Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Graaf ter Horst

Graaf ter Horst is een oude kasteelboerderij die in 2019 volledig is gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtig restaurant met feest- en vergadermogelijkheden. Een pand met een rijke historie wat op een unieke wijze is verwerkt in de inrichting. Er is veel aandacht besteedt aan de styling en het resultaat mag er zijn! Totaaltegel heeft in samenwerking met stylingbureau Kim & Co nagedacht over het gebruik van tegels in de boerderij. Er is gekozen voor een keramische vloertegel met een landelijke uitstraling in combinatie met grijs gebakken waaltjes. In de keuken en toiletruimtes is gekozen voor zogenaamde metro tegeltjes die het geheel een moderne uitstraling geven.

natuursteenlook vloertegels in restaurant
Landelijk modern restaurant

 

Respect voor de historie van het pand

Bij de verbouwing van dit historische pand is geprobeerd om recht te doen aan de geschiedenis. Het resultaat is prachtig en de tegelkeuze sluit perfect aan op de historie van dit pand. De aankleding maakt het plaatje compleet en zorgt ervoor dat de tegels nog mooier tot hun recht komen. Wil je genieten van heerlijk eten in een warme, maar moderne ambiance? Breng dan zeker een bezoekje aan Graaf ter Horst. Het pand ligt midden in de Kasteelse Bossen en nodigt uit voor een heerlijke wandeling.

 

 

Montpellier Moka als vloertegels

Over de gehele benedenverdieping is gekozen voor de mooie keramische tegel ‘Montpellier Moka’ in de afmeting 60x90 cm. De tegel wordt ook wel de ‘French Vintage Noce’ genoemd en doet denken aan de eeuwenoude vloeren in Franse kastelen, maar dan in een modern en onderhoudsvriendelijk jasje. Zoals de naam al aangeeft is het een vloertegel met een vintage/landelijke uitstraling wat qua kleur en structuur perfect past bij dit nostalgische pand. Er is bewust gekozen voor een keramische vloertegel vanwege het onderhoudsgemak.

 

 

Metro wandtegels in de keuken, toiletruimtes en de brasserie/bar

Metro wandtegels hebben een moderne en industriële uitstraling en worden ook wel Azulejos genoemd. Deze tegeltjes zijn helemaal van deze tijd, vooral de handgemaakte variant. Deze serie metro tegels heet Alchimia en heeft in zijn geheel een strakke uitstraling vanwege het gepolijste oppervlak. We zien ze veel terugkomen in toiletten, badkamers en in de horeca als bekleding tegen een bar of balie. Bij Graaf ter Horst is ervoor gekozen om de Alchimia tegels op diverse plekken terug te laten komen in een visgraatmotief. 

 

 

Gebakken klinkers als binnenproduct

Bij Graaf ter Horst is gekozen voor een unieke en prachtige combinatie tussen de Montpellier Moka en de gebakken klinker ‘Nostalgie’. Iedereen denkt bij een gebakken klinker direct aan een buitenproduct, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij Graaf ter Horst is de gebakken klinker Nostalgie binnen toegepast en het resultaat is prachtig. De klinker is ingevoegd waardoor er geen vuil tussen de klinkers ontstaat. De Montpellier Moka en de Nostalgie klinker passen qua kleur en structuur prachtig bij elkaar. Het geheel oogt modern, uniek en stoer, maar in zijn geheel toch rustig. Het toepassen van klinkers binnenshuis wordt vaak gedaan in ‘bij’ ruimtes zoals een hal of bijkeuken. De klinker is bij Graaf ter Horst toegepast als looppad langs de keuken en zorgt voor een verbinding tussen de feest- en vergaderruimte en het restaurant.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Nostalgie WS zwart bruin onbezand
  Vanaf € 61,95 per m2
  incl. BTW
  Montpellier Moka
  Monster mogelijk
   Vanaf € 65,46 per m2
   incl. BTW

    

   Meer weten over dit project? Stel al je vragen hier!

   * Verplichte velden.
   Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.