Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Design en landelijk

Een moderne vloer, speelse en strakke wandtegels, landelijke elementen en kleine industriële toefjes in één interieur: is dat mogelijk? Ja natuurlijk! Deze klanten voegden diverse interieurinvloeden samen en creëerden een ontzettend gaaf, stijlvol en eigentijds interieur. Benieuwd hoe ze dat deden? Scroll door deze prachtplaatjes en lees alles over de gebruikte producten.

Landelijk en modern
De houten elementen en betonlook matchen perfect en zorgen voor een mooi eigentijdse uitstraling

Gebakken klinkers voor een landelijk touch

Laten we beginnen bij het begin: de hal. Zodra je deze woning via de voordeur binnenkomt word je direct aangenaam verrast. In de hal is gekozen voor gebakken klinkers als ondergrond. Dit is een voorbode voor de rest van het interieur. De balans tussen de verschillende stijlen in dit interieur worden meteen voelbaar: de klinkers zorgen voor een landelijk touch, maar voelen tegelijkertijd modern aan door de blauwgrijze tint. Wat verder in het oog springt is de prachtige houten trap, die niet zou misstaan in een mooie oude woonboerderij. De stalen trapleuning en deurframes zorgen voor een extra industriële en moderne toef aan de hal: een perfect voorbeeld van de match tussen landelijk en modern! 

Betonlook gecombineerd met hout

Vanuit de hal loop je zo de schitterende eetkamer in: een zeer geslaagde mix van modern, design en landelijke invloeden komt je tegemoet! De vloer bestaat uit grote keramische betonlook tegels die de keuken nog ruimtelijker laten ogen. De neutrale tegel heeft in deze ruimte absoluut een belangrijke rol. De zachte grijstint zorgt ervoor dat de houten elementen genoeg ruimte krijgen om te shinen. Het landelijke aspect treedt in de eetkamer iets meer op de voorgrond, maar de combi van modern en landelijk wordt niet uit het oog verloren: de betonlook vloer en de prachtige design lampen creëren een mooi evenwicht tussen beide stijlen. 

Kleurrijke wandtegels en design

De keuken en de eetkamer zijn in dit interieur één ruimte met twee verschillende karakters. Zodra je onder het hoge plafond vandaan de keuken inloopt voeren kleur en design opeens de boventoon. De houtmotieven zijn nog lichtelijk aanwezig. Deze zorgen samen met de betonlook tegels voor een stijlvolle verbinding met het eetgedeelte. De blauwe designkastjes en blauwe wandtegeltjes komen op de grijze ondergrond mooi tot uiting. De kleine gouden details en de stalen lampen zorg voor een chique en industrieel accentje en maken de keuken speels. Het marmeren aanrechtblad is een prachtige finishing touch in deze geslaagde match!

Producten in deze binnenkijker

Tr3nd Concrete Smoke
Vanaf € 45,64 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Pietra d'Iseo Ceppo
Vanaf € 79,24 per m2
incl. BTW
Restpartij
RESTPARTIJ - Alchimia Blue
€ 24,20 per m2
incl. BTW
Blake Bianco
Vanaf € 40,09 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

 

Laat je inspireren!

Door de mooiste interieurs van onze klanten

Betonlook en hout
Een landelijk decor met een modern aspect
Gebakken klinkers
Maken het interieur avontuurlijk
Modern design
De combinatie van design met terrazzo geeft de badkamer een eigen karakter
Terrazzo wandtegels
Creëren een interieur met diepgang
Natuurlijke elementen
De houten elementen zorgen voor een rustieke sfeer
Visgraat en terrazzo
Zorgen voor een dynamisch en stijlvol effect
Betonlook en hout
Een prachtige, uitgebalanceerde combinatie van modern en landelijk
Een kleurrijke match
De blauwe elementen en subtiele gouden accenten zorgen voor een luxe en stijlvol cachet
Blauwe wandtegels
Vormen een speels motief tussen de strakke lijnen
Blauwe wandtegels
Vormen een speels motief tussen de strakke lijnen
Designlampen
Een prachtige aanvulling van de modern-landelijke stijl

 

Terrazzo: een stijlvol fundament

Last but not least: de badkamer. De badkamer is modern ingericht met terrazzo vloer -en wandtegels. In terrazzo, ook wel granito genoemd, worden kleine stukjes natuursteen - waaronder bijvoorbeeld marmer -  gebruikt. Zoals je ziet is de tegel een absolute eyecatcher! De mozaïeken van de stukjes natuursteen zijn een kunstwerk op zich en vormen het fundament van de badkamer. De terrazzo-look wordt vanuit de vloer doorgetrokken naar de wanden, waarmee diepte wordt gecreëerd. Dit zie je ontzettend mooi terugkomen bij het douche gedeelte. De tegels hebben een zeer smalle voeglijn, waardoor ze echt een geheel vormen.

Visgraat motief voor een dynamisch effect

Het visgraat motief is al een tijdje bezig aan een spetterende revival. Het motief is erg populair door de tijdloze uitstraling. Het motief straalt, springt in het oog en is ook eenvoudig toe te passen op verschillende interieurstijlen. Dit zie je ook goed terugkomen in deze badkamer. Aansluitend op de terrazzo wandtegels is gekozen voor een betonlook visgraat motief. Deze wandtegeltjes hebben een lichtere tint en contrasteren daardoor mooi met de terrazzo tegels. Het visgraat motief is subtiel toegepast op een relatief klein oppervlak en heeft daardoor een dynamisch effect ten opzichte van de terrazzo tegels. De verschillende soorten tegels in deze badkamer vullen elkaar naadloos aan. In combinatie met de op maat gemaakte designmeubels - let vooral op het toffe design van de spiegel - en de de houten materialen is een prachtige moderne badkamer gecreëerd. Een lust voor het oog!

Terrazzo en visgraat
Een eigentijdse en dynamische match
Betonlook wandtegels
De lichte grijstint contrasteert mooi met de terrazzo tegels
Terrazzo wandtegels
De dunne voeglijnen zorgen ervoor dat de tegels een doorlopend geheel vormen
Betonlook en hout
De houten balken en andere houten elementen zorgen samen met de moderne betonlook voor de unieke uitstraling van de keuken
Blauwe elementen
Geven de ruimte een frisse en moderne uitstraling
Terrazzo wandtegels
Worden hier stijlvol gecombineerd met witte wandtegels en betonlook vloertegels
Terrazzo wandtegels
De stukjes natuursteen komen schitterend tot uiting in de zachte grijstint
Natuurlijk en modern
Het houten blad geeft de moderne badkamer een subtiele natuurlijke nuance

 

Welke producten uit dit project spreken jou aan?


 

Meer weten over dit project?

Wij zijn ontzettend trots dat we met onze producten een bijdrage hebben mogen leveren aan dit prachtige interieur! Ben je zelf bezig met een nieuw project, heeft deze binnenkijker je geïnspireerd en wil je meer informatie over de producten in dit project? Neem dan gerust contact op via sales@totaaltegel.nl of bel ons op 077 851 4973, dan helpen we je graag verder.


 

Meer inspiratie? Kijk ook eens binnen bij deze interieurs: