Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Tuintegels 50x50

Bij ons vind je tuintegels in alle soorten en maten, zo ook de afmeting van tuintegels 50x50 cm. Dit formaat is eenvoudig te gebruiken in je tuin, voor het maken van een mooi terras of een tuinpaadje. Je combineert deze 50x50 tuintegel makkelijk met andere formaten.

4 producten gevonden
Tuintegels 50x50 - Smartton Amiata
  • Materiaal: Beton
  • Merk: Redsun
Vanaf € 35,49 per m2
incl. BTW
Tuintegels 50x50 - Oud Hollandse tegel - Grijs
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 41,43 per m2
incl. BTW
Tuintegels 50x50 - Oud Hollandse tegel - Antraciet
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 49,62 per m2
incl. BTW
Tuintegels 50x50 - Oud Hollandse tegel - Carbon
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 51,59 per m2
incl. BTW

Welke tuintegel 50x50?

Welke tuintegel 50x50 past het beste bij jou? Een tuin is in te richten in ontzettend veel verschillende stijlen. Wil je er een idyllisch plekje met een mediterraan tintje van maken? Dan zou je kunnen kiezen voor mediterrane terrastegels. Hou je meer van een moderne stijl? Donkere strakke tegels passen daar perfect bij. Bekijk dan eens de tuintegels antraciet. Is onderhoud niet je ding en ben je graag van alle gemakken voorzien? We hebben verschillende soorten keramische tuintegels waarmee je zorgeloos kunt genieten van je eigen prachtige plek!

Voordelen van 50x50 tuintegels

Voor elke tuin hebben we 50x50 tuintegels en 50x50 terrastegels. En dit formaat heeft ook nog eens grote voordelen. Doordat ze niet zo heel groot zijn leg je ze eenvoudig en zijn ze makkelijk hanteerbaar. Daarnaast kunnen ze erg leuk gecombineerd worden met grotere formaten. Zo maak je gemakkelijk een tuin met veel dynamiek!

Er is voldoende keuze voor het inrichten van elke tuin in verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar mooie tuintegels met motief 50x50 voor een scherpe prijs? Bekijk de voordeligste bij goedkope tuintegels.

Bekijk de tuintegels 50 x 50 in een van onze showrooms!

Het kan lastig zijn om het juiste product voor je tuin te vinden. We helpen je uiteraard graag verder in jouw zoektocht voor de perfecte tuintegel 50x50. Loop je vast of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs gaan dan samen met jou op zoek naar het gewenste resultaat.

In onze showroom heb je de mogelijkheid om talloze producten te bekijken. Het helpt enorm om de tuintegel 50 bij 50 eens in het echt te zien en te voelen. Samen met onze adviseurs kun je op je gemak een rondje maken door een van onze showrooms om tot een weloverwogen beslissing te komen.