Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Industrieel en Landelijk

Dat industriële en landelijke elementen heel goed samen gaan, zien we bij dit project. Wij mochten binnen kijken bij deze klant die gekozen heeft voor houtlook vloertegels in combinatie met stonepanels tegen de wand. De kleuren van de houtlook vloertegels en stonepanels sluiten perfect op elkaar aan. Kies voor een combinatie die naadloos op elkaar afgestemd is óf een combinatie die totaal anders is. De kleur van de inrichting zorgt ervoor dat het geheel rust uitstraalt en een ruimtelijke uitstraling krijgt. Prachtig vinden wij!

landelijk industrieel interieur
Landelijk industrieel interieur

 

Woonkamer met houtlook vloertegels

Deze klant heeft gekozen voor de houtlook vloertegel Masai Beige Rett. Deze keramische vloertegel heeft een mooie natuurlijke uitstraling door zijn gedetailleerde print. De tegel heeft beige- en grijstinten die eenvoudige te combineren zijn met andere kleuren in huis. De Masai Beige Rett heeft de afmeting 30x120x1 cm. De tegel kan gecombineerd worden met dezelfde plinten, ook is het erg mooi om de tegel te combineren met een witte houten plint.

 

 

Woonkamer met stonepanels

Natuursteen stonepanels zijn al jarenlang zeer populair binnen en buitenshuis als muurbekleding. Het zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, nét even wat anders! Erg gaaf tegen een wand of open haard. In deze woonkamer is gekozen voor de ‘Rusty Slate Stonepanels Split Face’. De naam zegt het al, dit is een leisteen stonepanel met een roestkleurige uitstraling. De stonepanels worden veel gekozen bij het creëren van een industriële uitstraling, maar dit project laat zien dat het ook prachtig is bij een warme en landelijke vloer en inrichting.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Masai Beige
Monster mogelijk
  Vanaf € 39,47 per m2
  incl. BTW
  Masai Grey
  Monster mogelijk
   € 49,95 per m2
   incl. BTW
   Rusty Slate Stone Panels Split Face
   Aanbieding
    € 72,36 per m2
    Nu € 61,50 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Stel hier al je vragen!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.