oktober-woonmaand-2022-banner 2

Antraciet wandtegels

Antraciet wandtegels, de tijdloze tegel die jaren mee gaat! De antraciet wandtegel is al jaren een ontzettend populaire keuze. Voornamelijk de keramische antraciet wandtegels zijn erg geliefd. In onze showroom zijn verschillende antraciet tegels te bekijken. Een van de voordelen van wandtegels antraciet is dat het met elke andere kleur en materiaal gecombineerd kan worden.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

171 producten gevonden
Antraciet wandtegels - Pietra Stone Mosaico Mix
Oktober woonmaand
Antraciet wandtegels - Bymarmi Monti mozaïek
Oktober woonmaand
Antraciet wandtegels - Bymarmi Carbone mozaïek
Oktober woonmaand
Antraciet wandtegels - Lagos Negro
Bekijk product
Antraciet wandtegels - Carnaval Brown
Bekijk product
Antraciet wandtegels - Carnaval Silver
Bekijk product
Antraciet wandtegels - Elements Beige
Bekijk product

Antraciet wandtegels kopen? De beste keus voor elk interieur!

Antraciet wandtegels behoren tot de tijdloze toppers die jaar in jaar uit weer ontzettend populair blijven. De mooie kleur geeft meteen karakter aan een ruimte. Stel je voor dat de antraciet wandtegels ook op de vloer worden doorgelegd in bijvoorbeeld de badkamer. Er ontstaat dan een strakke en rustige look. De eenheid die ontstaat kan mooi afgewerkt worden door gebruik te maken van accessoires van andere materialen, zoals hout en staal.

Antraciet wandtegels voor een scherpe prijs

Antraciet wandtegels importeren wij direct bij de fabrikanten of groeves. Hierdoor kunnen wij jouw de scherpste prijs aanbieden. Wij werken dagelijks ontzettend hard om iedereen zo goed mogelijk te adviseren. Daarnaast steken wij veel tijd in het contact met de leveranciers. We kunnen jou hierdoor garanderen dat alle wandtegels uit de voorraad binnen 3-5 werkdagen geleverd worden in de gehele Benelux. Maar ook als je op zoek bent naar scherp geprijsde grijze wandtegels. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Wandtegels antraciet bekijken in showroom

Een ruime keuze wandtegels antraciet. Wij hebben wandtegels in verschillende materialen en maten, zoals een wandtegel antraciet 30x60. Ben je op zoek naar wandtegels keuken antraciet? Bekijk de verschillende soorten eens in een van onze showrooms. We hebben er ontzettend veel om te bekijken, te voelen en te ervaren. Ook zijn hier altijd onze specialisten aanwezig om met je mee te denken. Wij vinden het ontzettend fijn om je te kunnen helpen, zodat je met een lach naar buiten loopt. De koffie staat al klaar!