Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Kasteel Huys ter Horst

We gaan binnenkijken bij een écht kasteel. Kasteel Huys ter Horst, gelegen in horst is een fascinerend bouwwerk welke hoog uitsteekt boven de Bossen. De ruïne, haar verhalen en geschiedenis hebben een permanente plaats in het hart van Horstenaren. Op dit moment is een deel van de kasteelruïne gerestaureerd en sommige gedeeltes opnieuw opgebouwd. Wij hebben hier een prachtige passende keramische vloer mogen leveren die het grote aantal bezoekers met gemak aan kan.

Authentieke keramisch parket vloer

De historische sfeer van een kasteel leent zich geweldig voor allerlei evenementen en activiteiten. De gerenoveerde ridderzaal wordt regelmatig gebruikt voor vergaderingen, recepties, uitvaarten of als trouwlocatie. Om de authentieke sfeer na te bootsen is er gekozen voor een houtlook parket vloer. Deze houtlook vloer is niet gemaakt van echt hout maar van keramiek. Keramisch parket geeft een warme uitstraling en charme zoals echt hout. Maar toch alle onderhoudsvoordelen van een keramische vloer. Ideaal voor ruimtes die veel maar ook intensief gebruikt worden.

"Vriendelijke medewerkers, goede prijs en schitterende tegels."

De keuze is gevallen op de Masai Avana Rett. Dit is een prachtige houtlook tegel met een lichte beige/bruine kleur. De mooie scherpe print zorgt ervoor dat de uitstraling niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Kom langs in een van onze showrooms:

 

Masai Avana
€ 35,80 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Kijk ook binnen bij: