Tweede Pinksterdag zijn we geopend van 10:00 - 15:00u! Afhalen is deze dag niet mogelijk.

Landelijk en industrieel

Hoe combineer je het beste van twee werelden? Deze klant wist dit vraagstuk moeiteloos te beantwoorden. Dit interieur zit vol met landelijke en industriële elementen en heeft door een divers materiaalgebruik zelfs een licht Bohemian karakter. Deze toffe combinatie van materialen zorgt voor een zeer huiselijke, gezellige sfeer die uitnodigt voor een lekker bakkie koffie aan de keukentafel. Ben jij bezig met (ver)bouwen en kun je wel een kleine inspiratieboost gebruiken? Met deze binnenkijker zetten we de deur wagenwijd voor je open. Doe alsof je thuis bent, kom binnen!

Landelijk en industrieel interieur
Een heerlijke plek om 's ochtends bij het ontbijt je krant open te slaan

 

Back to nature met Mustang Black

Het natuurlijke aspect in dit interieur komt ontzettend mooi tot uiting door de styling met veel kamerplanten, de Mustang Black leistenen vloer en de vensterbanken van hardsteen. De oneffenheden in de uit Brazilië afkomstige leisteen geven de keuken en woonkamer een natuurlijk karakter. De industriële insteek van dit interieur wordt geaccentueerd door de stalen constructies die terugkomen in het meubilair. De combinatie van staal en hout in de meubels zorgt er tevens voor dat de ruimtes ondanks de robuustheid van de tegels strak en modern blijven ogen. Een mooi detail zijn de felle kleuren aan de wand, dit geeft een kleine Bohemian touch en zorgt voor een warme en huiselijke sfeer! 

Prachtige woonkeuken
een moderne combinatie van hout, staal en leisteen
Diverse kleurcontrasten
een divers pallet van kleuren en tinten
Huiselijke woonkamer
de lichtinval toont mooi de gravuren van de leisteen
Bohemian touch
het gebruik van felle kleuren maakt het interieur levendig
Belgisch hardsteen
de kleine kenmerkende fossielen zijn prachtig zichtbaar

 

Gecharmeerd van deze Mustang Black vloer? Check ook eens deze vergelijkbare producten!

Jaddish Green Leisteen (Binnen)
Aanbieding
€ 29,06 per m2
Nu vanaf € 24,71 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Black Berry Leisteen (Binnen)
Vanaf € 30,66 per m2
incl. BTW
Leisteen Oxide Muurstrips
Aanbieding
€ 42,29 per m2
Nu € 35,95 per m2
incl. BTW
Leisteen Multicolor India (Binnen)
Aanbieding
€ 47,19 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

 

De charme van Belgisch hardsteen

De meest bekende onder de hardsteensoorten. Belgisch hardsteen wordt vaak gebruikt voor vensterbanken, raamdorpels en deurdorpels. Het is een mooi glanzend en keihard en heeft zeer kenmerkende witte spikkels die mooi glinsteren in het donkere gesteente. De donkerblauwe/zwartachtige kleur van de vensterbanken steekt in dit interieur mooi af op de witte muren. Het zonlicht op de vensterbank geeft aan hoe mooi de glans van hardsteen is. Het is mogelijk om de uitstraling van hardsteen naar smaak aan te passen. Door het te laten schuren krijgt het een mattere uitstraling, terwijl het zoeten van hardsteen bijdraagt aan het benadrukken van de glans.

 

Leisteen: een uniek product

Leisteen is een ontzettende karakteristieke natuursteen. Niet voor niets zie je dit vaak terugkomen in keukens en woonkamers, maar ook in tuinen. Leisteen is zo bijzonder omdat het wereldwijd gewonnen wordt en daardoor ook in vele verschillende kleuren verkrijgbaar is. In dit interieur werd Mustang Black leisteen gebruikt, een van onze vele producten. Opvallend aan deze leisteen is dat het een mooie donkere en diep zwarte gloed heeft die mooi contrasteert met de lichtheid van de meubels. Om die mooie gloed te behouden is goed onderhoud absoluut een belangrijk onderwerp, want natuursteen is nu eenmaal onderhoudsgevoeliger dan keramiek. Wil je graag tot in de puntjes weten waar je aan toe bent met leisteen? Kom dan gerust eens langs in een van onze showrooms, dan helpen we je graag verder.

Leisteen vloer
Strak en modern

 

Meer weten over dit project?

Deze klant creëerde met onze producten een heerlijke, stijlvolle woning en daar zijn we enorm trots op! Wil je meer informatie over deze of vergelijkbare producten, of ben je zelf bezig met de start van je eigen project? Neem dan gerust contact op via sales@totaaltegel.nl of bel 077 851 4973.


 

Check hier de binnenkijkers van andere klanten!

Op zoek naar een geheel andere interieurstijl of ben je nog zoekende in de combinaties die je wilt gaan maken? Bekijk dan zeker deze onderstaande binnenkijkers eens! Hier vind je uiteenlopende interieurstijlen en toffe creatieve creaties van andere klanten. Kijk gerust even rond en laat je inspireren!