Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Landelijke vloeren

De sfeer in je huis kan voor een groot gedeelte bepaald worden door een vloer. Wil je een rustige en warme uitstraling in je huis dan kan een landelijke vloer van natuursteen hier zeker aan bijdragen. Combineer bijvoorbeeld keukenkasten met paneeldeuren, keramische potten, stoelen en tafels met gebogen poten met een landelijke tegelvloer voor een prachtige landelijke stijl. Natuursteen is een mooie keuze voor een vloer landelijke stijl. Er wordt veel gekozen voor de materialen Hardsteen en Leisteen omdat deze natuursteen tegels een gemêleerde structuur hebben. Daarnaast hebben Hardsteen tegels getrommelde randen en Leisteen tegels een gelaagde structuur wat de vloertegels landelijk maakt. Binnen deze materialen wordt er onder andere vaak gekozen voor Mustang Black Leisteen of Vietnamees Hardsteen (bewerking Soft Finish) bij het aanleggen van landelijke vloeren. Beiden landelijk tegels zijn veelal uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen. De afmetingen die het meest worden gekozen zijn 60x60 en 80x80 cm. Het aanbod tegels landelijke stijl is bij Totaaltegel zeer uitgebreid. Een ding in zeker: landelijke tegelvloeren zorgen voor veel warmte en een uniek geheel. Neem geheel vrijblijvend een kijkje in onze showroom. 

Een greep uit ons aanbod landelijke tegels

Leg een prachtige vloer aan met vloertegels landelijke stijl en zorg voor een woonstijl met warmte. Bij ons vind je een ruim assortiment van tegels landelijke stijl die perfect zijn voor een landelijke vloer. Hieronder sommen we de diverse soorten vloeren landelijk stijl op en leggen we uit wat de eigenschappen en voor- en ‘nadelen’ zijn.

 

Mustang Black Leisteen
Aanbieding
Monster mogelijk
  € 35,72 per m2
  Nu vanaf € 30,37 per m2
  incl. BTW
  Restpartij
  RESTPARTIJ - Castle Stone Zwart
  Monster mogelijk
   € 56,41 per m2
   Nu vanaf € 25,45 per m2
   incl. BTW
   Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Binnen)
   Aanbieding
    € 44,64 per m2
    Nu vanaf € 26,54 per m2
    incl. BTW
    Castle Stone Grijs
    Aanbieding
    Monster mogelijk
     € 56,41 per m2
     Nu vanaf € 39,94 per m2
     incl. BTW
     • Mustang Black Leisteen: Deze Leisteensoort uit Brazilië is zeer bekend en wordt al jarenlang veel verkocht vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. De Mustang Black Leisteen tegels zijn donker (antraciet/grijs) van kleur en niet glad; ook niet wanneer deze nat wordt. Dit komt door de gelaagde structuur die de tegel van nature heeft. De Mustang Black Leisteen tegels worden daardoor ook vaak gekozen als landelijke badkamertegels. Een Leisteen tegel kan beschouwd worden als een landelijke tegel omdat hij niet egaal of strak is en daardoor perfect past bij een landelijke stijl. Bij ons kun je terecht voor een groot aantal formaten. Ook voor terrastegels landelijk is Leisteen een goede keuze en zijn er diverse maatvoeringen uit voorraad leverbaar. Kom ze gerust bekijken in onze showroom en showtuin.
     • Vietnamees Hardsteen: Een erg mooie landelijke en verouderde tegel, perfect om landelijke vloeren mee te leggen. De tegel is in veel verschillende formaten en afwerkingen verkrijgbaar zodat er altijd een mooie vloertegel landelijke stijl voor jou bij zit. Ook voor landelijke tegels badkamer is de Vietnamese Hardsteen uitermate geschikt. De tegel heeft een gezoet oppervlakte en is daardoor in een doucheruimte iets gladder dan sommige andere landelijke vloertegels (zoals de Mustang Black Leisteen), 
     • Castle Stone Grijs: Ook de Castle Stone Grijs is een natuursteensoort die uitstekend past als landelijke tegelvloer. De Castle Stone Grijs valt net als de Castle Stone Black onder de ‘vloertegels landelijke stijl’ vanwege de bijzondere bewerking. De tegels zijn te bestellen in diverse maatvoeringen. Ook het legwerk kan door Totaaltegel verzorgd worden, graag adviseren wij je over de mogelijkheden. De legwijze bepaald voor een groot deel de uitstraling van deze vloer. Er wordt vaak gekozen voor ‘Vrije Lengte’ of ‘Romaans Verband’ voor de ultieme tegels landelijke stijl. Het betreft eigen import waardoor wij de kwaliteit van de Castle Stones kunnen waarborgen.
      

     Landelijke badkamertegels voor een romantische sfeer

      
     De laatste jaren is er een verschuiving gaande van moderne badkamers naar landelijke badkamers met landelijke vloeren. Steeds meer mensen kiezen voor een sfeervolle badkamer met een rustige en landelijke uitstraling. Natuurlijk horen hier landelijke badkamertegels bij om een prachtige landelijke vloer aan te leggen. Door te kiezen voor natuursteen landelijke badkamertegels kies je voor een unieke vloer met een unieke uitstraling en karakter. Elke tegel is namelijk anders. Bij badkamertegels landelijk is het van belang dat je kiest voor een tegel met een wat ruwer oppervlak om kans op uitglijden te voorkomen; kijk bijvoorbeeld eens naar onze Leisteen tegels. Qua afmeting wordt er vaak gekozen voor landelijke tegels badkamer in de afmeting 60x60 cm of 30x60 cm. In veel gevallen wordt dit gecombineerd met een effen wandtegel in de afmeting 30x60 cm. Wij helpen je graag bij het maken van een goede combinatie. In onze showroom zijn alle producten te bekijken en vergelijken. 
      

     Gezellig tafelen met landelijke keukentegels

      
     Natuursteen is zeer geschikt om te gebruiken als landelijke keukentegels. De eigenschappen van natuursteen zorgen ervoor dat het een ideale steen is om een landelijke vloer in je keuken aan te leggen. De tegels hebben een prachtige verouderde uitstraling en oneffenheden die kunnen ontstaan zoals vlekken of krasjes, maken de vloer juist zo karakteristiek en met de jaren mooier. Als je de goede keuze maakt uit de beschikbare natuursteensoorten en afwerkingen heb je waterbestendige en niet gladde landelijke vloertegels. Een natuursteen soort die bij uitstek geschikt is als landelijke keukentegels is Leisteen, en dan specifiek de Leisteen Mustang Black. Deze steen is hard, compact en niet erg poreus; factoren die erg belangrijk zijn bij keukentegels landelijk. Tevens zijn het landelijke vloertegels met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wanneer je kiest voor landelijke tegels keuken, ben je verzekerd van een gezellige en warme sfeer in huis waar je heerlijk kunt tafelen. 
      

     Exclusieve landelijke vloeren 

      
     Ben je op zoek naar exclusieve vloeren landelijke stijl? Dan zijn de Franse Bourgondische Dallen de perfecte keuze. Deze unieke tegels worden nog altijd op ambachtelijke wijze geproduceerd in de Franse streek Bourgogne, dat is ook te zien aan de karakteristieke uitstraling. Franse Bourgondische dallen zijn prachtig als woonkamer vloer, maar zijn ook toe te passen als landelijke tegels keuken en badkamertegels landelijk. Doordat de tegels een ongelijkmatige structuur en kleurpatroon hebben, zijn de tegels niet glad en zijn oneffenheden die kunnen ontstaan, nauwelijks zichtbaar. Een Franse dal is een kalksteen waar regelmatig fossielen in terug te zien zijn, dit maakt het materiaal uniek. Ons aanbod Franse dallen bestaat uit landelijke tegelvloeren in de kleurtinten beige, grijs en bruin. We bieden meer 10 soorten Franse Bourgondische dallen met elk een unieke uitstraling. Deze landelijke tegelvloeren zijn leverbaar in diverse maatvoeringen zoals banenverband, vrije lengte en vierkanten formaten van 20x20 tot 80x80 cm. In onze showroom zijn diverse vloeren landelijke stijl in groter oppervlakte te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de structuur en de mooie kleurnuances in de tegels.
      
     Vieux Medoc Epoque - Franse Dallen
      Vanaf € 105,72 per m2
      incl. BTW
      Dalles de Loire Blanc Rustique - Franse Dallen
       Vanaf € 111,38 per m2
       incl. BTW