Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Design en landelijk

Een moderne vloer, speelse en strakke wandtegels, landelijke elementen en kleine industriële toefjes in één interieur: is dat mogelijk? Ja natuurlijk! Deze klanten voegden diverse interieurinvloeden samen en creëerden een ontzettend gaaf, stijlvol en eigentijds interieur. Benieuwd hoe ze dat deden? Scroll door deze prachtplaatjes en lees alles over de gebruikte producten.

Landelijk en modern
De houten elementen en betonlook matchen perfect en zorgen voor een mooi eigentijdse uitstraling

 

Betonlook gecombineerd met hout

Een zeer geslaagde mix van modern, design en landelijke invloeden komt je in deze eetkamer tegemoet. De vloer bestaat uit grote keramische betonlook tegels die de keuken nog ruimtelijker laten ogen. De neutrale tegel heeft in deze ruimte absoluut een belangrijke rol. De zachte grijstint zorgt ervoor dat de houten elementen genoeg ruimte krijgen om zich te uiten. Het landelijke aspect treedt in de eetkamer iets meer op de voorgrond, maar de combi van modern en landelijk wordt niet uit het oog verloren: de betonlook vloer en de prachtige design lampen creëren een mooi evenwicht tussen beide stijlen. 

 

 

Kleurrijke wandtegels en design

De keuken en de eetkamer zijn in dit interieur één ruimte met twee verschillende karakters. Zodra je onder het hoge plafond vandaan de keuken inloopt voeren kleur en design opeens de boventoon. De houtmotieven zijn nog lichtelijk aanwezig. Deze zorgen samen met de betonlook tegels voor een stijlvolle verbinding met het eetgedeelte. De blauwe designkastjes en blauwe wandtegeltjes komen op de grijze ondergrond mooi tot uiting. De kleine gouden details, het marmeren aanrechtblad en de stalen lampen zorgen voor een chique en industrieel accent en maken de keuken speels. 

 

 

Terrazzo: een stijlvol fundament

De badkamer is modern ingericht met terrazzo vloer -en wandtegels. In terrazzo, ook wel granito genoemd, worden kleine stukjes natuursteen - waaronder bijvoorbeeld marmer -  gebruikt. De tegels zijn zichtbare eyecatchers in het interieur. De mozaïeken van de stukjes natuursteen zijn een kunstwerk op zich en vormen het fundament van de badkamer. De terrazzo-look wordt vanuit de vloer doorgetrokken naar de wanden, waarmee diepte wordt gecreëerd. Dit zie je ontzettend mooi terugkomen bij het douche gedeelte. De tegels hebben een zeer smalle voeglijn, waardoor ze een geheel vormen.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

 

Tr3nd Concrete Grey
  Vanaf € 44,54 per m2
  incl. BTW
  Pietra d'Iseo Ceppo
  Monster mogelijk
   Vanaf € 83,20 per m2
   incl. BTW
   Retiro Marina - Glossy
    € 84,95 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.