamergedeelte speelt met neutrale tinten, wordt er in de keuken een iets uitdagendere toon gezet. Het kookeiland representeert de landelijk moderne stijl uitzonderlijk goed. De strakke lijnen worden mooi gebroken door de nerven in het houtwerk, terwijl de blauwe naunces zorgen voor wat extra kleur. De blauwe nuances worden schitterend verlengd naar de wand. De blauwe wandtegels zijn gezet in een ruitvorm en geven extra diepte aan deze schitterend gemêleerde keuken en creëren een oase van rust. 

 

 

De allure van marmer en goud

Zowel in de badkamer als in de keuken is naast de Franse Dallen ruimte gelaten voor andere invloeden. Zo zien we in beide ruimtes de keramische marmeraderen weelderig, maar toch subtiel, de woning inkleuren. Dit versterkt de landelijke uitstraling en geeft een natuurlijk cachet. In de badkamer zien we tevens dat er flink is uitgepakt met gouden wandtegels, waarmee een prachtige wand is gecreëerd die we kunnen herkennen als 'hotel chic'. In de keuken komt goud daarentegen wat genuanceerder terug.

 

 

Franse Dallen binnen en buiten

Franse Dallen creëren een heerlijk mediterraan gevoel in huis, maar ok zeker rondom huis. In de bijbehorende tuin zien we dat het karakteristieke natuursteen wordt doorgelegd op het terras. Binnen en buiten vormen zo een geheel dat doet denken aan pittoreske landerijen in het zuiden van Europa, maar dan met een zeer geslaagde moderne kwinkslag. De houten steunbalken maken het plaatje volledig compleet: een heerlijke tuin om de zomerdagen door te brengen.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

 

Vieux Medoc Epoque - Franse Dallen
  Vanaf € 105,72 per m2
  incl. BTW

   

  Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

  * Verplichte velden.
  Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.