Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Grijze tegels

Ben je op zoek naar een neutrale tegel als basis van je ruimte? Dan zijn grijze tegels ideaal. Het grote voordeel van grijze tegels is dat ze vaak niet erg uitgesproken zijn, waardoor je niet snel op ze uitgekeken raakt. We hebben grijze tegels voor vloeren, wanden en het terras.

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

469 producten gevonden
Grijze tegels - Sweet Bars Grey - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Ceradeco Nuvola Piombo
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - CeraDeco Evolution Grigio
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Parma Grigio
Vanaf € 71,49 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Parma Nebbia
Vanaf € 71,49 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Trentino Azzuro
Vanaf € 65,99 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Palermo Grigio
Vanaf € 65,99 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Trentino Nero
Vanaf € 65,99 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Nordlys Oslo
€ 101,49 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Tropea Grigio
Vanaf € 87,50 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Verona Grigio
Vanaf € 71,49 per m2
incl. BTW
Grijze tegels - Vicenza Celeste
€ 79,99 per m2
incl. BTW

Grijze tegels in alle soorten en maten

Grijze tegels zijn er in veel soorten grijstinten van lichtgrijze tegels tot donkergrijze tegels. De donkere tinten lijken soms tegen de antraciete tegels aan te zitten. De grijze tegels zijn er in verschillende afwerkingen: van een wat ruwere leather finish afwerking, tot een matte afwerking tot een gladde gepolijste afwerking. Ook zijn er tal van formaten mogelijk, van grijze tegels 10x10 tot grijze vloertegels 120x120.

Badkamer tegels grijs

Wil je badkamer tegels in het grijs? Met marmerlook tegels grijs zorg je voor een mooie luxe uitstraling. Marmerlook vloertegels en wandtegels kunnen ook zorgen voor een rustige serene badkamer. Een ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen na een drukke dag. Of een marmerlook tegel rust uitstraalt is afhankelijk van het motief en het design van de tegel. Naast marmerlook zijn er veel andere mogelijkheden met grijze tegels. Het assortiment is groot genoeg, voor veel verschillende woonstijlen hebben we wel een tegel. Denk aan landelijk, modern of Scandinavisch.

Grijze tegels woonkamer

Spelen met verschillende tinten grijs is en leuk idee en kan bijvoorbeeld prima worden gedaan in de woonkamer. Combineer eens een grote donkergrijze vloertegel met een kleinere grijze wandtegel of een lichtere tint grijze verf op de muur. Je behoudt de meeste rust in je woonkamer door de kleuren niet té veel te laten verschillen van elkaar. Toch een groot kleurverschil toepassen en rust bewaren? Probeer dit te beperken tot enkele stijlelementen of details in je interieur.

Grijze tegels kopen

Grijze tegels kun je eenvoudig online kopen bij Totaaltegel. Uiteraard begrijpen we dat je graag eerst de tegels wil bekijken. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms. Wil je er zeker van zijn dat een van onze adviseurs beschikbaar is? Maak dan van tevoren een vrijblijvende showroom-afspraak. De koffie staat klaar!