Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Modern en landelijk

We mochten deze prachtplaatjes schieten bij een bijzonder project. Dit interieur weet de unieke landelijke elementen van het huis te waarborgen en hier met de combinatie van hout, staal en keramische betonlooktegels een moderne twist aan te geven. Is de mix van modern en landelijk ook helemaal jouw ding? Laat je inspireren door dit schitterende project.

Landelijk en modern interieur

 

Modern met een landelijke touch

Typerend in deze woonkeuken zijn de authentieke landelijke elementen die, uit respect voor de historie van de woning, een prominente plek in het interieur innemen. Deze landelijke geschiedenis is op een prachtige manier gecombineerd met een moderne betonlook tegelvloer. De zachte, lichte grijstint van deze keramische tegels maakt van deze woonkeuken een licht en ruimtelijk ogend geheel. Wat mooi opvalt is dat de verschillende kleuren van de kamerplanten, het houten aanrechtblad en de authentieke Delftsblauwe tegels bij de kachel door de moderne vloer bijzonder mooi tot uiting komen in het interieur.

 

 

Een combinatie van heden en verleden

Een trendy ontwikkeling in de interieurstyling; een moderne industriële look met historische landelijke elementen. In deze binnenkijker wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten keramische betonlook tegels. Deze doorgaans lichte vloertegels accentueren de bijzondere landelijke interieurelementen en geven de ruimte een moderne uitstraling. Betonlook vloertegels zijn keramisch en daardoor niet gevoelig voor vocht, zuren, vet of vlekken. De solide grijstinten van de betonlook worden afgedekt met een beschermende toplaag en zijn daardoor uitermate krasbestendig en kleurvast. Dit geldt tevens voor alle andere soorten betonlook vloertegels.

 

 

De veelzijdigheid van een betonlook

Een betonlook is tijdloos en toepasbaar in zeer veel verschillende interieurstijlen, zoals modern, design en industrieel. Naast betonlook vloertegels zijn er ook betonlook wand en -terrastegels in zeer veel verschillende soorten en maten en deze zijn ook heel goed met elkaar te combineren. De combinatie van betonlook wand en -vloertegels zorgt bijvoorbeeld voor een súper strakke uitstraling van een woonkamer of keuken, waarin meubels en accessoires optimaal de ruimte krijgen om te stralen.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Space Graphite
Monster mogelijk
  Vanaf € 34,58 per m2
  incl. BTW
  Space Ash
  Monster mogelijk
   Vanaf € 34,58 per m2
   incl. BTW
   Space Light
   Monster mogelijk
    Vanaf € 34,58 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit projecten? Stel hier al je vragen!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.