Corona-update 12-01-2021
Wij zijn helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten t/m 9 februari 2021. We zijn deze periode wel bereikbaar. Bekijk hier de aangepaste bereikbaarheid en afhaalmogelijkheden

Olivian Black / Nero Assoluto Basalt Raamdorpel - 15,5 x 9 cm

Vraag een monster aan

Olivian Black / Nero Assoluto basalt is een materiaal wat erg veel wordt toegepast voor raamdorpels, deurdorpels en vensterbanken. Olivian Black / Nero Assoluto basalt raamdorpels hebben een donker antracieten kleur en zijn gezoet bewerkt (behalve aan de onderkant). Het zoeten zorgt voor een mat oppervlak. Het voordeel van Basalt Olivian / Nero Assoluto Black raamdorpels is dat ze op kleur blijven en niet krassen. Tot de standaardmaten behoren de raamdorpels met een breedtemaat van 15,5 cm en 20,5 cm. Ook hebben we deze raamdorpel in een dikte van 6 cm. De raamdorpels die langer zijn dan 220 cm, bestaan uit twee of meer delen. Het is ook mogelijk om uw Olivian Black / Nero Assoluto Basalt raamdorpel volledig op maat te produceren.

Let op: verschillen in maat kunnen zich voordoen. Maatwerk kent dan ook een tolerantie van +/- 2 mm zowel in de lengte, breedte en dikte.

De genoemde prijs betreft een afhaalprijs. 

Lees meerminder
Bewerking Gezoet
Materiaal Basalt
Tint Donker
Offerte aanvragen
Lengte
cm
Breedte
cm
Aantal
Dikte
cm
Eindstuk
cm

Heb je een aanvraag voor speciaal maatwerk? Ga dan naar onze maatwerkpagina.

Verstek zagen
Prijs (excl. BTW) : 98,30
118,94 incl. BTW

Anderen bekeken ook