Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Kasteel Huys ter Horst

We gaan binnenkijken bij een écht kasteel. Kasteel Huys ter Horst, gelegen in horst is een fascinerend bouwwerk welke hoog uitsteekt boven de Bossen. De ruïne, haar verhalen en geschiedenis hebben een permanente plaats in het hart van Horstenaren. Op dit moment is een deel van de kasteelruïne gerestaureerd en sommige gedeeltes opnieuw opgebouwd. Wij hebben hier een prachtige passende keramische vloer mogen leveren die het grote aantal bezoekers met gemak aan kan.

kasteel Huys ter Horst
kasteel Huys ter Horst

 

Authentieke keramisch parket vloer

De historische sfeer van een kasteel leent zich geweldig voor allerlei evenementen en activiteiten. De gerenoveerde ridderzaal wordt regelmatig gebruikt voor vergaderingen, recepties, uitvaarten of als trouwlocatie. Om de authentieke sfeer na te bootsen is er gekozen voor een houtlook parket vloer. Deze houtlook vloer is niet gemaakt van echt hout maar van keramiek. Keramisch parket geeft een warme uitstraling en charme zoals echt hout, maar heeft toch alle onderhoudsvoordelen van een keramische vloer. Ideaal voor ruimtes die veel maar ook intensief gebruikt worden.

 

 

Historie in ere hersteld bij Huys ter Horst

Tijdens de renovatie van Kasteel Huys ter Horst is er veel aandacht geweest voor het waarborgen van het historisch perspectief van dit monument. Om deze te waarborgen is gekozen voor houtlook vloertegels. Dit is een verwijzing naar de geschiedenis van dit monument, dat al eeuwen is gevestigd in Horst en tegenwoordig een toeristische trekpleister is. De houtlook zorgt voor een toekomstbestendige herinrichting die nog jaren mee kan. 

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Masai Avana
Monster mogelijk
  Vanaf € 39,47 per m2
  incl. BTW

   

  Meer weten over dit project? Stel hier al je vragen!

  * Verplichte velden.
  Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.