Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Modern en landelijk

We mochten deze prachtplaatjes schieten bij een van onze klanten! Deze klant wist de unieke landelijke elementen van het huis te waarborgen en hier met de combinatie van hout, staal en keramische betonlooktegels een moderne twist aan te geven. Is de mix van modern en landelijk ook helemaal jouw ding? Laat je inspireren door deze toffe binnenkijker!

Een modern interieur met unieke klassieke elementen
De combinatie van modern en oud creëert een prachtige warme huiselijke sfeer! In dit project zijn onze producten gebruikt en daar zijn we heel trots op. Lees hieronder alles over het interieur en de gebruikte producten.

Modern met een landelijke touch

Typerend in deze woonkamer zijn de authentieke landelijke elementen die, uit respect voor de historie van de woning, een prominente plek in het interieur innemen. Deze klant combineerde deze landelijke geschiedenis met een moderne betonlook tegelvloer. De zachte, lichte grijstint van deze keramische tegels maakt van de woonkamer een licht en ruimtelijk ogend geheel. Wat mooi opvalt is dat de verschillende kleuren van de kamerplanten, de blauwe bank en de authentieke Delftsblauwe tegels bij de kachel door de moderne vloer bijzonder mooi tot uiting komen in het interieur.

De combinatie van het natuurlijke hout en industrieel staal is momenteel een echte trend en zorgt voor een diverse, huiselijke en warme sfeer en is de finishing touch in dit modern-landelijke interieur.

Als we doorglippen naar de keuken komen we een zeer karakteristieke betonlooktegel tegen. De keramische Space Graphite tegel met getrommelde randen is een robuuste en stoer uitziende tegel en geschikt voor verschillende interieurstijlen. In deze keuken zie je dat de strak houten kasten mooi aftekenen op de bewerkte uitstraling van de betonlook. Deze oude look geeft diepgang aan de keuken; het zorgt voor een mooi doorleefde uitstraling die recht doet aan de oude elementen in het huis.

Een ruim kookparadijs
De lichte tegels creëren een ruimtelijk en fris geheel
Modern en landelijk inéén
Details accentueren prachtig de geschiedenis van de woning
Bijzondere woonkeuken
Prachtige houten elementen op een moderne ondergrond
Open karakter
De lichtheid van de tegel heeft een mooi, ruimtelijk effect

Een combinatie van heden en verleden

Een trendy ontwikkeling in de interieurstyling; een moderne industriële look met historische landelijke elementen. In deze binnenkijker wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten keramische betonlook tegels. Deze doorgaans lichte vloertegels accentueren de bijzondere landelijke interieurelementen en geven de ruimte een moderne uitstraling.

Een robuust karakter met Living Carbon

De Living Carbon tegel is verkrijgbaar in twee varianten: normaal en getrommeld. Getrommeld wil zeggen dat deze tegel machinaal is bewerkt met kiezeltjes. Dit proces haalt de effenheid van de tegel en creëert een oudere look. Deze look werkt ook heel erg goed in tuinen en op terrassen.

 

Gecharmeerd van de betonlook? Misschien zijn deze producten iets voor jou!

Space Light
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Space Graphite
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Space Ash
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Vriendelijk in gebruik én onderhoud

Betonlook vloertegels zijn keramisch en daardoor niet gevoelig voor vocht, zuren, vet of vlekken. De solide grijstinten van de betonlook worden afgedekt met een beschermende toplaag en zijn daardoor uitermate krasbestendig en kleurvast. Dit geldt tevens voor alle andere soorten betonlook vloertegels. Een vuile vloer na een feestje of bezoek is daarom ook geen enkel probleem; deze ondergrond is gemakkelijk schoon te maken met alle soorten schoonmaakmiddel.

De veelzijdigheid van een betonlook

Een betonlook is tijdloos en toepasbaar in zeer veel verschillende interieurstijlen, zoals modern, design en industrieel. Naast betonlook vloertegels zijn er ook betonlook wand en -terrastegels in zeer veel verschillende soorten en maten en deze zijn ook heel goed met elkaar te combineren. De combinatie van betonlook wand en -vloertegels zorgt bijvoorbeeld voor een súper strakke uitstraling van een woonkamer of keuken, waarin meubels en accessoires optimaal de ruimte krijgen om te shinen.

Totaaltegel biedt een divers assortiment van betonlooktegels in de kleuren antraciet, zwart, grijs, beige, bruin en taupe en in populaire afmetingen als 60x60 cm, 80x80 cm en 100x100 cm.

Gecharmeerd van deze look en nieuwsgierig naar onze verschillende keramische betonlook vloertegels? Totaaltegel biedt een divers assortiment van betonlook tegels in de kleuren antraciet, zwart, grijs, beige, bruin en taupe en in diverse soorten afmetingen. Bekijk al onze keramische vloertegels op je gemak welke tegel het beste bij jou past!

Advies of meer weten over dit project?

Heeft deze binnenkijker jou enorm geïnspireerd en sta je te popelen om aan de slag te gaan met je eigen interieur? Neem gerust contact met ons op via sales@totaaltegel.nl of bel 077 851 4973. Liever direct advies in een inspirerende omgeving? Kom eens langs in een van onze showrooms in Hegelsom en Vianen, dan helpen we je graag verder! 

Robuuste keuken
De donker getinte tegels geven ruimte aan het interieur
Modern meets landelijk
Een mooi contrast tussen licht en donker
Lichte uitstraling
Strak dynamisch interieur

Is de betonlook helemaal jouw ding? 


Zoek je meer inspiratie? Bekijk ook onze andere binnenkijkers!