Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Modern en mediterraans

We mochten foto’s knippen bij deze klant en wat zijn we daar blij mee! Een uniek project waarbij verschillende producten samenkomen en een prachtig geheel vormen waar ons hart sneller van gaat kloppen. De gekozen materialen en kleuren zorgen ervoor dat je jezelf even in Zuid-Europa waant. We zien hier een poolhouse dat van alle gemakken is voorzien. Tot rust komen in het zwembad op een warme zomerse dag en ’s avonds een goed glas wijn bij de open haard: heerlijk! Wat ons betreft een prachtig stukje buitenland in eigen land.

modern mediterraan poolhouse
Modern en mediterraan poolhouse

 

Grote zandkleurige tegels als basis van het poolhouse

In dit project is gekozen voor grote keramische terrastegels met een beige zandkleur. Deze kleur geeft direct een zomers gevoel. De kleur doet denken aan travertin tegels en kalksteen tegels die je vaak in het mediterrane gebied tegenkomt. Tegelijkertijd hebben de tegels een betonlook waardoor ze ook een moderne uitstraling hebben. Hierdoor passen de tegels perfect bij de grote strakke glazen pui met donkere kozijnen. De tegels die zijn gebruikt in dit project zijn de Tr3nd Concrete Sand tegels van het Italiaanse topmerk Ergon. Het zijn grote tegels met een afmeting van 120x120 cm. Een terras met zulke grote tegels heeft in verhouding weinig voegen. Hierdoor lijkt het terras bijna één geheel, zeker wanneer er gekozen wordt voor een voegkleur in dezelfde tint.

 

 

Zwembadranden van dezelfde tegel

Het zwembad in dit project is echt onderdeel van het geheel, het past precies in het plaatje. Het terras loopt als het ware perfect over in het zwembad. Er is hier namelijk gekozen voor zwembadranden die van dezelfde tegels zijn gemaakt als die in het terras liggen. Het zwembad lijkt zo in het terras te liggen. Deze zwembadranden geven een luxe uitstraling aan het zwembad en verkleuren (net als de tegels) niet door chloor of de zon. Tussen het gazon en het zwembad ligt een houten vlonder, deze trekt het geheel prachtig bij elkaar en zorgt voor een duidelijke afscheiding van zwembad en poolhouse met de rest van de tuin.

 

 

Van buiten naar binnen dezelfde tegel

Zoals je kunt zien zijn de tegels die buiten liggen doorgetrokken naar binnen. Hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen en zorg je dat het geheel rust uitstraalt. Het past daarnaast perfect bij de glazen pui, het geeft het poolhouse namelijk een strakke en moderne look. Geniet je binnen van een drankje? Door de doorlopende tegels en de open ruimte heb je toch het gevoel dat je buiten zit. Een groot voordeel van deze tegels is dat jij je zowel binnen als buiten geen zorgen hoeft te maken over vlekken of krassen in de tegels. Deze tegels zijn namelijk gemaakt van keramiek waardoor ze krasbestendig, vlekbestendig, kleurvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Schuif dus gerust met je meubilair, maak schoon met elk soort schoonmaakmiddel en plons zorgeloos in het zwembad: de tegels zullen er niet onder lijden.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Tr3nd Concrete Ivory
Monster mogelijk
  Vanaf € 44,54 per m2
  incl. BTW
  Tr3nd Concrete Sand
  Monster mogelijk
   Vanaf € 44,54 per m2
   incl. BTW
   Zwembadrand Liberty Light
    Prijs op aanvraag

     

    Meer weten over dit project? Stel hier al je vragen!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.