Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Landelijk en robuust

Landelijk en robuust in één interieur? Dat klinkt als een enorme uitdaging, maar dit interieur toont precies hoe deze klus geklaard moet worden. De strakke meubels, gouden kranen en het prachtige bad met mooie ornamenten vormen het decor op het doek van een robuuste hardsteenlook, waarin de landelijkheid je schitterend tegemoet komt. Deze binnenkijker zet de deur open voor een prachtig inkijkje in een robuust en landelijk interieur.

houten keuken met hardsteenlook vloer
Robuust en landelijk interieur

 

Belgisch hardsteenlook: een klassieke eyecatcher

De oude herenhuizen en Amsterdamse grachtenpanden lagen er vol mee: Belgisch hardsteen. Geen wonder dat we hier tegenwoordig nog steeds warme en klassieke associaties bij hebben. Het heeft een prachtige tijdloze look en het kan een mooie rol spelen in verschillende soorten interieurstijlen. Neem bijvoorbeeld deze keuken, een perfect voorbeeld van een zeer aangename ontmoeting tussen de robuuste hardsteenlook en landelijke elementen die modern aandoen.

 

 

De charme van hardsteen look vloertegels

Het robuuste aspect van het interieur wordt ontzettend mooi gecreëerd door de hardsteen look vloertegels. Dit is geen echt natuursteen, maar tot in de perfectie nagebootst keramiek. De strakke contouren van het houten aanrecht en de stalen constructie van de stoelen en keukentafel steken fris af op de robuuste ondergrond. Het veelvuldig verwerken van hout in de accessoires en de robuustheid van de hardsteenlook vloer geven dit interieur een stijlvol cachet. 

 

 

Dichtbij natuursteen met keramiek

In de bakdmer treffen we een klassiek bad dat zo uit de Oudheid getrokken lijkt. De unieke badpoten zijn schitterende ornamenten die prachtig in het verlengde van de hardsteen look vloertegels liggen. De ruwe randen van deze keramische vloertegels zorgen voor het robuuste karakter van de vloer. Samen met het stijlvolle bad waan je je bijna in een adellijk badhuis. De keramische wandtegels zijn van het merk Stardos en hebben een ietwat golvend oppervlak. Dit zorgt ervoor dat deze wandtegel een natuurlijker uitstraling krijgt dan een egale wandtegel.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Unique Bleu Anthracite Ancienne
Monster mogelijk
  Vanaf € 44,95 per m2
  incl. BTW
  Ravello Naturel - Glossy
   € 74,98 per m2
   incl. BTW

    

   Meer weten over dit project? Stel hier al je vragen!

   * Verplichte velden.
   Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.