Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Antislip vloertegels

Sta je op het punt om je badkamer te gaan vervangen? Kies voor antislip vloertegels, veiligheid voorop! Onder vloertegels antislip verstaan wij tegels met een R-waarde van 11 of hoger. Des te hoger de R-waarde is, des te meer antislip de vloertegel is. Handig om te weten: een tegel met een lage R-waarde is eenvoudiger schoon te maken dan een tegel met een hoge R-waarde.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Tint
Kleur
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

162 producten gevonden
Antislip vloertegels - Beton Clay
Vanaf € 32,29 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Beton Grit
Vanaf € 32,29 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Beton Rust
Vanaf € 32,29 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Ethos Litos
Vanaf € 32,67 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Ethos Leucos
Vanaf € 32,67 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Ethos Geo
Vanaf € 32,67 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Ethos Crono
Vanaf € 32,67 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Ethos Astra
Vanaf € 32,67 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Manhattan Pearl
Vanaf € 35,14 per m2
incl. BTW
Antislip vloertegels - Manhattan Mud
Vanaf € 35,14 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Highstone Light
Vanaf € 39,03 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antislip vloertegels - Highstone Dark
Vanaf € 39,03 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Antislip vloertegels; de beste keuze voor jou

De badkamer is de laatste jaren ontwikkeld naar een ruimte die meer is dan alleen een plek om jezelf even op te frissen. Het wordt steeds populairder om een echt wellness-gevoel te realiseren. Tijdens het creëren van een badkamer is het belangrijk dat de ruimte een lust voor het oog is, maar ook veilig is. Vloertegels antislip zorgen voor een onbezorgd relax moment zonder glijpartijen. Antislip vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Hierdoor is er voor elk trendy badkamerontwerp een geschikte vloertegel in het assortiment.

Antislip tegels, veiligheid voorop!

De R-waarde geeft het gripniveau van een vloertegel aan. Het kiezen voor tegels antislip is een veilige keuze en voorkomt ongelukken. Antislip keramische tegels zijn in elke ruimte te leggen. De hoogte van de geadviseerde R-waarde verschilt per ruimte. Voor vochtige ruimtes zoals de badkamer heb je minimaal R10 nodig. In de inloopdouche raden wij antislip tegels R11 aan.

Het gebruik van shampoo en andere doucheproducten in combinatie met water heeft een gladde uitwerking op tegels. Het plaatsen van antislip tegels met een hoge R-waarde voorkomt uitglijden.

Antislip tegels badkamer mixen en matchen

De gedachte dat de badkamer een aparte ruimte van het huis is, is verleden tijd. Het wordt steeds populairder om de badkamer te betrekken bij de rest van het huis. Door tal van mogelijkheden op het gebied van houtlook antislip tegels badkamer is het mogelijk om de vloer te laten doorlopen in de badkamer. Antislip badkamertegels zijn van essentieel belang voor een veilige badkamer. Wij hebben een breed assortiment met antislip vloertegels badkamer en badkamer tegels antislip. Door het brede assortiment zit er voor elke droombadkamer, woonkamer of toilet geschikte antislip tegels tussen.

Antisliptegels voor inloopdouche onderhouden

In ruimtes zoals het toilet en de badkamer is hygiëne erg belangrijk. We hebben ontzettend veel keramische antisliptegels voor in de inloopdouche, toilet of badkamer. Het voordeel van keramische antislip douche tegels is dat de tegels bestand zijn tegen vuil, krassen en niet verkleuren. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de antislip tegels eenvoudig te reinigen zijn met alle soorten schoonmaakproducten. Ook blijven de vloertegels jarenlang als nieuw. Bekijk hier ons gehele assortiment keramische vloertegels.

Bezoek onze showroom

Het kiezen van een vloertegel is niet eenvoudig. Of je nu kiest voor een grote, kleine, natuursteen of keramische tegel, wij staan voor je klaar. Onze adviseurs staan in de showrooms voor je klaar om jou te voorzien van advies op maat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!