Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Hexagon vloertegels

Tegenwoordig zie je ze weer steeds vaker: hexagon vloertegels! Deze zeshoekige tegels bestaan al eeuwenlang maar hebben hun weg weer gevonden naar de hippe en trendy interieurs. Hexagon betekent zoveel als ‘zeshoekig’. Wanneer je de tegels aan elkaar legt ontstaat een patroon. Dit patroon komt terug in de natuur: kijk maar eens naar een honingraat! Ook de hippe en trendy zeshoekige vloertegels in huis halen? Bekijk hieronder ons assortiment en kijk of er een tegel bij zit voor jou! Onderstaande tegels zijn als hexagon tegels voor op de vloer te krijgen. In onze showrooms kunnen we meer laten zien. 

Twijfel je welke tegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte tegel!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Monster
Aanbieding
21 producten gevonden
Hexagon vloertegels - Rift Blanco Hexagon
 • Materiaal: Keramiek
€ 90,01 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Riazza Grey
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Nomade Pearl
 • Materiaal: Keramiek
€ 89,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Nomade Grey
 • Materiaal: Keramiek
€ 89,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Nomade Bone
 • Materiaal: Keramiek
€ 89,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Nomade Black
 • Materiaal: Keramiek
€ 89,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Hex25 Traffic 3D Cube
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Hex25 Sonar Silver
 • Materiaal: Keramiek
€ 78,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Hex25 Carrara
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Good Vibes White
 • Materiaal: Keramiek
€ 99,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Good Vibes Pink
 • Materiaal: Keramiek
€ 99,95 per m2
incl. BTW
Hexagon vloertegels - Good Vibes Navy
 • Materiaal: Keramiek
€ 99,95 per m2
incl. BTW

Hexagon tegels voor je vloer: weer helemaal hip!

Hexagon tegels kunnen prachtig verwerkt worden op de vloer. Vaak worden deze tegels gebruikt in afgebakende (kleinere) ruimtes. Je kunt deze tegels ook gebruiken als vloertegels in de woonkamer maar dit kan erg druk ogen. Het kan evengoed een mooi geheel vormen als je rekening houdt met de meubels en kleuren in de woonkamer. Hexagon vloertegels zie je vaker in bijvoorbeeld de badkamer, keuken of toilet. Gebruik hexagon vloertegels bijvoorbeeld op de vloer in de badkamer in combinatie met een rustige wandtegel. Ook kun je hexagon tegels op de vloer gebruiken in de keuken, hierdoor wordt je keuken een echte eyecatcher.

Vaak wil men tegenwoordig ergens in het interieur een uitgesproken kleur, apart meubel, gekke eyecatcher of trendy stijlbepaler. Vaak zie je daarom Portugese tegels of metro tegels terugkomen in het interieur. Hexagon vloertegels zijn een leuke en hippe tegenhanger hiervan!

Vloertegel hexagon combineren met wandtegels

Wanneer je all-the-way wilt gaan met hexagon tegels kan dat door hexagon vloertegels te combineren met hexagon wandtegels. Let hierbij wel op dat het geheel niet te druk oogt! Het is belangrijk om goed na te denken over de impact van een drukke vloer en wand. Een mogelijkheid is om maar een gedeelte van de wand te betegelen met hexagon tegels. Hiermee breng je een mooi accent aan in bijvoorbeeld te badkamer of keuken.

De vloer en wand betegelen met zeshoekige tegels? In de keuken zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor mooie lichte hexagon vloertegels die je doortrekt in de achterwand van de keuken. De overige muren kun je alleen voorzien van een likje verf. Zo dragen de tegels bij aan een unieke uitstraling van je keuken.

Hexagon vloertegels van keramiek

Zeshoekige vloertegels die je bij ons koopt zijn altijd vervaardigd uit keramiek. Dit betekent dat deze tegels in een fabriek worden gebakken en worden voorzien van een print. Keramiek heeft enkele voordelen. Keramiek is erg hard en heeft een hoge dichtheid. Hierdoor zijn keramische tegels bestand tegen krassen en trekt er geen vocht in de tegels zoals water of vet. Keramische vloertegels zijn bovendien kleurvast. Deze factoren zorgen ervoor dat keramische hexagon vloertegels er na jarenlang gebruik nog altijd als nieuw uitzien.

Wil je jouw hexagon vloer schoonmaken? Dit kun je eenvoudig doen door het grove vuil te verwijderen met een stofzuiger of bezem en hierna te dweilen met warm water en schoonmaakmiddel.

Hexagon vloertegels bij Totaaltegel

Ga jij de badkamer een eigen stijl geven of je keuken een trendy achterwand? Ben je overtuigd van de hexagon vloertegels? Op deze pagina vind je ons assortiment zeshoekige vloertegels. Zoek hier de tegels uit die jij mooi vind. Liever de tegels in het echt bekijken? Kom gerust langs in een van onze showrooms in Vianen of Hegelsom. Onze specialisten voorzien je graag van passend advies en informeren je over ons assortiment. Informeer van tevoren even de tegel die jij zoekt aanwezig is in de betreffende showroom om teleurstelling te voorkomen. Uiteraard doen wij ons best om het hele assortiment dat op de website staat ook in de showroom beschikbaar te stellen.