Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Klassiek en modern

Een klassieke vloer gecombineerd met moderne en soms zelfs industriële elementen. In eerste instantie denk je misschien dat dit een gewaagde combinatie is, maar kijkend naar de foto’s kunnen we concluderen dat het een prachtig geheel is geworden. Deze klant heeft gekozen voor een vloer van Franse kalksteen; een materiaal dat zorgt voor een prachtige authentieke uitstraling van de ruimte waarin hij ligt. Daarbij heeft de klant gekozen voor moderne elementen zoals zwart staal en strakke muren. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto’s hieronder!

franse dallen vloer
Klassiek en modern interieur

 

Mix van modern en klassiek in de keuken en woonkamer

In de keuken en woonkamer komen industriële elementen terug in combinatie met de Franse Dallen vloer. In de woonkamer staat een witte kast met een klassieke uitstraling die heel mooi past bij de klassieke vloer. Verder zien we in de woonkamer grote ramen die van de vloer tot het plafond reiken. Dit heeft dan weer een moderne uitstraling. Zoals je ziet worden er dus overal klassieke en moderne elementen door elkaar heen gebruikt.

 

 

De combinatie modern en klassiek uitgevoerd tot in perfectie

In de hal zien we diverse grijze kleurtinten die de kleuren van de Franse kalksteen complimenteren. Zo is de achterwand waar de wereldkaart hangt relatief donkergrijs van kleur. De wand waar de trap achter schuilgaat is lichtgrijs van kleur. Dit zorgt voor een mooi rustig geheel. In de hal zien we verder twee kleine en een grotere tafel van zwart staal. Deze zijn afgewerkt met een houten blad. Deze tafels geven duidelijk een moderne en zelfs industriële uitstraling aan de ruimte. Zeker wanneer we naar de zijwand tegenover de trap kijken, hier is een motief te zien dat lijkt op metaal.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Vieux Medoc Epoque - Franse Dallen
  Vanaf € 105,72 per m2
  incl. BTW
  Dalles de Loire Blanc Rustique - Franse Dallen
   Vanaf € 111,38 per m2
   incl. BTW
   Dallette Auberoche - Franse Dallen
    Vanaf € 118,75 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Stel al je vragen hier!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.