Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Vintage en retro

Een mix van vintage en retro onmogelijk? Deze badkamer bewijst absoluut het tegendeel. Met florisante kleur- en stijlcombinaties heeft deze badkamer een geheel eigen karakter. De vintage wandtegels en de terrazzo vloertegels vormen een stijlvolle match die wordt voltooid door trendy roségouden accessoires en andere designer elementen.   

Vintage en retro
De speelse retro terrazzo tegels prachtig gecombineerd met roze vintage wandtegeltjes

Speels en retro met terrazzo

In één oogopslag is de toffe combinatie van verschillende stijlen al zichtbaar. Bij de douche en het bad is gebruik gemaakt van gave handvorm tegels met wit en roze, terwijl de gehele vloer en een gedeelte van de wand is bedekt met retro terrazzo tegels. Deze karaktervolle tegels hebben de laatste jaren een gigantische comeback gemaakt en zijn weer enorm populair. Terrazzo zorgt voor een speels effect en biedt de perfecte oplossing als je graag een uitdagend contrast wilt vormen. Dat is ook goed zichtbaar in deze badkamer; de terrazzo look neemt een prominente plaats in, maar is geen overheersende factor. De match met de roze en witte tinten is rustig, maar ook heel frivool.

De charme van kleurrijke wandtegels

Tegenover de uitgesproken terrazzo look staat de genuanceerde uitstraling van de handvorm tegels. De roze kleur zorgt voor een zachte touch. De oppervlakte van deze tegeltjes heeft een subtiele shine en die glossy bewerking zorgt voor diepgang in de ruimte. De licht reflectie maakt de badkamer lekker helder. Naast de open uitstraling is er nog een factor die bijdraagt aan de retro look. Het blokverband waarin de wandtegeltjes zijn gelegd heeft een authentieke vibe, die heel gaaf aansluit op de terrazzo. De roze tegels en de roségouden kranen versterken elkaar en vormen samen een klassieke combinatie die in deze badkamer met veel feeling voor stijl in een nieuwe vorm wordt gegoten!

Een interieur met diverse invloeden

Vintage en retro liggen dichtbij elkaar, het zijn allebei stijlen waarin oude elementen de boventoon voeren. In deze badkamer worden de stijlen heel mooi met elkaar verweven én is er ruimte voor andere invloeden. Terrazzo is een echte 'retro-klassieker', terwijl de roze en witte wandtegels juist weer iets meer een vintage inslag hebben. Dit is ook heel goed te zien aan de kleine kleurverschillen. Juist die nuances geven de wanden in deze ruimte een wat verouderde look. De onderscheidende invloeden worden gecreëerd door de inrichting van het geheel. Het hout onder de wasbak is hiervan een perfect voorbeeld. Dit geeft de badkamer een natuurlijke twist, terwijl de ronde spiegel met het lichtkader juist weer zorgt voor een lichtmoderne indruk. Alle stijlen komen dus naadloos tot elkaar; verweerd, nostalgisch, natuurlijk en modern is het resultaat van deze toffe interieurstijl!

(Vergelijkbare) producten uit deze binnenkijker

Verona Stone Picasso
  € 74,95 per m2
  incl. BTW
  Verona Stone Dali
   € 74,95 per m2
   incl. BTW
   Atelier Blanc de Lin - Glossy
    Vanaf € 99,95 per m2
    incl. BTW
    Atelier Vieux Rose - Glossy
     Vanaf € 99,95 per m2
     incl. BTW

      

     Inspiratie voor jou

     Bekijk de mooiste interieurs van onze klanten!

     Een mix van stijlen
     De verschillende looks vormen een prachtig eenduidig geheel
     Vintage blokverband
     Dit gave verband is nostalgisch maar tóch trendy
     Roze en goud
     De klassieke combinatie wordt stijlvol versterkt met de terrazzo look

      

     Zorgeloos genieten van de vintage look

     Alle tegelproducten in deze badkamer zijn keramisch en dit zorgt ervoor dat deze ruimte zonder al te veel moeite jarenlang als nieuw blijft! Hoe dat kan? Heel simpel: keramiek is heel erg fijn in onderhoud. De terrazzo onderdelen hebben een matte oppervlaktebewerking. Dit zorgt ervoor dat ze goed beschermd zijn tegen beschadigingen, zoals krassen. De wanden zijn afgewerkt met glossy tegeltjes, die zijn niet krasbestendig, maar wel kleurvast en vocht -en vlekbestendig. Deze klanten hebben goed nagedacht over hun productgebruik en hebben naast de prachtig uitstraling gekozen voor het onderhoudsvriendelijke karakter van keramische tegels. Ze zijn ondoordringbaar voor vuil; met een klein beetje warm water en een doekje zijn deze wand en vloer in één handomdraai weer spiksplinter nieuw!

      

      

     Natuurlijk en speels
     Terrazzo, hout en roze; een fraaie mix met een natuurlijke twist
     Zacht roze met wit
     De roze kleuren krijgen voldoende ruimte om in het oog te springen door de combinatie met wit
     Vintage blokverband
     Twee kleuren en toch een solide uitstraling
     Modern en classic
     Moderne vormen en de klassieke 'roze-gouden combi' zorgen voor een heerlijke match

      

     Welke producten uit dit project spreken jou aan?


      

     Meer informatie over dit project?

     Onze producten in combinatie met de creativiteit van deze klanten heeft deze prachtige badkamer opgeleverd en daar zijn we heel erg trots op! Ben je op dit moment ook bezig met een nieuw project of ben je aan het oriënteren op een nieuwe interieurstijl en ben je benieuwd naar deze producten? Neem dan gerust contact met ons op via sales@totaaltegel.nl of bel ons op 077 851 4973 en we helpen je graag verder.


      

     Benieuwd naar andere interieurs? Bekijk ze hier!