Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Groene tegels

Groene tegels, een kleur tegel waar je misschien niet als eerste aan denkt. De kleur groen kan ontzettend stijlvol zijn. Het geeft een natuurlijke en warme uitstraling. Voor degene die het aandurft zijn ze mooi te combineren in bijvoorbeeld een badkamer of keuken. Wij hebben vele soorten en maten in het assortiment, van kleine mozaïek tegeltjes groen, tot groene wandtegels.

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

110 producten gevonden
Groene tegels - Sweet Bars Sage - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Sweet Bars Teal - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Wabisabi Verde - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Wabisabi Teal - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Zelij Agua Marina Special - Glossy
Vanaf € 99,95 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Fika Kale - Mat
€ 89,95 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Nuance Exa Celeste - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Murus Vidri - Glossy
€ 99,95 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Souk Kasbah Turquesa Mix - Glossy
€ 114,95 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Nuance Eleven Salvia - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Nuance Eleven Acqua - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW
Groene tegels - Tinte Verde - Mat
€ 94,95 per m2
incl. BTW

Groene tegels in het interieur

Groene tegels zijn samen met nog veel meer andere opvallende kleuren helemaal in. De kleur groen brengt ontzettend veel sfeer met zich mee. Tegels groen worden veelal gebruikt tegen de wand. We hebben veel verschillende soorten groene tegels, zoals donkergroene tegels, in het assortiment. Het gaat hier om volledig groene tegels in diverse tinten of tegels waarbij groen terugkomt in het patroon. Groen is voornamelijk te vinden op de kleinere formaten tegeltjes. Combineer ze eens met bijvoorbeeld witte tegels of blauwe tegels.

Groene tegeltjes in de badkamer

De groene tegeltjes zijn in elke denkbare ruimte te plaatsen. Wanneer je ervoor kiest om de tegeltjes in een vochtige ruimte te plaatsen raden wij aan voor keramische groene tegels te gaan. Dit materiaal tegel is eenvoudig te reinigen en is waterafstotend. Hierdoor kun je er ontzettend lang plezier van hebben. Ook in de keuken zijn keramische tegels ideaal. De keramische groene tegeltjes zijn vlekbestendig, dus zeg maar vaarwel tegen vetvlekken.

Tegels groen moet je doen!

Onder de kleur groen vallen veel verschillende tinten groen. Daarnaast zijn er veel stijlen tegels en materialen. Zou je graag mooie olijfgroene tegeltjes willen bekijken? In onze showroom hebben wij veel tegels liggen om te bekijken, van olijfgroen tot donkergroene tegeltjes. In onze showrooms zijn ook onze specialisten aanwezig om je te adviseren. We denken graag met je mee om het gewenst resultaat te bereiken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!