Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Klassiek en mediterraans

Deze keer kijken we binnen bij een klant die heeft gekozen voor Travertin Noce (ook bekend als Aspendos Brown Anticato) vloer- en wandtegels in zijn keuken, eet- / woonkamer en badkamer. Deze tegels zorgen door zijn ietwat ruwe uitstraling en bruine kleur voor een klassieke en mediterraanse uitstraling. De tegels worden hier mooi gecombineerd met houten meubels en elementen. Deze combinatie zorgt voor een warme uitstraling van het interieur.

Klassieke en mediterraanse woonkamer- en keukenvloer

In de woonkamer en de keuken heeft de klant gekozen voor een licht beige/zand kleurige verf. Deze kleur complimenteert de rest van de inrichting. Zo is ook gekozen voor een keuken met houten kasten en lades met een wat grover uiterlijk. Ook zien we in de keuken twee grote houten steunbalken. Deze grove elementen passen goed bij de natuursteen vloertegels die in Romaans verband op de vloer liggen. De witte deuren en het witte plafond in deze woning zorgen voor een frisse touch.

In de woonkamer zien we twee grote ramen die veel licht binnenlaten. Hierdoor oogt deze kamer niet te donker ondanks de bruine tegels en de relatief donkere meubels. Ook hier zorgt de beige/zandkleurige muren voor een mooi geheel en wordt de kamer wat frisser door de witte elementen zoals de tafel, deur en zonwering.

In de eetkamer zien we dezelfde stijl als in de keuken en woonkamer; ook hier wordt voornamelijk gebruik gemaakt van hout. Dit zien we terug in de tafel, de kasten en de deuromlijsting. De bruine stoelen en de groene begroeiing maken het geheel af.

Gebruikte producten in de woon-/eetkamer en keuken

Travertin Noce Medium - Getrommeld
Aanbieding
€ 45,04 per m2
Nu vanaf € 38,28 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Aspendos Brown Anticato
Aanbieding
€ 45,04 per m2
Nu vanaf € 38,28 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Travertin en marmer badkamertegels

Deze klant heeft er voor gekozen om de Travertin Noce (Aspendos Brown Anticato) tegels ook in de badkamer te gebruiken. Deze natuursteen tegels kunnen zonder problemen in de badkamer gebruikt worden (zelfs in de douche!). Let er wel op dat je ze hier goed impregneert.

Zoals je ziet staat er in deze badkamer een prachtig wit bad die een belangrijke eye-catcher is. De witte zonwering en lichte muren passen hier goed bij. In de douche worden de tegels zowel op de vloer als tegen de wand gebruikt.

In een andere ruimte in huis heeft deze klant gekozen voor een compleet andere uitstraling. Hier wordt namelijk gebruik gemaakt van kleine marmeren tegels in dambord patroon. Hiermee wordt een oudhollandse uitstraling gecreëerd die deze ruimte echt onderscheid van de rest van de woning.

Kom langs in een van onze showrooms:

 

Gebruikte producten in de badkamers

Voor meer informatie over de marmeren dambord tegels, neem contact op via sales@totaaltegel.nl.

Travertin Noce Medium - Getrommeld
Aanbieding
€ 45,04 per m2
Nu vanaf € 38,28 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Aspendos Brown Anticato
Aanbieding
€ 45,04 per m2
Nu vanaf € 38,28 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Kijk ook binnen bij: