Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Gele tegels

Op zoek naar een fris interieur met een warm karakter? Met gele tegels haal je ontzettend easy een zonnige sfeer in huis. Haal het licht in huis met volledig gele wanden of vloeren of focus je juist meer op de kleine accentjes in je interieur. Gele tegeltjes drukken door hun opvallende kleur hoe dan ook een bijzondere stempel op je interieur en zijn, net zoals andere gekleurde tegels, absoluut upcoming in de interieurwereld.

18 producten gevonden
Gele tegels - Smartton SE Mont Blanc
 • Materiaal: Beton
 • Merk: Redsun
Vanaf € 33,73 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Zelij Antic Amarillo Special - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 99,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Souk Kasbah Ocre Mix - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 114,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Tinte Giallo - Mat
 • Materiaal: Keramiek
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Imperium Gold
 • Materiaal: Mozaïek
€ 16,11 per stuk
incl. BTW
Gele tegels - Provence Caramel - Mat
 • Materiaal: Keramiek
€ 99,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Bejmat Lemonade - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 99,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Uptown Gold - Mat
 • Materiaal: Keramiek
€ 84,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Goldfinger Gold - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 117,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Goldfinger Bronze - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 117,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Tinte Giallo - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Gele tegels - Zelij Amarillo - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,95 per m2
incl. BTW

Gele wandtegels; eyecatchers op elke wand

Geel is een interessante kleur die geschikt is voor elke woonruimte. De kleur wordt geassocieerd met vrolijkheid en openheid. En dat is toch precies wat je uit wilt stralen in je interieur? Een warme sfeer met een huiselijk gevoel kun je bijvoorbeeld creëren met gele wandtegels. Het geeft een zonnig effect op je woonruimte en is zeker weten een absolute eyecatcher!

Okergele tegels voor een tijdloze vibe

Okergeel is langzaam bezig om de harten van trendsetters in de interieurwereld te veroveren. En dat is helemaal niet gek. Deze kleur heeft namelijk een ontzettend warme uitstraling die bovendien tijdloos is. Denk bijvoorbeeld eens aan okergele wandtegels die in allerlei formaten en stijlen een aanwinst zijn aan elke wand. Tegels met okergeel kunnen moeiteloos mee in een retro interieur, maar misstaan ook zeker niet in een moderne interieurstijl.   

Een breed assortiment gekleurde tegels

Naast gele tegels heeft Totaaltegel een zeer breed assortiment in legio andere kleuren. Zo zijn onder meer groene tegels tegenwoordig erg populair. Naast dit diverse kleurenpallet zijn ook de klassieke tinten zoals wit en zwarte tegeltjes nog altijd bij ons verkrijgbaar. Benieuwd naar de verschillende kleuren? Op onze website filter je eenvoudig per kleur, zo zie je direct het gehele aanbod bij elke kleur.

Gele tegels in de keuken; zorgeloos onderhoud

Geel is net als wit een kleur waarop een heleboel zichtbaar is. Daarom lijkt geel in de eerste instantie totaal niet geschikt voor keukens, maar niets is minder waar. Gele keuken tegels zijn namelijk keramisch en dit gepaard met een aantal zeer gunstige voordelen. De hardheid van deze tegels zorgt ervoor dat ze ondoordringbaar zijn voor vocht, vuil en vlekken. Een keer morsen met saus of vet dat uit de pan tegen je gele wandtegels spettert zijn dus absoluut geen probleem. Met een vochtig doekje verwijder je elke vlek met alle gemak. Daarnaast hou je je tegels simpel als nieuw door ze af en toe te poetsen met een beetje zeep en wat lauwwarm water.

Gele badkamer tegels voor een gave frisse uitstraling

Geel is een ontzettend uitgesproken kleur die perfect is om een badkamer wat extra fleur en diepgang te geven. Het leuke aan gele badkamertegels is dat ze misschien ietwat gewaagd zijn. Hoe vaak zie je immers badkamers met gele accenten? Bij gele tegels in je badkamer is het belangrijk om goed na te denken over de uitstraling die je wilt creëren. Wil je dat de kleur de voorgrond pakt en er echt uitknalt? Dan kun je gele wandoppervlakken combineren met een gele vloer. Wil je het wat subtieler aanpakken? Combineer dan een neutrale tint, zoals wit, met kleine

Totaal gemak met onze legservice

Voilá, je hebt die prachtige gele tegel te pakken die perfect matcht bij jouw wensen. En nu? Voor de doorgewinterde doe-het-zelver is tegels leggen met een aantal tutorials misschien een fluitje van een cent, voor een ander is het misschien toch wat minder eenvoudig. Heb je geen idee hoe je moet beginnen aan je legwerk, heb je geen tegelzetters in je kennissenkring en durf je het zelf niet aan? Geen probleem, bij Totaaltegel denken we graag met je mee in de vorm van onze eigen legservice! We hebben verschillende professionele tegelzetters in dienst die moeiteloos en vakkundig jouw gewenste patroon kunnen leggen. Zo kun je gegarandeerd volledig zorgeloos genieten van jouw nieuwe tegels. Geïnteresseerd in legwerk van Totaaltegel? Je vindt alle info bij onze legservice!

Gele tegels bekijken? Plan een showroombezoek!

Gele tegels zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende tinten en juist dit gegeven maakt het misschien lastig om een keuze te maken. Want welke tint past nou het beste bij wat jij voor ogen hebt? Om een goede indruk te krijgen van de tegels raden wij altijd een showroombezoek aan. Om een goede keuze te maken helpt het enorm om de tegels eens in het echt te zien. Daarnaast staan in onze showrooms verschillende adviseurs voor je klaar om je te helpen bij jouw zoektocht. Wil je graag rustig de tijd nemen om met een van onze adviseurs op pad te gaan? Plan dan jouw showroombezoek, laat ons weten dat je langskomt, dan zorgen wij dat er een adviseur voor je klaar staat. Uiteraard kun je ook zonder afspraak ten alle tijden langskomen.

Indien je niet in de mogelijkheid bent om langs te komen helpen we je graag telefonisch met al je vragen. Daarnaast zijn we ook bereikbaar per e-mail.