Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Stoer en landelijk

Deze keer kijken we binnen bij een klant die onder andere zijn badkamer en keuken prachtig heeft verbouwd. Deze klant heeft gekozen voor een combinatie van grijze tinten in combinatie met houten elementen. De grijze tinten komen op een aantal plekken terug in het interieur. De achterwand achter de wasbakken op de badkamer is grijs geverfd met een grijze betonlook verf. Deze wand past prachtig bij de ombouw van de badkuip; deze is ook voorzien van een grijze betonlook.

Stoer en landelijk interieur
Stoer en landelijk interieur

 

Een landelijke en robuuste keuken 

In de keuken zien we het gebruik van diverse grijstinten in combinatie met houten elementen. Het geheel wordt mooi afgemaakt door groene accenten; kijk bijvoorbeeld maar eens naar de planten en de tegels tegen de achterwand van het fornuis. De tegels in de keuken hebben getrommelde randen. De tegels die hier verwerkt zijn komen uit de serie Naxos Esedra Efeso en bestaan uit keramische vloertegels. Deze tegels zorgen samen met de strakke grijze randen van het aanrecht en de grijze stoelen voor een stoere, industriële uitstraling.

 

 

Een stoere en landelijke badkamer

De vloertegels die in de badkamer liggen hebben ook een mooie grijze kleur. De randen van de tegel zijn niet strak maar getrommeld, hierdoor passen deze tegels erg goed in een stoere en landelijke badkamer. Een aantal wanden van de badkamer zijn voorzien van Portugese tegels. De tegel die je op de foto’s ziet is de Pietra del Nord Vintage, vergelijkbaar met de Pietra Stone Vintage. Wanneer zulke Portugese tegels worden gebruikt in een ruimte zorgen ze voor een unieke uitstraling. Waar de betonlook verf en de grijze vloertegels zorgen voor een strak en modern geheel, zorgen de Portugese tegels voor een trendy en speelse touch.

 

 

Een veelzijdige badkamer

In de hele badkamer komen houten elementen terug. Kijk bijvoorbeeld eens naar de houten lijst om de spiegel, de wastafel en de afwerking van de ombouw van het bad. Hout is een materiaal wat binnenshuis al eeuwenlang gebruikt wordt. Hout zorgt voor een warmere uitstraling van een ruimte. In deze badkamer wordt veel gebruikt gemaakt van grijstinten die passen bij een stoere / industriële inrichting. Het hout zorgt daarom voor een prachtig geheel waarin stoere, industriële en moderne elementen gecombineerd worden met warme en landelijke elementen.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Pietra del Nord Vintage
Monster mogelijk
  Vanaf € 42,02 per m2
  incl. BTW
  Castle Grey
  Monster mogelijk
   Vanaf € 43,27 per m2
   incl. BTW
   Massive Stone Ground
   Monster mogelijk
    Vanaf € 39,34 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Stel al je vragen hier!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.