Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Van der Valk Nuland

In deze binnenkijker komt een breed palet van kleuren, stijlen en mogelijkheden prachtig tot elkaar. Het Van der Valk hotel in Nuland herbergt een chique verzameling van talloze keramische tegels die stijlvol zijn verwerkt in verschillende interieurstijlen. Elke ruimte ademt luxe, maar heeft toch een eigen stijlvol karakter. De hotel chic sfeer is adembenemend en vormt een rijke bron van inspiratie. Kijk binnen bij een een bijzonder project.

Van der Valk Nuland

 

Diverse legverbanden voor een chique stijl

Bij binnenkomst in het Van der Valk hotel in Nuland kijk je je ogen uit. De overweldigende grote ruimte is gevuld met prachtige interieurelementen. Op de vloer van het restaurant en de eetzaal op de begane grond zij verschillende soorten tegels en zaagwerk gebruikt. Wat meteen opvalt is is de combinatie van verschillende legverbanden en materialen. Zo zie je onder meer een hongaarse punt in marmerlook, worden de natuursteenlook Mun Grey tegels gekaderd met een basalt look en is er zelfs gebruikt gemaakt van gebruikte waaltjes voor een geleefd effect.

 

 

Hotel chic in de puurste vorm

Waar je ook kijkt in deze bijzondere binnenkijker vind je pracht, praal en luxe tot in de kleinste details. In het interieur is bewust gekozen voor goud afgestemd op het keramiek. De houten boog boven de bar springt in het oog en centreert zich op de vloer in het midden van verschillende materialen. Aangrenzend aan het tapijt liggen onder meer majestueuze marmerlooks in Hongaarse punt. De natuursteenlook tegels zijn gekaderd, waardoor ze een mooi middelpunt vormen in het geheel.

 

 

Een doorleefd karakter met oude waaltjes

Niets kan een klassieke oude stijl beter vangen dan gesteente dat al eens in een ander project is gebruikt. De waaltjes in het Van der Valk in Nuland hebben al eens dienst gedaan als vloer in een oud gebouw. De mooie gesleten randen en de robuuste kleurschakeringen zorgen voor een authentiek karakter. Ze zijn onder meer toegepast als verhoging in het restaurant en geven ook de wijnopslag een een sfeervol en geleefd aanzien. 

 

 

Houtlook en natuursteenlook stijlvol gecombineerd

De sanitaire ruimtes zijn prachtig ingericht en hebben een kenmerkende hotel chique stijl. De houtlook is gebruikt aan de wand en is ook verwerkt in de wastafel. De contrasten zijn duidelijk zichtbaar en geven de ruimte een uitdagend en stijlvol karakter. Het blauwe behang heeft een koninklijke allure en de keramische natuursteen look is zo echt vervaardigd dat de ruimte uit steen gehouwen lijkt. De combinatie van deze 3 componenten vormen een prachtig decor voor de eyecatchers in de ruimte: een speciale design spiegel en de prachtige ronde uitsnede in het plafond die de ruimte extra ruimtelijk maakt. 

 

 

Een adembenemende foyer

Op de tweede verdieping vinden we een prachtige foyer waar ogen te kort komen. De entree in deze ruimte is overweldigend: Het hoge plafond, hoge deuren en de diverse materialen zorgen voor een adembenemend tafereel. De bar is bekleed met groene keramische marmerlook en ook de deuren naar de congresruimtes zijn bekleed met een majestueuze marmerlook. Tussen alle pracht en praal zijn er ook talloze mogelijkheden om te relaxen. De loungebank, gecentreerd in het midden van de ruimte en gekaderd met schitterende designlampen, is een heerlijk plekje om deze overweldigende ruimte op je in te laten werken.

 

 

Houtlook als basis van de lounge

Ben je ook helemaal weg van het rustgevende en natuurlijke karakter van hout? In de lounge van het Van der Valk hotel in Nuland is deze heerlijke rustieke sfeer alom aanwezig. De bijzondere tegels hebben een luxe patroon en zijn gemaakt van keramiek. Het is een uitstekende basis voor de gouden en kleurrijke accenten die in de ruimte terugkomen. In deze ruimte komen de werelden van natuur en design naadloos tot elkaar.

 

 

Stonepanels met een mediterraan karakter

Niet alleen de verschillende ruimtes in het Van der Valk hotel in Nuland zijn prachtig vormgegeven met keramiek en steendesignen. Zodra je in de buurt komt van het hotel kun je al van mijlenver de prachtige mediterrane accenten waarnemen. Verschillende buitenmuren zijn bedekt met stonepanels. Zowel het hotel als het bijbehorende casino zijn bekleed met stonepanels met diverse kleurschakeringen. Hierdoor wordt het gebouw subtiel geaccentueerd. Hierdoor is een gracieuze mix ontstaan die zowel luxueus als mediterraan aandoet.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Rusty Slate Stone Panels Flat Face
Aanbieding
  € 50,00 per m2
  Nu € 42,50 per m2
  incl. BTW
  Incana WS bruin zwart onbezand
   Vanaf € 71,95 per m2
   incl. BTW
   Byron Marquinia
   Monster mogelijk
    Vanaf € 37,40 per m2
    incl. BTW
    Mun Grey
    Monster mogelijk
     Vanaf € 45,92 per m2
     incl. BTW
     Ricordi Charme 01
      € 62,67 per m2
      incl. BTW
      Les Bois Cobolo
      Monster mogelijk
       Vanaf € 62,22 per m2
       incl. BTW

       Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

       * Verplichte velden.
       Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.