Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Landelijk en industrieel

Hoe combineer je het beste van twee werelden? In dit interieur wordt dit vraagstuk moeiteloos opgelost. Dit interieur zit vol met landelijke en industriële elementen en heeft door een divers materiaalgebruik zelfs een licht Bohemian karakter. Deze toffe combinatie van materialen zorgt voor een zeer huiselijke, gezellige sfeer die uitnodigt voor een lekker bakkie koffie aan de keukentafel. Ben jij bezig met (ver)bouwen en kun je wel een kleine inspiratieboost gebruiken? Met deze binnenkijker zetten we de deur wagenwijd voor je open.

Landelijk en industrieel interieur

 

Back to nature met Mustang Black

Het natuurlijke aspect in dit interieur komt ontzettend mooi tot uiting door de styling met veel kamerplanten, de Mustang Black leistenen vloer en de vensterbanken van hardsteen. De oneffenheden van de uit Brazilië afkomstige leisteen geven de keuken en woonkamer een natuurlijk karakter. De industriële insteek van dit interieur wordt geaccentueerd door de stalen constructies die terugkomen in het meubilair. De combinatie van staal en hout in de meubels zorgt er tevens voor dat de ruimtes ondanks de robuustheid van de tegels strak en modern blijven ogen. Een mooi detail zijn de felle kleuren aan de wand, dit geeft een kleine Bohemian touch en zorgt voor een warme en huiselijke sfeer!

 

 

De charme van Belgisch hardsteen

De meest bekende onder de hardsteensoorten. Belgisch hardsteen wordt vaak gebruikt voor vensterbanken, raamdorpels en deurdorpels. Het is een mooi glanzend en keihard en heeft zeer kenmerkende witte spikkels die mooi glinsteren in het donkere gesteente. De donkerblauwe/zwartachtige kleur van de vensterbanken steekt in dit interieur mooi af op de witte muren. Het zonlicht op de vensterbank geeft aan hoe mooi de glans van hardsteen is. Het is mogelijk om de uitstraling van hardsteen naar smaak aan te passen. Door het te laten schuren krijgt het een mattere uitstraling, terwijl het zoeten van hardsteen bijdraagt aan het benadrukken van de glans.

 

 

Leisteen: een uniek product

Leisteen is een ontzettende karakteristieke natuursteensoort. Niet voor niets zie je dit vaak terugkomen in keukens en woonkamers, maar ook in tuinen. Leisteen is zo bijzonder omdat het wereldwijd gewonnen wordt en daardoor ook in vele verschillende kleuren verkrijgbaar is. In dit interieur werd Mustang Black leisteen gebruikt, een van onze vele producten. Opvallend aan deze leisteen is dat het een mooie donkere en diep zwarte gloed heeft die mooi contrasteert met de lichtheid van de meubels. Om die mooie gloed te behouden is goed onderhoud absoluut een belangrijk onderwerp, want natuursteen is nu eenmaal onderhoudsgevoeliger dan keramiek. Wil je graag tot in de puntjes weten waar je aan toe bent met leisteen? Kom dan gerust eens langs in een van onze showrooms, dan helpen we je graag verder.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Jaddish Green Leisteen (Binnen)
Aanbieding
Monster mogelijk
  € 36,93 per m2
  Nu vanaf € 31,39 per m2
  incl. BTW
  Black Berry Leisteen (Binnen)
   Vanaf € 31,75 per m2
   incl. BTW
   Leisteen Oxide Muurstrips
   Aanbieding
    € 42,29 per m2
    Nu € 35,95 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.