Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Landelijk en robuust

Landelijk en robuust in één interieur? Dat klinkt als een enorme uitdaging, maar deze klanten wisten precies hoe deze klus geklaard moest worden. De strakke meubels, gouden kranen en het prachtige bad met mooie ornamenten vormen het decor op het doek van een robuuste hardsteenlook, waarin de landelijkheid je schitterend tegemoet komt. Met deze binnenkijker zetten deze klanten de deur wagenwijd voor je open, dus waar wacht je nog op?

Kom binnen!

Robuust en stijlvol
Een ontzettend mooi interieur, met een schitterend gebruik van verschillende natuurlijke elementen op een robuuste hardsteenlook ondergrond

Belgisch hardsteenlook: een klassieke eyecatcher

De oude herenhuizen en Amsterdamse grachtenpanden lagen er vol mee: Belgisch hardsteen. Geen wonder dat we hier tegenwoordig nog steeds warme en klassieke associaties bij hebben. Het heeft een prachtige tijdloze look en het kan een mooie rol spelen in verschillende soorten interieurstijlen. Neem bijvoorbeeld deze keuken, een perfect voorbeeld van een zeer aangename ontmoeting tussen de robuuste hardsteenlook en landelijke elementen die modern aandoen. Het robuuste aspect van het interieur wordt ontzettend mooi gecreëerd door de Unique Bleu Anthracite Ancienne Naturale vloertegels. Dit is geen echt natuursteen, maar tot in de perfectie nagebootst keramiek. De strakke contouren van het houten aanrecht en de stalen constructie van de stoelen en keukentafel steken fris af op de robuuste ondergrond. Het veelvuldig verwerken van hout in de accessoires en de robuustheid van de hardsteenlook vloer geven dit interieur een stijlvol cachet. 

De producten in dit project

Unique Bleu Anthracite Ancienne
Vanaf € 41,62 per m2
incl. BTW
Ravello Naturel
€ 84,98 per m2
incl. BTW

 

Laat je inspireren door onze klanten

Open hier de deur naar inspiratie!

Moderne keuken
Een prachtige combi van hout en keramische hardsteenlook
Stijlvol sanitair
Het gebruik van de Ravello wandtegels creëert een natuurlijk karakter
Trappenhuis
Een ruimtelijk geheel met diepe contrasten
Landelijke gezelligheid
Een heerlijke plek om samen te ontbijten

 

Dichtbij natuursteen met Unique Bleu

We openen de volgende deur en komen uit in de hal. Wat prachtig opvalt is het gelaagde contrast tussen licht en donker en zwart en wit. Dit is goed terug te zien aan het trappenhuis. Het zwarte glanzend gelakte hout van de trap komt prachtig tot uiting tegen de witte achtergrond en lijkt haast door de vloertegels heen te groeien. Samen met de houten draagbalken krijgt deze ruimte een schitterend landelijk en natuurlijk aangezicht. Dit nodigt absoluut uit om een kijkje te nemen in de volgende ruimte.

Chique en robuust inéén

Let's go upstairs! Welkom op de eerste verdieping, zo over de overloop en bij de tweede deur rechts vinden we de badkamer. Hier treffen we een klassiek bad dat zo uit de Oudheid getrokken lijkt. De unieke badpoten zijn schitterende ornamenten die welhaast in het verlengde van de Unique Bleu Anthracite Ancienne Brecciato tegel lijken te liggen. De ruwe randen van deze keramische tegel zorgen voor het robuuste karakter van de vloer. Samen met het stijlvolle bad waan je je bijna in een adellijk middeleeuws badhuis!

Ravello Naturel als finishing touch

Achter het bad zijn ze al zichtbaar, maar als we een kijkje nemen in de douche en bij de wasbak zie je ze pas echt prachtig uitgelicht. De Ravello Naturel keramische wandtegel is van het merk Stardos en heeft een ietwat golvend oppervlak. Dit zorgt ervoor dat deze wandtegel een natuurlijker uitstraling krijgt dan een egale wandtegel. Deze tegel is ook in andere kleuren verkrijgbaar. 

Wat mooi opvalt is de lichte schaduw die dit golvende oppervlak creëert. Elk wandtegeltje wordt een klein beetje overschaduwd door het bovenliggende tegeltje. Dit geeft een prachtige diepgang, waardoor de witte glans nog beter tot haar recht komt.  Uiteindelijk zeggen de foto's natuurlijk veel meer dan woorden. Over de prachtige natuursteen-uitstraling van deze keramische vloer en de schoonheid van deze hal en badkamer kun je talloze pennen leegschrijven, maar de beelden spreken voor zich. Scroll en klik rustig door de foto's; geniet en laat je inspireren!

 

 

Unieke badkamer
De ornamenten geven een klassiek cachet
Stijlvolle douche
Het reliëf in de wandtegels zorgt voor een rotsachtig effect
Hardsteenlook
Een prachtige nabootsing van natuurlijk gesteente

 

Geïnspireerd door deze mooie binnenkijker? Bekijk hier vergelijkbare producten!


 

Meer weten over dit project?

Deze klanten wisten met onze producten een prachtig interieur te verwezenlijken en we zijn erg trots dat we hierin onze bijdrage hebben kunnen leveren. Ben je benieuwd naar een van deze producten, bezig met een eigen project of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


 

Meer inspiratie? Bekijk de interieurs van onze andere klanten!