Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Bronzen tegels

Op zoek naar een luxe uitstraling, maar is goud voor jou net ‘too much?’ Check dan eens bronzen tegels! Deze stijlvolle tegels hebben een weelderig karakter en een net wat genuanceerdere uitstraling dan goud. Klassiek, modern of toch een industrieel interieur op het oog? Bronzen tegels zijn prachtig toe te passen in al deze stijlen, met lichte accentjes of juist booming. Je haalt gegarandeerd absolute eyecatchers in huis. 

15 producten gevonden
Bronzen tegels - Amsterdam Gold Brass - Glossy
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: The Mosaic Factory
€ 109,94 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Metal Platinum Graffiti - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 117,95 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Metal Copper Graffiti - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 117,95 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Castel Nickel - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Stardos
€ 93,35 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Castel Titanium - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Stardos
€ 93,35 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Gatsby Lead Tin Mix
 • Materiaal: Keramiek
€ 84,95 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Uptown Copper - Mat
 • Materiaal: Keramiek
€ 84,95 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Metal Copper - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 114,95 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Metal Platinum - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 114,95 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Temper Rust
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Cercom Ceramiche
Vanaf € 46,85 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Melt Oxyd
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 68,90 per m2
incl. BTW
Bronzen tegels - Retiro Metal Gold - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 89,95 per m2
incl. BTW

Bronzen tegels in je badkamer voor een chique look

Shiny metallic tegels zijn de laatste jaren niet meer weg te denken in het huidige interieurlandschap. Dit geldt ook zeker voor bronzen badkamer tegels. Met deze verfijnde in het oog springende tegels creëer je in een handomdraai de meest chique badkamers. Denk bijvoorbeeld aan marmerlook wandtegels met kleine bronzen accentjes, zie je het al voor je? Naast deze trendy ontwikkeling hebben badkamer tegels in het brons ook nog eens een paar heerlijke voordelen. Ze zijn namelijk keramisch en daardoor vochtbestendig. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat bronzen keramiek aangetast wordt door de nattigheid op de badkamer.

Alternatieven voor een luxe karakter

Tegels met metallic brons komen dichtbij de look van het statige brons dat wordt gebruikt in de meest prachtige standbeelden, maar zijn zeker niet de enige tegels die een luxe vibe hebben. Een interieur met een overdadig karakter kun je ook op andere manieren in je interieur tot uiting laten komen. De combinatie gouden tegels en zwarte tegels is bijvoorbeeld een veelvoorkomende match. Een zwarte basis is eenvoudig te mixen met gouden elementen en zorgt voor prachtige luxe taferelen in je interieur. Een ander alternatief om je interieur een extra weelderige glans te geven is het gebruik van marmer of marmerlook tegels.

Bronzen tegels in de keuken; chic en functioneel

In elke keuken is vaak een hoop bedrijvigheid: ontbijten, lunchen, dineren en koken zorgen ervoor dat de keuken een hoop te verduren krijgt. Vetvlekken, overgekookte pannen en het morsen van sauzen zijn vaste prik. Met keramische bronzen wandtegels zijn alle zorgen over deze vlekken verleden tijd. De hardheid van keramiek zorgt ervoor dat het niet poreus is, waardoor vlekken geen kans hebben om in de tegel te trekken. Met een simpel doekje, wat water en een beetje zeep houd je je bronzen wandje jarenlang als nieuw!

Een divers aanbod bij Totaaltegel

Bij Totaaltegel vind je tegels in alle soorten en maten. De tijd van de klassieke rechtlijnige tegel ligt al een tijdje achter ons, tegenwoordig is het aanbod van unieke vormen en kleuren enorm. Hexagon tegels, ronde tegels en kitkat tegels zijn maar een klein voorbeeld van de verschillende vormen die ons assortiment op dit moment rijk is. De ontwikkeling van innoverende tegels gaat snel en wij volgen deze ontwikkeling op de voet, zodat je bij ons altijd de laatste tegeltrends terug kunt vinden.

Bronzen tegels bekijken in onze showrooms

Een lang verhaal kort samengevat: de keuze in bronskleurige tegels is reuze. We snappen dat het lastig is om alleen op basis van online afbeeldingen je keuze te maken. Daarom raden we ten zeerste aan om eens langs te komen in een van onze showrooms. Het helpt enorm om de tegels eens in het echt te zien, dit is goed voor het gevoel dat je hebt bij een tegel. Daarnaast hebben we verschillende deskundige adviseurs die je graag ondersteunen in de zoektocht naar je droomtegel. Lukt het niet om langs te komen? Geen probleem! Onze adviseurs staan je ook graag telefonisch of per e-mail te woord.