oktober-woonmaand-2022-banner 2

Grote tuintegels

Met grote tuintegels en grote terrastegels geef je je tuin een ruimtelijke uitstraling. De grote oppervlakken onderscheiden zich zichtbaar en eenvoudig van het gazon, wat een rustgevend effect heeft. Groot formaat tuintegels zijn makkelijk te combineren met andere soorten en materialen. Daardoor zijn ze te gebruiken bij meerdere soorten tuininrichtingen. Kortom, met deze grote tegels in je tuin kan iedereen een prachtige buitenplek maken!

Productfilters tonen
Filteren
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

32 producten gevonden

De voordelen van grote tuintegels

Het voordeel van grote tuintegels is dat het makkelijker is om overzichtelijke, aansluitende oppervlakken te creëren. Ideaal dus om buiten een mooi plekje mee aan te leggen! Door het formaat zijn er minder voeglijnen nodig, waardoor de oppervlakte ook echt een geheel wordt. Ze zijn daarnaast krasbestendig en verkleuren niet. Bij Totaaltegel zijn grote tuintegels verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals bijvoorbeeld de tuintegels 100x100. Momenteel zijn grote betontegels een trend.

Onderhoudsvriendelijke grote tegels in je tuin

Streef je naar een onderhoudsvriendelijke tuin? Dan zijn keramische buitentegels echt iets voor jou! Ze zijn in tegenstelling tot natuursteen tuintegels eenvoudig schoon te maken. Poetsen met lauwwarm water is al voldoende om ze als nieuw te laten blinken. Ze gaan ontzettend lang mee en zijn niet gevoelig voor de verschillende weersinvloeden. Iets wat natuurlijk perfect is in je tuin.

Tuintegels groot formaat bekijken in de showtuin

Je keuze maken op basis van alleen een afbeelding is natuurlijk ontzettend moeilijk. Daarom raden we je aan om een van onze showtuinen te bezoeken. Hier kun je al onze tuintegels op je gemak bekijken. Hier staan de beste adviseurs voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Samen zorgen we ervoor dat je met een goed gevoel jouw perfecte grote tegel voor in je tuin vindt! Ons assortiment bestaat uit een divers pallet aan kleuren, formaten en prints. Kortom: voor ieder wat wils!