Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Zwarte tegels

Zwarte tegels, in veel situaties een prachtige oplossing. De kleur is ontzettend tijdloos. Daarnaast gaan onze zwarte tegels van Totaaltegel ook jaren mee, dus gegarandeerd jarenlang plezier. Benieuwd naar ons gehele aanbod? Kijk dan verder!

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

186 producten gevonden
Zwarte tegels - View Black
€ 75,99 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Basaltino
€ 93,99 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Cerasun Ancona Antracite
Vanaf € 73,99 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Tele di Marmo Revolution Calacatta Black
€ 74,03 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Selene Dark
Aanbieding
€ 37,00 per m2
Nu € 31,45 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Zellige Black - Glossy
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Zelij Negro - Glossy
Vanaf € 84,95 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Wabisabi Nero - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Murus Nocta - Glossy
€ 99,95 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Nuance Eleven Nero - Mat
€ 104,96 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Tinte Nero - Glossy
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Zwarte tegels - Tinte Acciaio - Glossy
€ 124,94 per m2
incl. BTW

Zwarte tegels in huis

Zwarte tegels zijn stijlvol en gaan jaren mee. De tegel is verkrijgbaar in verschillende formaten, zo hebben we grote tegels zwart voor de grote oppervlakken in bijvoorbeeld de woonkamer. Voor de kleine oppervlakken, zoals het toilet, hebben we tegeltjes zwart en tegeltjes zwart wit. Het kleine formaat maakt deze tegeltjes eenvoudig plaatsbaar. Ook een veel voorkomende trend is het doorleggen van de tegels op de begaande grond naar het terras. Vind hier jouw perfecte tegel voor op de vloer, wand of op het terras: zwarte vloertegels,  zwarte wandtegels en zwarte terrastegels.

Zwart wit tegeltjes voor in de toilet

Zwart wit tegeltjes, een ontzettend tijdloze en vooral stijlvolle keuze. Wanneer je tegels zwart op de juiste manier toepast oogt het geheel ontzettend chique. Kleine zwarte tegeltjes voor in de toiletruimte maken van een saai hokje een stijlvol toilet. Daarnaast kun je ook nog spelen met de voegkleur. Wanneer je kiest voor een witte voeg ontstaat er een groot contrast tussen de tegel en de voeg. Hierdoor is het voegraster erg opvallend en een echt statement. Dit effect kan natuurlijk ook gecreëerd worden met witte tegels en een donkere voeg.

Tegeltjes zwart advies

Tegeltjes zwart zijn ontzettend populair, maar misschien schrikt de kleur je toch een beetje af. Wij hebben in onze showroom ontzettend veel tegels liggen die je kunt bekijken, voelen en ervaren. Ook de zwarte tegels hebben wij in verschillende formaten liggen. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wij helpen je daar graag bij, en zullen je te allen tijde voorzien van deskundig advies. Tot snel!