Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Blauwe tegels

Fantastische blauwe kleuren komen steeds vaker terug in de tofste designs. Zeg maar gedag tegen jouw witte badkamervloer, en hallo tegen blauwe tegels met de meest geweldige tinten blauw. We hebben de tegels in verschillende stijlen in het assortiment.

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

131 producten gevonden
Blauwe tegels - Wabisabi Teal - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Wabisabi Glicine - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Wabisabi Celeste - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Nuance Exa Glicine - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Nuance Exa Blu - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Nuance Exa Acqua - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - La Madeleine Emile - Mat
€ 74,95 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Luca Marino - Glossy
Vanaf € 53,95 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Murus Oceanum - Glossy
€ 99,95 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Souk Kasbah Blu Mix - Glossy
€ 114,95 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Nuance Eleven Glicine - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW
Blauwe tegels - Nuance Eleven Celeste - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW

Blauwe tegels; uniek en stijlvol

Tijdens de zoektocht naar nieuwe tegels is blauw vast niet de eerste kleur waar je als eerste aan denkt. Toch zal het je verbazen wat deze fantastische kleur in petto heeft. Geen enkele ruimte is meer hetzelfde met een vleugje blauw. De blauwe tegels kunnen ontzettend stijlvol gecombineerd worden met wit. De blauwe kleur zorgt voor een speelse en zelfs luxe uitstraling in combinatie met het wit. De blauw tegels kunnen op de muur doorgetrokken worden, voor een unieke eenheid. Benieuwd naar het assortiment “a touch of blue” tegels? Bekijk hier alle blauwe wandtegels.

Blauw tegels combineren

Blauw tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Zo hebben we bij Totaaltegel azuurblauwe tegels, donkerblauwe tegels en lichtblauwe tegels. De tint is een kwestie van smaak, net zoals de stijl tegel. Zo zijn er volledige blauwe tegels, maar ook Portugese tegels met een blauw motief, een soort mozaïek wandtegels. Deze tegels combineren de tijdloze klassieker met een trendy frisse kleur blauw. Elke ruimte is geschikt voor deze fantastische tegel; de keuken, badkamer, woonkamer of het toilet. Geen ruimte is te gek. Naast blauw is groen ook een gave kleur om mee uit te pakken. Bekijk hier ons assortiment groene tegels.

Blauwe tegels bekijken in daglicht

De keuze voor een gewaagde kleur tegel is meestal niet gemakkelijk. Toch willen we je graag laten zien dat blauwe tegels een prachtige keuze zijn. In onze showroom staan specialisten voor je klaar. Ze zullen samen met jou de ruimte bekijken en persoonlijk en deskundig advies geven. Ook telefonisch staan we voor je klaar om al jou vragen te beantwoorden. Wij zijn pas tevreden als jij met een lach naar buiten loopt!