Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Industrieel en Landelijk

Dat industriële en landelijke elementen heel goed samen gaan, zien we bij dit project. Wij mochten binnen kijken bij deze klant die gekozen heeft voor houtlook vloertegels in combinatie met stonepanels tegen de wand. De kleuren van de houtlook vloertegels en stonepanels sluiten perfect op elkaar aan. Kies voor een combinatie die naadloos op elkaar afgestemd is óf een combinatie die totaal anders is. De kleur van de inrichting zorgt ervoor dat het geheel rust uitstraalt en een ruimtelijke uitstraling krijgt. Prachtig vinden wij!

Een industriële en landelijke woonkamer

Woonkamer met houtlook vloertegels

Deze klant heeft gekozen voor de houtlook vloertegel Masai Beige Rett. Deze keramische vloertegel heeft een mooie natuurlijke uitstraling door zijn gedetailleerde print. De tegel heeft beige- en grijstinten die eenvoudige te combineren zijn met andere kleuren in huis. De Masai Beige Rett heeft de afmeting 30x120x1 cm. De tegel kan gecombineerd worden met dezelfde plinten, ook is het erg mooi om de tegel te combineren met een witte houten plint.

"Fijne betrouwbare partner die goed meedenkt en adviseert."

Gebruikte producten op de vloer

Masai Beige
€ 35,80 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Stonepanels creëren sfeer

Woonkamer met stonepanels

Natuursteen stonepanels zijn al jarenlang zeer populair binnen en buitenshuis als muurbekleding. Het zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, nét even wat anders! Erg gaaf tegen een wand of open haard. In deze woonkamer is gekozen voor de ‘Rusty Slate Stonepanels Split Face’. De naam zegt het al, dit is een leisteen stonepanel met een roestkleurige uitstraling. De stonepanels worden veel gekozen bij het creëren van een industriële uitstraling, maar dit project laat zien dat het ook prachtig is bij een warme en landelijke vloer en inrichting.

Het toepassen van stonepanels is een populaire manier om sfeer te creëren in een woning of onder een (overdekt) terras. De stonepanels kunnen buiten toegepast worden, maar houdt rekening met vocht in combinatie met vorst, dan kunnen de stonepanels los raken.

Kom langs in een van onze showrooms:

 

Gebruikte producten tegen de wand

Rusty Slate Stone Panels Split Face
Aanbieding
€ 72,36 per m2
Nu € 61,50 per m2
incl. BTW

Voordelen houtlook vloertegels

Houtlook vloertegels hebben diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houten vloer of natuursteen vloer:

 • Uitgebreid assortiment
  Houtlook vloertegels hebben een blijvende plek veroverd in het vloerassortiment. Het aanbod is zeer uitgebreid en de gedetailleerde varianten zijn niet te onderscheiden van echt hout. Houtlook vloertegels zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en afmetingen. De rechthoekige tegels worden verreweg het meest toegepast en zijn verkrijgbaar in diverse lengte en breedtematen (of een combinatie daarvan). Ook zijn er hele mooie houtlook vloertegels verkrijgbaar in visgraat motief of Hongaarse punt.
   
 • Gedetailleerde prints
  Een houtlook tegel is gemaakt van keramiek en voorzien van een print. De prints zijn gedurende de jaren steeds gedetailleerder geworden. Ook wordt het nabootsen van een houten vloer versterkt met een zogenaamde ‘natural touch’, dit houdt in dat de tegel een voelbare structuur heeft. Noesten en groeves zijn voelbaar, maar wel dusdanig dat ze eenvoudig schoon te houden zijn.
   
 • Onderhoudsarm
  Ben je op zoek naar een onderhoudsarme vloer? Dan is een houtlook tegel de perfecte vervanging voor een houten vloer. Een keramische houtlook tegel hoeft niet jaarlijks behandeld te worden. Omdat de tegel niet gevoelig is voor krassen, vlekken en zuurhoudende middelen, blijft de tegel zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. Dweilen met water (en zeep) is voldoende om de vloer in nette staat te houden.
   
 • Warme uitstraling en eenvoudig te combineren
  Een houtlook vloer zorgt voor een warme en tijdloze uitstraling. Houtlook tegels kunnen in veel stijlen toegepast worden, denk aan landelijk, industrieel en Scandinavisch.

Kijk ook binnen bij: