oktober-woonmaand-2022-banner 2

Grijze wandtegels

Grijze wandtegels vormen een perfecte neutrale basis in elke ruimte. Grijze wandtegels zijn erg tijdloos door neutrale kleur. Je raakt er hierdoor minder snel op uitgekeken, en dat is tenslotte wat we allemaal willen: jarenlang kunnen genieten van wandtegels grijs.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

278 producten gevonden
Grijze wandtegels - Tinte Carta da Zucchero - Glossy
Oktober woonmaand
Grijze wandtegels - Habitat Alabaster - Glossy
Oktober woonmaand
Grijze wandtegels - Habitat Pewter - Mat
Oktober woonmaand
Bekijk product
Grijze wandtegels - Fez Grey - Mat
Oktober woonmaand
Bekijk product
Grijze wandtegels - Stow Mix Grafitto - Glossy
Oktober woonmaand

Wandtegels grijs als basis

Wandtegels grijs zijn al jaren ontzettend populair. De kleur vormt in elke ruimte een mooie basis, waardoor er een goede ‘fundering’ ligt om een ruimte verder in te richten. Onder de kleur grijs valt een breed scala aan tinten. We hebben donkergrijze wandtegels in het assortiment, maar ook lichtgrijze wandtegels. Daarnaast hebben we ook verschillende afwerkingen grijze tegels, zoals de wandtegels grijs mat.

Grijze wandtegels keuken

Grijze wandtegels keuken zijn eenvoudig te combineren met andere materialen voor een unieke keuken. Wanneer je voor grijze wandtegels kiest in de keuken is het verstandig om voor keramische wandtegels te gaan. Op deze manier voorkom je vetvlekken, want keramiek is vlek- en vochtwerend. Op deze manier kun je jarenlang genieten van wandtegels keuken grijs. Dezelfde kleur kan ook doorgelegd worden op de vloer, waardoor er een geheel ontstaat.

Wandtegels grijs combineren

Wandtegels grijs zijn er in verschillende stijlen en maten. Of je nu kiest voor grijze wandtegels badkamer of voor grijze wandtegels keuken, er is van alles mogelijk. Door een totaal andere grijze wandtegel te combineren met een andere kleur of ze in een ander motief te leggen, kun je een andere sfeer creëren. We helpen je graag tijdens het maken van een keuze. Je kunt dan rekenen op persoonlijk en deskundig advies van onze specialisten. Misschien valt je oog in onze showroom wel op antraciet wandtegels in plaats van lichtgrijs. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!