Vanaf 28 april zijn wij ook zonder afspraak geopend! Een afspraak maken kan nog wel: plan online je showroombezoek.

Industrieel en Landelijk

Dat industriële en landelijke elementen heel goed samen gaan, zien we bij dit project. Wij mochten binnen kijken bij deze klant die gekozen heeft voor houtlook vloertegels in combinatie met stonepanels tegen de wand. De kleuren van de houtlook vloertegels en stonepanels sluiten perfect op elkaar aan. Kies voor een combinatie die naadloos op elkaar afgestemd is óf een combinatie die totaal anders is. De kleur van de inrichting zorgt ervoor dat het geheel rust uitstraalt en een ruimtelijke uitstraling krijgt. Prachtig vinden wij!

Een industriële en landelijke woonkamer

Woonkamer met houtlook vloertegels

Deze klant heeft gekozen voor de houtlook vloertegel Masai Beige Rett. Deze keramische vloertegel heeft een mooie natuurlijke uitstraling door zijn gedetailleerde print. De tegel heeft beige- en grijstinten die eenvoudige te combineren zijn met andere kleuren in huis. De Masai Beige Rett heeft de afmeting 30x120x1 cm. De tegel kan gecombineerd worden met dezelfde plinten, ook is het erg mooi om de tegel te combineren met een witte houten plint.

"Fijne betrouwbare partner die goed meedenkt en adviseert."

Gebruikte producten op de vloer

Masai Beige Rett
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Stonepanels creëren sfeer

Woonkamer met stonepanels

Natuursteen stonepanels zijn al jarenlang zeer populair binnen en buitenshuis als muurbekleding. Het zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, nét even wat anders! Erg gaaf tegen een wand of open haard. In deze woonkamer is gekozen voor de ‘Rusty Slate Stonepanels Split Face’. De naam zegt het al, dit is een leisteen stonepanel met een roestkleurige uitstraling. De stonepanels worden veel gekozen bij het creëren van een industriële uitstraling, maar dit project laat zien dat het ook prachtig is bij een warme en landelijke vloer en inrichting.

Het toepassen van stonepanels is een populaire manier om sfeer te creëren in een woning of onder een (overdekt) terras. De stonepanels kunnen buiten toegepast worden, maar houdt rekening met vocht in combinatie met vorst, dan kunnen de stonepanels los raken.

Kom langs in een van onze showrooms:

 

Gebruikte producten tegen de wand

Rusty Slate Stone Panels Split Face
€ 40,80 per m2
(excl. BTW)

Voordelen houtlook vloertegels

Houtlook vloertegels hebben diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houten vloer of natuursteen vloer:

Kijk ook binnen bij: