Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Modern en mediterraans

We mochten foto’s knippen bij deze klant en wat zijn we daar blij mee! Een uniek project waarbij verschillende producten samenkomen en een prachtig geheel vormen waar ons hart sneller van gaat kloppen. De gekozen materialen en kleuren zorgen ervoor dat je jezelf even in Zuid-Europa waant. We zien hier een poolhouse dat van alle gemakken is voorzien. Tot rust komen in het zwembad op een warme zomerse dag en ’s avonds een goed glas wijn bij de open haard: heerlijk! Wat ons betreft een prachtig stukje buitenland in eigen land.

Een modern en mediterraans poolhouse
Wat een heerlijke plek om de zomerdagen door te brengen! We zijn trots dat dit project gerealiseerd is met onze producten. Lees er hier alles over.

Grote zandkleurige tegels als basis van het poolhouse

In dit project is gekozen voor grote keramische terrastegels met een beige zandkleur. Deze kleur geeft direct een zomers gevoel. De kleur doet denken aan travertin tegels en kalksteen tegels die je vaak in het mediterrane gebied tegenkomt. Tegelijkertijd hebben de tegels een betonlook waardoor ze ook een moderne uitstraling hebben. Hierdoor passen de tegels perfect bij de grote strakke glazen pui met donkere kozijnen. De tegels die zijn gebruikt in dit project zijn de Tr3nd Concrete Sand tegels van het Italiaanse topmerk Ergon. Het zijn grote tegels met een afmeting van 120x120 cm. Een terras met zulke grote tegels heeft in verhouding weinig voegen. Hierdoor lijkt het terras bijna één geheel, zeker wanneer er gekozen wordt voor een voegkleur in dezelfde tint.

De producten in dit project

Tr3nd Concrete Sand
Vanaf € 41,62 per m2
incl. BTW
Zwembadrand Liberty Light
Prijs op aanvraag

Laat je inspireren door Totaaltegel

Bekijk de foto's en waan je even in Zuid-Europa!

Prachtig contrast met de glazen pui
Pietre steenstrips
Zandkleurige tegels in perfect samenspel met de steenstrips.
Haal buiten naar binnen
Haal het buitengevoel naar binnen met doorlopende tegels van buiten naar binnen.
Een prachtig geheel
Het strakke zwembad, de mooie meubels, de glazen pui en de grote tegels: een prachtig geheel.
Een ruim terras
Geniet van de zon op de lounge set.
Neem een duik
Voel de warmte van de zon en waan je even in Zuid-Europa.
Van alle gemakken voorzien
Het poolhouse is van alle gemakken voorzien. Hier is het heerlijk vertoeven.
Genieten, ook binnen
Gezellig met z'n allen rondom de tafel met een goed glas wijn, heerlijk!
Een uniek toilet
Passend bij dit poolhouse, een unieke wasbak met bijbehorende spiegel.

Zwembadranden van dezelfde tegel

Het zwembad in dit project is echt onderdeel van het geheel, het past precies in het plaatje. Het terras loopt als het ware perfect over in het zwembad. Er is hier namelijk gekozen voor zwembadranden die van dezelfde tegels zijn gemaakt als die in het terras liggen. Het zwembad lijkt zo in het terras te liggen. Deze zwembadranden geven een luxe uitstraling aan het zwembad en verkleuren (net als de tegels) niet door chloor of de zon. Tussen het gazon en het zwembad ligt een houten vlonder, deze trekt het geheel prachtig bij elkaar en zorgt voor een duidelijke afscheiding van zwembad en poolhouse met de rest van de tuin.

Van buiten naar binnen dezelfde tegel

Zoals je kunt zien zijn de tegels die buiten liggen doorgetrokken naar binnen. Hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen en zorg je dat het geheel rust uitstraalt. Het past daarnaast perfect bij de glazen pui, het geeft het poolhouse namelijk een strakke en moderne look. Geniet je binnen van een drankje? Door de doorlopende tegels en de open ruimte heb je toch het gevoel dat je buiten zit. Een groot voordeel van deze tegels is dat jij je zowel binnen als buiten geen zorgen hoeft te maken over vlekken of krassen in de tegels. Deze tegels zijn namelijk gemaakt van keramiek waardoor ze krasbestendig, vlekbestendig, kleurvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Schuif dus gerust met je meubilair, maak schoon met elk soort schoonmaakmiddel en plons zorgeloos in het zwembad: de tegels zullen er niet onder lijden.

Mediterraan gevoel door pietre steenstrips

Wat meteen opvalt als je naar deze foto’s kijkt is de lange muur met prachtige pietre steenstrips. Deze muur loopt, net zoals de tegels, van buiten door naar binnen. Er is hierdoor bijna geen ‘binnen’ en ‘buiten’ meer, het is één geheel geworden. De steenstrips in combinatie met de zandkleurige tegels geven het gevoel alsof je in een zonnige binnenstad bent van een oude Zuid-Europese stad. Dit contrasteert geweldig met de strakke glazen pui en moderne inrichting. De pietre steenstrips die gebruikt zijn in dit project hebben we niet in ons standaard assortiment. Mocht je hier meer informatie over willen ontvangen, neem dan gerust contact op!

 

Genieten aan de waterkant
Prachtig terras
Geniet ook binnen

Welke producten uit dit project spreken jou aan?


Meer informatie over dit project?

Wauw, wat een heerlijke plek om de zomerdagen door te brengen! We zijn dan ook trots dat we onze producten hebben mogen leveren voor dit prachtige project. Wil je meer informatie over de producten in dit project, of heb je zelf een project wat je wil gaan realiseren? Neem dan gerust contact op via sales@totaaltegel.nl of 077 851 4973.


Meer inspiratie? Kijk ook binnen bij: