Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Klassiek en modern

Een klassieke vloer gecombineerd met moderne en soms zelfs industriële elementen. In eerste instantie denk je misschien dat dit een gewaagde combinatie is, maar kijkend naar de foto’s kunnen we concluderen dat het een prachtig geheel is geworden. Deze klant heeft gekozen voor een vloer van Franse kalksteen; een materiaal dat zorgt voor een prachtige authentieke uitstraling van de ruimte waarin hij ligt. Daarbij heeft de klant gekozen voor moderne elementen zoals zwart staal en strakke muren. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto’s hieronder!

Klassieke en moderne hal

De hal

In de hal zien we diverse grijze kleurtinten die de kleuren van de Franse kalksteen complimenteren. Zo is de achterwand waar de wereldkaart hangt relatief donkergrijs van kleur. De wand waar de trap achter schuilgaat is lichtgrijs van kleur. Dit zorgt voor een mooi rustig geheel.

In de hal zien we verder twee kleine en een grotere tafel van zwart staal. Deze zijn afgewerkt met een houten blad. Deze tafels geven duidelijk een moderne en zelfs industriële uitstraling aan de ruimte. Zeker wanneer we naar de zijwand tegenover de trap kijken, hier is een motief te zien dat lijkt op metaal.

De hal wordt van de keuken gescheiden middels een zwart stalen schuifdeur met glazen panelen. Zoals je ziet past deze scheiding mooi bij de rest van de meubels in de hal.

"Helemaal top: de beste prijs en bestelling op tijd geleverd. Zou het iedereen aanraden!"

Vergelijkbare producten

Vieux Medoc Epoque - Franse Dallen
Vanaf € 101,49 per m2
incl. BTW
Saint Emilion Select - Franse Dallen
Vanaf € 136,95 per m2
incl. BTW
Dalles de Loire Blanc Rustique - Franse Dallen
Vanaf € 106,50 per m2
incl. BTW

Klassieke en moderne keuken / woonkamer

De keuken en woonkamer

Ook in de keuken en woonkamer komen dezelfde industriële elementen terug in combinatie met de Franse Dallen vloer. In de woonkamer staat een witte kast met een klassieke uitstraling die heel mooi past bij de klassieke vloer. Verder zien we in de woonkamer grote ramen die van de vloer tot het plafond reiken. Dit heeft dan weer een moderne uitstraling. Zoals je ziet worden er dus overal klassieke en moderne elementen door elkaar heen gebruikt.

Ben je ook op zoek naar een mooie Franse kalksteen vloer? De vloer in die je in de foto’s ziet is helaas niet meer verkrijgbaar, maar we hebben genoeg andere vergelijkbare Franse Dallen.

Kom langs in een van onze showrooms:

 

 

Kijk ook binnen bij: