Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Stoer en landelijk

Deze keer kijken we binnen bij een klant die onder andere zijn badkamer en keuken prachtig heeft verbouwd. Deze klant heeft gekozen voor een combinatie van grijze tinten in combinatie met houten elementen. De grijze tinten komen op een aantal plekken terug in het interieur. De achterwand achter de wasbakken op de badkamer is grijs geverfd met een grijze betonlook verf. Deze wand past prachtig bij de ombouw van de badkuip; deze is ook voorzien van een grijze betonlook.

Een stoere en landelijke badkamer

Badkamer

De vloertegels die in de badkamer liggen hebben ook een mooie grijze kleur. De randen van de tegel zijn niet strak maar getrommeld, hierdoor passen deze tegels erg goed in een stoere en landelijke badkamer.

Een aantal wanden van de badkamer zijn voorzien van Portugese tegels. De tegel die je op de foto’s ziet is de Pietra del Nord Vintage, vergelijkbaar met de Pietra Stone Vintage. Wanneer zulke Portugese tegels worden gebruikt in een ruimte zorgen ze voor een unieke uitstraling. Waar de betonlook verf en de grijze vloertegels zorgen voor een strak en modern geheel, zorgen de Portugese tegels voor een trendy en speelse touch.

"Goede producten voor een goede prijs en een uitstekende service!"

In de hele badkamer komen houten elementen terug. Kijk bijvoorbeeld eens naar de houten lijst om de spiegel, de wastafel en de afwerking van de ombouw van het bad. Hout is een materiaal wat binnenshuis al eeuwenlang gebruikt wordt. Hout zorgt voor een warmere uitstraling van een ruimte. In deze badkamer wordt veel gebruikt gemaakt van grijstinten die passen bij een stoere / industriële inrichting. Het hout zorgt daarom voor een prachtig geheel waarin stoere, industriële en moderne elementen gecombineerd worden met warme en landelijke elementen.

 

Vergelijkbare producten voor de badkamer

Pietra del Nord Vintage
€ 40,03 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Een stoere en landelijke keuken / toilet / hal

Keuken / Toilet / Hal

De keuken van deze klant is in ongeveer dezelfde stijl ingericht als de badkamer. Ook hier zien we gebruik van diverse grijstinten in combinatie met houten elementen. Het geheel wordt mooi afgemaakt door groene accenten; kijk bijvoorbeeld maar eens naar de planten en de tegels tegen de achterwand van het fornuis. De tegel die tegen de achterwand van het fornuis is gebruikt is de Fes Verde.

De tegels in de keuken hebben net zoals in de badkamer getrommeld randen. De tegel die hier verwerkt is, is de Naxos Esedra Efeso vloertegel. Deze tegel zorgt samen met de strakke grijze randen van het aanrecht en de grijze stoelen voor een stoere, industriële uitstraling. De tegels zijn gemaakt van keramiek, dit betekent dat deze tegels krasvast en kleurvast zijn. Na jarenlang gebruik zien deze tegels er nog als nieuw uit. Bovendien zijn keramische vloertegels zeer eenvoudig schoon te maken, ze zijn niet gevoelig voor vetten of zuren: ideaal in een keuken!

Ook in de keuken wordt de stoere en industriële uitstraling van het grijs gecombineerd met houten elementen. Kijk maar eens naar de tafel, de lades en de kasten. Ook de verduistering voor de ramen heeft een bruine kleur die mooi bij de houten elementen past.

Tot slot: aan het plafond hangt een vrij speelse lamp die de strakke lijnen van de keuken een beetje doorbreekt. Alle elementen samen zorgen voor een prachtige keuken waar jarenlang van genoten kan worden.

Wanneer we kijken naar de hal en het toilet van deze klant zien we dat ook deze mooi passen in het hele plaatje. De vloertegels die zijn gebruikt zijn dezelfde vloertegels als die in de keuken liggen. Ook zien we in de hal de combinatie met hout: de trapleuning en traptreden zijn van hout gemaakt. Op het toilet is net zoals op de badkamer gebruikt gemaakt van de Pietra del Nord Vintage. Ook hier zien we een houten element terug dat zorgt voor een warmere uitstraling.

Kom langs in een van onze showrooms:

 

Gebruikte producten in de keuken / toilet / hal

Pietra del Nord Vintage
€ 40,03 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Fes Verde
€ 57,96 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Kijk ook binnen bij: