Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Visgraat tegels badkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe stijl voor in je de badkamer? Wil je een echt ‘wow-effect’? Denk dan eens aan visgraat tegels in de badkamer. Belangrijk bij een visgraat badkamer is de keuze van het soort badkamer tegels. Maar natuurlijk ook de kleur. Met de juiste kleur creëer je een ruimte die naast de unieke uitstraling ook rust en reinheid uitstraalt. Benieuwd naar alle mogelijkheden met visgraat badkamer tegels? Hieronder vind je inspiratie om je keuze gemakkelijker te maken!

visgraat tegels badkamer
Visgraat tegels in de badkamer
Ga je voor kleur of een rustige visgraat badkamer?

Welke tegels voor een visgraat badkamer?

Binnen de visgraat badkamer tegels zijn er veel mogelijkheden. Keramische tegels visgraat zijn aan te raden, omdat deze goed en gemakkelijk te onderhouden zijn. Een lang en smal formaat tegel is belangrijk voor dit patroon. In het geval van een vloer komt een visgraat keramisch parket dan zeker tot zijn recht.

Je kunt kiezen voor opvallende wandtegels in het groen in je visgraat badkamer of een andere kleur. Wil toch een iets rustigere uitstraling? Denk dan aan een visgraat tegel badkamer grijs. Bij een grijze tegelwand valt namelijk de badkamer visgraat tegel zelf meer op.


Totaaltegel inspiratie van visgraat badkamer tegels

Bekijk verschillende voorbeelden en ideeën voor jouw eigen visgraat tegel badkamer!

badkamer wandtegels visgraat
Alchimea wandtegels
Verschillende kleuren Alchimea wandtegels
donker visgraat badkamer
Lingotti Azzurro
Donkere visgraat badkamer tegels

Spreken deze visgraat badkamer tegels jou aan?

Badkamer tegels visgraat combineren

Weet je niet goed hoe je visgraat tegels in je badkamer moet combineren? Je speelt altijd op ‘safe’ als je de rest eromheen rustig houdt. Dus een eenvoudige donkere of lichte tegel combineert al snel mooi met de uitgekozen badkamer visgraat tegel.

Onderhouden van een badkamer met visgraat tegel

Een visgraat badkamer onderhoudt je niet anders dan een andere badkamer. Keramiek is gemakkelijk te onderhouden, kan tegen krassen en behoudt zijn kleur. Ben je nog niet overtuigd van een visgraat badkamer? Dan zou je altijd een andere nuance kunnen aanbrengen met mozaïek tegels.

 

 

Welk formaat tegels kan ik in visgraat leggen in de badkamer?

Als je visgraat keramische tegels op de vloer wil zijn er verschillende afmetingen mogelijk. Het mooiste zijn lange smalle badkamer tegels visgraat. Denk dan aan een breedte van 7,5 tot 30 cm. Een wat kleiner formaat is makkelijker plaatsen, vooral bij een wand. Bijvoorbeeld 7,5x60 of 15x75 cm.

Waar moet ik beginnen met visgraat tegels in de badkamer leggen?

Als je wil beginnen met het leggen van visgraat tegels in de badkamer is het belangrijk om te beginnen bij de hartlijn. Deze hartlijn loopt niet via de muur of vloer, maar is het midden van de visgraat. Belangrijk is te beginnen met de langste baan zonder hoeken en leidingen.


Visgraat tegels badkamer legservice

We begrijpen dat je het lastig vindt zelf visgraat tegels in een badkamer te leggen. Wist je dat we een eigen legservice hebben? Onze vakmannen zorgen voor een prachtige vloer of wand in je badkamer met tegels visgraat. Zo ben je zeker van een prachtig resultaat! Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Gaat vloerverwarming samen met een visgraat badkamer?

Jazeker, keramische tegels visgraat kunnen altijd worden toegepast in combinatie met vloerverwarming.

Meer informatie over onze legservice


Badkamer visgraat tegels bekijken

Het is natuurlijk mogelijk verschillende opties voor badkamer visgraat tegels te bekijken in een van onze showrooms. Wil je er zeker van zijn dat er een adviseur beschikbaar is? Maak dan altijd van te voren een afspraak. Zo hebben we ook de tijd om rustig de verschillende badkamer visgraat opties te bekijken. We heten je van harte welkom!