Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Oude vloertegels

Je gaat je vloer vernieuwen, een hele spannende keuze! De vloer is vaak de grootste stijlbepaler in een ruimte. Het is dus erg belangrijk om goed na te denken over welke tegel je kiest. Vaak denk je bij een tegelvloer aan een strakke vloer met rechte voegen en een strak oppervlak. Dit is niet altijd het geval. Er zijn tal van opties wanneer je een vloertegel wilt met een oude uitstraling. In ons assortiment keramische vloertegels hebben we bijvoorbeeld tegels met een print die lijkt op oud beton. Ook kan een tegel getrommelde randen hebben waardoor deze oud oogt. Kijk snel of er oude vloertegels voor jou bij staan!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Bewerking
Materiaal
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

70 producten gevonden
Oude vloertegels - Carrière du Kronos Namur Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Oude vloertegels - Carrière du Kronos Bruges Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Oude vloertegels - Carrière du Kronos Bruges Bordo Anticato
Vanaf € 51,93 per m2
incl. BTW
Oude vloertegels - Ital Stone Tumble Origo Decoro Mix
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Oude vloertegels - Carrière du Kronos Gent Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Oude vloertegels - Sublime Nut
Vanaf € 40,46 per m2
incl. BTW
Oude vloertegels - Sublime Ochre
Vanaf € 40,46 per m2
incl. BTW
Oude vloertegels - Sublime Light
Vanaf € 40,46 per m2
incl. BTW
Oude vloertegels - Sublime Beige
Vanaf € 40,46 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Oude vloertegels - Opus Silver
Vanaf € 41,43 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Oude vloertegels - Opus Luxor
Vanaf € 41,43 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Oude vloertegels - Opus Sunrise
Vanaf € 41,43 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Oude tegelvloer

Een oude tegelvloer kan een interieur helemaal afmaken. Misschien heb je meubels die neigen naar een klassieke of rustieke stijl en zoek je hier een vloer bij. Of misschien heb je juist een strak interieur en vind je de combinatie met een oude vloer erg mooi. Er zijn tal van opties. Onze “oude” keramische vloertegels zijn voorzien van een print die een oude tegel nabootst. Soms hebben de tegels ook een voelbare structuur, keramische tegels zijn niet altijd glad! Een print die je vaak ziet is de beton look of cement look met een verweerde uitstraling. Naast keramiek hebben we ook natuursteen vloertegels in ons assortiment. Een oude tegelvloer van natuursteen ziet er erg natuurlijk uit. Vaak verweren deze vloeren in de loop der jaren waardoor ze echt een eigen karakter krijgen. Bovendien is natuursteen vaak getrommeld waardoor de randen niet recht zijn.

Ouderwetse vloertegels helemaal hip

Ouderwetse vloertegels zijn helemaal hip tegenwoordig, denk maar eens aan alle Portugese vloertegels die je ziet. Deze tegels zijn perfect wanneer je een oude tegelvloer wilt. De tegels doen denken aan jarenoude tegelvloeren die je in het mediterraanse gebied nog wel eens tegenkomt. De meeste Portugese tegels die wij hebben zijn uit keramiek vervaardigd waardoor je er jarenlang van kunt genieten zonder krassen of kleurverlies. Ook de verweerde betonlook vloertegels zijn populair: prachtig in zowel een moderne als een landelijke inrichting. Betonlook vloertegels passen ook goed bij de industriële stijl die je veel terug ziet komen, erg mooi in combinatie met bijvoorbeeld zwart staal.

Oude vloertegels kopen

Oude vloertegels kopen kun het beste bij Totaaltegel. In onze showrooms kun je een groot gedeelte van ons assortiment bekijken en voelen. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. De tegel gevonden waar je naar op zoek bent? Je kunt online eenvoudig een offerte aanvragen of een mail sturen naar sales@totaaltegel.nl met je bestelling. Natuurlijk kun je ook een offerte laten maken wanneer je in onze showroom bent!

Persoonlijk advies over oude vloertegels

Zit je vol vragen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze adviseurs staan altijd voor je klaar! Kom gerust langs in onze showroom in Vianen of Hegelsom. Heb je uitgezocht welke stijl je mooi vind en heb je hier afbeeldingen van? Neem mee of laat ze zien op bijvoorbeeld Pinterest! Samen kijken we dan welke vloer aan je wensen voldoet om zo tot de perfecte keuze te komen. Je kunt je vragen ook altijd stellen via de telefoon of de mail, dit kan op  077 851 4973 en sales@totaaltegel.nl. Langskomen zonder afspraak kan altijd, maar er kunnen dan wachtenden voor jou zijn.