Onze deuren zijn vanaf zaterdag 15 januari weer geopend! Kom gerust langs in een van onze showrooms, ook zonder afspraak!

Tegels 40x40

Tegels 40x40 is een formaat tegel die tussen middelgroot en klein in zit. Door dit formaat zijn het de ideale tegeltjes om te gebruiken in de hal, badkamer of het toilet. De tegel 40x40 kan zowel tegen de muur, als op de vloer gebruikt worden. We hebben naast 40x40 tegels uiteraard ook andere maten in ons assortiment.

Tegels 40x40; gegarandeerd jaren plezier

Tegels 40x40 zijn beschikbaar in verschillende stijlen en materialen. Wanneer je kiest voor een keramische tegel 40x40 heb je te maken met een beschermende toplaag. Dit zorgt ervoor dat ze vlek- en klasbestendig zijn. Door de beschermlaag zijn de tegels eenvoudig te reinigen. De toplaag zorgt ervoor dat vocht, vet en zuur niet kunnen intrekken. Daarnaast kunnen de tegels schoongemaakt worden met elk soort schoonmaakmiddel. Door alle onderhoudsvriendelijke voordelen gaan ze jarenlang mee en heb je er dus jaren plezier van.

Tegel 40x40 van A-kwaliteit

De kwaliteit van de tegel 40x40 vinden wij ontzettend belangrijk. Samen met onze specialisten zoeken wij ons assortiment zorgvuldig uit, zodat wij jou de mooiste, meest unieke en beste tegels kunnen presenteren. Wij werken nauw samen met de tegelmerken om de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Wist je dat wij een eigen legservice hebben voor tegels binnenshuis? Onze tegelzetters komen dan bij je langs om ze te leggen. Op deze manier wordt je vloer of wand betegeld door vakbekwame en ervaren tegelzetters en zal de tegelklus snel en professioneel geklaard worden.

40x40 tegels bekijken in de showroom?

Van de 40x40 tegels hebben wij verschillende stijlen in het assortiment. Bekijk eens de vloertegels 40x40 en wandtegels 40x40. Door gebruik te maken van de filters kun je gericht zoeken op de wensen waar ze aan moet voldoen. Het is natuurlijk erg prettig om de tegels in daglicht te kunnen bekijken. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms. Hier staan onze adviseurs voor je klaar om al jou vragen te beantwoorden.