Tuintegels

Totaaltegel biedt een compleet assortiment tuintegels aan voor zeer scherpe prijzen. Ons aanbod tuin tegels bestaat uit keramiek tegels, natuursteen tegels, betontegels en sierbestrating. Een groot deel van de tegels voor in de tuin zijn afkomstig uit eigen voorraad en kunnen daardoor vaak al binnen enkele dagen uitgeleverd worden. Doordat wij de producten rechtstreeks importeren bij leveranciers, kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren voor A-kwaliteit producten. Dit komt tevens door de lage marges en overheadkosten. Een tuin tegel zorgt voor een mooie en praktische afwerking van een tuin, pad of oprit. Ook wordt vaak een combinatie gemaakt van verschillende materialen, denk aan een tuintegel in combinatie met gebakken klinkers. Wij denken graag mee over de diverse mogelijkheden. In onze showtuin zijn alle tegels voor de tuin en gebakken klinkers te bezichtigen, waarvan een groot deel zelfs in een groter oppervlak. Totaaltegel biedt niet alleen een compleet assortiment terrastegels, ook voor vloertegels ben je bij Totaaltegel op de juiste plek. 
 

Tegels tuin compleet assortiment

Totaaltegel is importeur van alle denkbare tegels tuin in de materialen natuursteen, keramiek en beton. Van oorsprong is Totaaltegel gestart met de import van Natuursteen tuintegels die afkomstig zijn uit landen over de hele wereld. Met de jaren is er een verschuiving ontstaan van natuursteen tegels naar keramische tuintegels uit onder andere Spanje en Italië. Het assortiment is daarom uitgebreid met keramische tegels en ook betontegels en gebakken klinkers. Je kunt het assortiment tuintegels online bekijken en eventueel een monster aanvragen. 
 
  • Natuursteen terrastegels
Totaaltegel importeert de producten uit diverse landen, waaronder: Brazilië, China, India en Turkije. De producten komen rechtstreeks vanuit fabrieken die de natuursteen winnen uit eigen groeves. Natuursteen is een prachtig gesteente dat in miljoenen jaren is ontstaan onder de grond. Dit proces zorgt voor de meest unieke gesteentes die vervolgens worden bewerkt tot terrastegels. Geen enkele tegel is hetzelfde en daardoor ontstaat een prachtig geheel. Natuursteen is een natuur producten en onder weersinvloeden kunnen de tegels van uiterlijk veranderen. Zo kan een tegel lichter worden van kleur, dit is voornamelijk het geval bij kalkhoudende gesteentes zoals Hardsteen en sommige Leisteen soorten. Ook zijn natuursteen tegels gevoelig voor krassen en vlekken en niet alle tegels zijn van nature antislip. Deze eigenschappen worden soms als nadeel gezien, maar meestal als karakteristiek en uniek. Veel klanten vinden dat natuursteen mooier wordt met de jaren en dat de genoemde eigenschappen hieraan bijdragen. Ben je toch op zoek naar een tegel die exact hetzelfde blijft, dan is een keramisch terrastegel een betere optie. 
 
Leisteen Mustang Black (Buiten)
Actie
€ 29,50 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Buiten)
€ 22,50 per m2
(excl. BTW)
Travertin Light - Soft Finish
€ 36,00 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels zijn verkrijgbaar in ondenkbaar veel prints en diverse afmetingen. Net als bij natuursteen tegels en betontegels zijn de 60x60 cm tegels de meest gekozen afmeting keramiek tegels in tuin. Wel zien we dat er steeds meer grote afmetingen gekozen worden voor zowel binnen als buiten. De keramische tuintegel heeft diverse eigenschappen die voor veel klanten als voordeel worden gezien. Zo zijn keramiek tuin tegels kleurvast, krasvast, maatvast en antislip. De tegels zijn machinaal vervaardigd en worden voorzien van een print. Door het machinale proces hebben de tegels een vaste maatvoering (gerectificeerd). Ook is de kwaliteit van de prints tegenwoordig zo hoog, dat een keramiek tuin tegel niet meer te onderscheiden is van een echte natuursteen tegel. Om dit nóg echter te laten lijken, worden in één module diverse prints opgenomen. Bij het leggen van de tegels wordt er rekening mee gehouden dat de tegels gemengd verwerkt worden.
 
Restpartij
Durban Black Slate Mustang
Actie
€ 32,94 per m2
Nu € 24,75 per m2
(excl. BTW)
Travertin Yellow
€ 32,94 per m2
(excl. BTW)
Blue Norte Negro
€ 29,75 per m2
(excl. BTW)
Quartsiet Grey
€ 29,33 per m2
(excl. BTW)
  • Gebakken klinkers
Totaaltegel biedt gebakken klinkers aan in waalformaat en dikformaat. De kleuren zijn eindeloos en daarom is bij elke tuin tegel een passende gebakken klinker te vinden. Het is een veelzijdig product wat op verschillende manieren gelegd kan worden; halfsteens, elleboog, keper, diagonaal, blok, dubbel visgraat, in een cirkel of waaier motief. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen vaak voor een speels geheel. Een gebakken klinker kan met elke tuin tegel gecombineerd worden. Gebruik diverse materialen, maar ook verbanden en kleuren om bepaalde accenten te leggen. Het legverband van gebakken klinkers is tevens van invloed op de stevigheid van het oppervlak. Wij adviseren daarom altijd om bij een oprit te kiezen voor een verband waarbij de klinkers verspringen. 
 
