Tegels 10x10

Tegels 10x10 zijn bij ons te verkrijgen in voornamelijk travertin en hardsteen. Kleine tegels worden vaak gebruikt in kleine ruimtes of op kleine oppervlaktes omdat een oppervlak met kleine tegels zorgt voor veel voegen. Hierdoor oogt zo’n oppervlak snel druk. Op een klein oppervlak (zoals de vloer op de wc) is dit niet erg en kan het juist speels ogen.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Kleur
Tint
Maatvoering
Materiaal
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

4 producten gevonden
Tegels 10x10 - Apulia Ivory / Beige Anticato (Binnen)
€ 24,90 per m2
(excl. BTW)
Tegels 10x10 - Aspendos Grigio Anticato
€ 26,50 per m2
(excl. BTW)
Tegels 10x10 - Travertin Silver - Getrommeld
€ 26,50 per m2
(excl. BTW)
Tegels 10x10 - Dallette Auberoche - Franse Dallen
€ 74,79 per m2
(excl. BTW)

Tegels 10x10 cm op de vloer

Wil je tegels 10x10 cm op de vloer gaan toepassen? Doe dit zoals benoemd voornamelijk in kleine ruimtes of in kleine oppervlaktes. Kleine tegels hebben uiteraard veel voegen. Hierdoor heeft een oppervlak met tegels 10x10 cm een drukke uitstraling. De tegels die wij in dit formaat hebben zijn vrijwel alleen natuursteen tegels. Dit zijn voornamelijk travertin en hardsteen tegels.

Wandtegels met formaat 10x10 cm

Ook wandtegels zijn te verkrijgen in het formaat 10x10 cm. Hiervoor gelden eigenlijk dezelfde zaken als voor de vloertegels met hetzelfde formaat. Gebruik ze niet in grote oppervlaktes, denk bijvoorbeeld eens aan de achterwand van de keuken bij het fornuis, super leuk! Ook de 10x10 cm tegels voor tegen de wand bestaan uit natuursteen tegels. Ook hier gaat het voornamelijk om travertin en hardsteen tegels.

Mooie alternatieven voor tegels 10x10 cm

Op zoek naar kleine tegels maar zit er tussen dit formaat net niet de tegel die je mooi vind? Kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment 15x15 vloertegels of 15x15 wandtegels. Ook de 20x20 vloertegels en wandtegels kun je nog als kleine tegels beschouwen. Veel van deze kleinere tegels hebben een mooie print en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit noemen we ook wel Portugese tegels. Portugese tegels zijn prachtige tegels om een ruimte een eigen unieke karakter te geven. Ook hier kun je bijvoorbeeld denken aan een toiletvloer en wand of een achterwandje in de keuken.

Betontegels met een klein formaat

Voor de tuin zijn er ook tegels te verkrijgen met een klein formaat. Hiermee leg je bijvoorbeeld een mooi pad of een mooie oprit. Deze kun je vervolgens erg mooi combineren met beton of natuursteen stapelblokken om mooie borders te creëren. Heb je ook een terras? Dan zou je daar kunnen kiezen voor keramische of natuursteen tegels met een groter formaat. Zo kunnen de tegels 10x10 van beton een prachtig onderdeel zijn in je tuin. De betonnen tegels zijn in diverse kleuren te verkrijgen waardoor een betonnen tegel in vrijwel alle stijlen tuinen past.

Goed advies in een van onze showrooms

Het uitzoeken van tegels voor je vloer, wand of terras kan erg moeilijk zijn. Zeker omdat tegels er meestal eerder komen dan de meubels. Je moet dus een goed inbeeldingsvermogen hebben om alle kleurcombinaties, kleuren en structuren met elkaar te matchen. Bijvoorbeeld een tegelvloer is van grote invloed op de totale uitstraling van de inrichting, het kan daarom lastig zijn hierin keuzes te maken. Kom daarom gerust eens langs in een van onze showrooms in Hegelsom of Vianen. Onze specialisten helpen je hier graag verder.

Lees meerminder