Totaaltegel Hegelsom is tijdens de wegwerkzaamheden gewoon bereikbaar via o.a. de Spoorweg. Volg indien nodig de bewegwijzering!

Goedkope terrastegels

Ga je binnenkort een nieuw terras aanleggen of ben je van plan een bestaand terras een flinke opknapbeurt te geven? Goedkope terrastegels kunnen dan erg goed van pas komen! Wanneer je terrastegels goedkoop kunt kopen, bespaar je een heleboel geld waar je andere leuke dingen mee kunt doen. Zoals goedkope vloertegels kopen. Bijna iedereen heeft wel een budget waarmee ze moeten werken dus wanneer hier op bespaart kan worden met goedkope tegels is dit altijd mooi meegenomen. De terrastegels zijn een kostenpost waar je veel op kunt besparen als je verschillende prijzen in de markt vergelijkt. Het is naast de kosten natuurlijk ook belangrijk dat de goedkope tegels buiten van goede kwaliteit zijn zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Voor echte kwaliteit en de beste prijs ben je bij Totaaltegel aan het goede adres: door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Ons assortiment goedkope terrastegels

 • Natuursteen terrastegels: Een écht natuurproduct. Onze natuursteen tegels zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Natuursteen tegels hebben één ding gemeen: geen van de tegels is hetzelfde waardoor ze een erg mooie geleefde uitstraling hebben.
 • Keramische terrastegels: Het aanbod keramische tegels is enorm: Er kunnen ontzettend veel combinaties gemaakt worden middels kleur en motief en zijn daarom niet meer weg te denken uit het assortiment. Deze tegels krassen niet, ze blijven ook buiten op kleur en de terrastegels zijn antislip.
 • Betontegels: Een goede keuze wanneer je op zoek bent naar relatief goedkope terrastegels. Betontegels zijn functioneel, strak en simpel, en passen goed binnen en moderne tuin. Deze tegels zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en formaten.
Leisteen Mustang Black (Buiten)
Aanbieding
  € 64,18 per m2
  Nu vanaf € 54,55 per m2
  incl. BTW
  Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Buiten)
  Aanbieding
   € 49,36 per m2
   Nu vanaf € 31,57 per m2
   incl. BTW
   Restpartij
   RESTPARTIJ - Slimboy Black
    € 39,93 per m2
    Nu € 33,94 per m2
    incl. BTW

    Terrastegels aanbieding

    Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare en populaire natuursteen is deze aanbieding terrastegels misschien wel iets voor jou: onze Leisteen Mustang Black. Deze steen is een zeer bekende leisteensoort uit Brazilië en wordt ook wel black slate, montauk black of graphite slate genoemd. Deze steen kunnen wij tegen een zeer scherpe prijs aanbieden door onze rechtstreekse inkoop van producten uit de Braziliaanse groeve. Het is een zeer slijtvaste steen die buiten goed zijn kleur behoudt; ideaal om van buiten naar binnen door te laten lopen. Totaaltegel heeft meerdere keramische terrastegels. Het voordeel van keramiek is dat het niet krast, voorzien is van een antislip laag en ook buiten op kleur blijft. Ben je op zoek naar een strakke functionele steen voor een moderne tuin? Dan zijn onze betontegels dé tegels die jij zoekt. Onze betontegels zijn altijd scherp geprijsd waardoor je ook met een gelimiteerd budget uw tuin of terras kunt betegelen!

    Terrastegels outlet

    Bij Totaaltegel maken we gebruik van een terrastegel outlet. Hier bieden we producten aan voor een zachte prijs. Dit kunnen nieuwe tegels in ons assortiment zijn, aanbiedingen terrastegels of kleine partijen tegels die over zijn na een bestelling. Ook kunnen dit restpartijen zijn van producten die niet meer leverbaar zijn of producten die licht beschadigd zijn. Mocht dit het geval zijn, dan geven we dat altijd aan. Tegels uit de terrastegels outlet kunnen meestal niet bijbesteld worden.

    Welk formaat terrastegel?

    De keuze is gemaakt, je wilt een nieuw terras aanleggen in je tuin. Nu begint de zoektocht naar de perfecte tegel, maar hoe vind je die? Misschien heb je een kleine tuin en komen er vragen naar boven als ‘Moet ik grote of kleine tegels gebruiken?’ en ‘Welk effect hebben grote tegels op een kleine ruimte?’. Het kan erg lastig zijn om een goede keuze te maken uit alle beschikbare afmetingen terrastegels.

    Bij Totaaltegel heb je de keuze uit een zeer breed assortiment aan formaten goedkope terrastegels. Heb je een kleine tuin, kies dan bijvoorbeeld voor keramische tegels van het formaat 60x60 cm. Grote tegels in een kleine tuin geven namelijk een ruimtelijk effect en een rustig beeld. Door keramische tegels buiten te gebruiken, weet u zeker dat u een tegel gebruikt die niet krast, die antislip is en die goed op kleur blijft. Heb je een aanbieding terrastegels gezien van een kleiner formaat? Houdt er dan rekening mee dat kleinere tegels zorgen voor meer naden en dus een onrustiger beeld. Een kleine tuin met kleine tegels lijkt hierdoor nóg kleiner.

    Welke kleur terrastegel?

    Naast het formaat is ook de kleur van terrastegels erg belangrijk. Natuurlijk zijn goedkope tegels buiten rondom je woning functioneel, maar ze zijn ook zeer bepalend in de uitstraling. Een groot gedeelte van de sfeer die je tuin uitstraalt wordt bepaalt door de kleur van de terrastegels. Ieder mens heeft een eigen voorkeur voor kleur, en vaak is deze voorkeur al snel aanwezig.

    Welke keuze je maakt is afhankelijk van een aantal factoren. Naast persoonlijke voorkeur is het ook slim om een goed naar je tuin te kijken; is deze al erg donker of ligt deze niet op de zonkant? Voorkom dan dat je tuin somber oogt door niet te kiezen voor de donkerste tegel. Ligt je tuin op de zonkant? Dan kunnen donkere leisteentegels bijvoorbeeld prima in je terras.

    Als je een warmer gevoel in je tuin wil hebben kun je kiezen voor tegels met een bruine, rode of gele tint. Het is met name bij deze tegels van belang dat ze bij je huis passen. Ga dus goed na of dit het geval is!

    De meer neutrale goedkope terrastegels zijn tegels in de kleur beige of crème. Deze tegels zorgen voor een lichtere uitstraling in je tuin. Let hierbij wel op dat wanneer de tegels in de zon liggen zij het zonlicht fel kunnen weerkaatsen.