Wanneer men op zoek is naar goedkope tegels voor in de tuin, dan wordt vaak gekozen voor betontegels. Beton is duurzaam, maar heeft als eigenschap dat het buiten verkleurt. De kleur van de betontegel vervaagd door de weersinvloeden waardoor er uiteindelijk een grijze tegel overblijft. Er worden daarom ook betontegels aangeboden met een coating, maar ook deze coating zal naar verloop van tijd verdwijnen waardoor de tegel grijs wordt. De betontegel wordt daarom niet altijd als de meest sfeervolle tegel gezien, maar heeft wel een prima prijs. Totaaltegel biedt beton tegels voor tuin aan in diverse kleuren en maatvoeringen. Je bent van harte welkom om het complete assortiment te bekijken in onze showtuin. 
 

Tuintegels online

Totaaltegel heeft het aanbod tuintegels online gepresenteerd. Onze klanten kunnen vanuit huis het aanbod bekijken en een offerte aanvragen voor de gewenste materialen. Je bent van harte welkom in onze showtuin om het productaanbod te bekijken. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons te komen, dan is het mogelijk om een monster aan te vragen. Je ontvangt per brievenpost een monsterstuk van circa 10x10 cm. Dit monster geeft al een goed beeld van de kleur en structuur van de tuin tegel. Omdat er kleurverschillen aanwezig zijn in de tegels, is dit niet representatief voor de gehele vloer/partij. Dit geldt voor zowel natuursteen terrastegels als voor keramische terrastegels. Beiden materialen bevatten tegels met diverse kleuren of prints. In veel gevallen kunnen wij onze klanten nog voorzien van projectfoto’s die voor een compleet beeld zorgen. Tegels in de tuin blijven vaak jarenlang liggen, een weloverwogen keuze is daarom gewenst. Twijfel je aan de kleur of structuur van het monsterstuk? Breng dan altijd een bezoek aan onze showtuin. 
 

Tegels voor tuin

Totaaltegel is al meer dan 10 jaar importeur van tegels voor tuin en in huis. Ons assortiment is de afgelopen jaren uitgebreid en wordt continu vernieuwd. Tegels voor de tuin zijn tegenwoordig ondenkbaar. Tuin tegels worden gebruikt om terrassen, paden of zelfs opritten te creëren. Toch kiezen de meeste klanten voor een combinatie van materialen. Natuursteen of keramiek tegels voor in de tuin die worden gecombineerd met gebakken klinkers voor paden of een tweede terras. Voor de oprit wordt weer veel gekozen voor een beton tegel of gebakken klinkers omdat deze tegels dik zijn en daardoor geschikt voor een zware belasting (auto’s). Totaaltegel werkt samen met diverse regionale hoveniers, zij kunnen je voorzien van een passend advies als het gaat om het aanleggen van het terras en de tuin. Ook zien we dat veel klanten creatief zijn en zelf aan de slag gaan met een ontwerp. Wij adviseren om eventuele schetsen mee te nemen naar onze showtuin zodat we samen kunnen kijken welke tegels tuin het meest geschikt zijn. 

Assortiment tuintegels outlet

Ben je op zoek naar tuintegels die zeer scherp geprijsd zijn? Bekijk dan zeker eens ons aanbod aan outlet tuintegels. Door ons grote assortiment is het regelmatig nodig om oude voorraad op te ruimen en nieuwe kleuren, soorten en prints te introduceren. Dit geldt voornamelijk voor het aanbod keramische terrastegels omdat het aanbod zeer snel veranderd en er steeds nieuwe prints op de markt komen, vaak vergelijkbaar met de ‘oude’ collectie. Dit betekent niet dat onze outlet tegels van slechte kwaliteit zijn, in tegendeel. Het betreft grotendeels tuintegels die van A-kwaliteit zijn en mooie prints of kleuren bevatten en vaak ook gangbare maatvoeringen hebben zoals 60x60 cm terrastegels. Onze tegeloutlet voor terrastegels is te vinden op een apart gedeelte van onze website. Uiteraard is het mogelijk om de producten uit onze tegeloutlet te bezichtigen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

New Basalt M3
Actie
€ 32,40 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Belgium Blue Grey Antique
Actie
€ 28,06 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Absolute Black Slate
Actie
€ 28,05 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Quartz Stone Gris
Actie
€ 28,05 per m2
Nu € 15,66 per m2
(excl. BTW)