Totaaltegel Hegelsom is tijdens de wegwerkzaamheden gewoon bereikbaar via o.a. de Spoorweg. Volg indien nodig de bewegwijzering!

Terrastegels 40x120

Terrastegels in het formaat 40x120 cm zijn prachtige grote tegels met doorgaans een houtlook print. Met deze tegels geef je naast een warme en strakke uitstraling een speelse touch aan je terras. De terrastegels zijn van A-kwaliteit en hebben een eerlijke en voordelige prijs. Naast terrastegels 40x120 cm bieden wij diverse andere afmetingen aan zoals 30x120 cm terrastegels. Bekijk de andere afmetingen online of kom gezellig langs in een van onze showrooms!

1 producten gevonden
Terrastegels 40x120 - Grove Light Brown
Aanbieding
Monster mogelijk
  • Materiaal: Keramiek
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 63,27 per m2
Nu vanaf € 53,78 per m2
incl. BTW

Andere tegels met het formaat 40x120

Naast terrastegels zijn er ook binnentegels met het formaat 40x120 cm. Denk hierbij aan met name keramische tegels voor tegen de wand of op de vloer. Deze zijn in diverse look te verkrijgen van betonlook tot en met marmerlook, alles is mogelijk. We bieden geen natuursteen tegels aan in dit formaat maar wel in tal van andere formaten. Benieuwd naar ons assortiment vierkante tegels? Kijk dan eens naar ons ruime assortiment terrastegels 60x60 cm.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar die perfecte tegel maar kom je er niet uit? Breng dan gerust een bezoek aan een van onze showrooms. Hier kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en kunnen we je voorzien van persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen.