Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Totaaltegel Vianen

Op zoek naar de plek om inspiratie op te doen op het gebied van tegels? Bij Totaaltegel ben je op het juiste adres. Onze inspirerende showroom ligt in Vianen, wanneer je over de A2 rijdt ben je binnen een kleine 5 minuten bij onze showroom in Vianen. De showroom bestaat uit 1200 m² met alle denkbare tegels in verschillen materialen, maten en kleuren.  De showroom bevindt zich op het bedrijventerrein 'De Hagen' en is een van de grootste in de regio. 

✓ 1200 m2 tegels en inspiratie      ✓ Persoonlijk advies       ✓ Gratis parkeren       ✓ Kinderhoek       ✓ Rolstoelvriendelijk

Showroom Vianen Wandtegels
1200 m² tegelinspiratie
In onze showroom vind je een verzameling van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegel in grote beloopbare vloervlakken, overzichtelijke tegelkasten en inspirerende sfeerhokjes. We hebben tegels in alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showroom Vianen Wandtegels
Altijd de nieuwste trends
Bekijk onze tegelcombinaties en krijg volop inspiratie voor je eigen woning. Onze adviseurs bezoeken jaarlijks diverse beurzen om alle trends in de gaten te houden en door te voeren in ons assortiment.
Showroom Vianen Vloertegels
Grote beloopbare vloervlakken
In onze ruime showroom is veel ruimte voor tegels in grote beloopbare vloervlakken. Zo krijg je de beste indruk van de tegels. Naast vloertegels liggen ook veel terrastegels in vloervlakken.
Showroom Vianen Vloertegels
Zowel keramiek als natuursteen
Naast de populaire keramische tegels hebben we een uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels.
Showroom Vianen Tuin en Terras
Ontdek ook ons ruime assortiment terrastegels
Op zoek naar terrastegels? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Loop over de vloervlakken of bekijk de tegels in de stellingen. Geniet jarenlang van je tuin met keramische tuintegels. Loop over de diverse vloervlakken en vind jouw perfecte tegel!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

Stuartweg 1E
4131 NH Vianen
    077 851 4973
    sales@totaaltegel.nl
    Routeplanner Totaaltegel Vianen
 
BTW nr.: NL859714068B01
KvK nr.: 73930989

 

Openingstijden showroom Vianen

Het afhalen van bestellingen in Vianen is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden​

  • Tweede pinksterdag: 10:00 - 15:00u
  • Zaterdag 31 augustus: gesloten
  • Eerste kerstdag: gesloten
  • Tweede kerstdag: gesloten
  • Nieuwjaarsdag: gesloten

Showroombezoek plannen?

Ben je nog volop aan het oriënteren en heb je geen afspraak nodig? Wandel gerust een keer vrijblijvend binnen! Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Populaire tegels in vestiging Vianen

De tegelshowroom in Vianen

Woon je in de buurt van Vianen en ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Bij Totaaltegel ben je aan het juiste adres. We hebben een grote showroom van 1200 m². De showroom ligt op een groot bedrijventerrein, dit is het eenvoudigste te bereiken via de A2. 

Tegels in Vianen nodig? Wij helpen je graag!

We hebben er voor gekozen om zo veel mogelijk opties tegels te verzamelen onder een dak. In onze showroom vind je dus niet alleen wandtegels en vloertegels, we hebben ook een ontzettend breed assortiment terrastegels. Onze showroom vormt een oase aan tegel inspiratie voor binnen én buiten. We durven gerust te zeggen dat we altijd een tegel hebben die bij jouw wensen past. Dus ben  je op zoek naar tegels nabij Vianen? Bekijk ons ruime assortiment met meer dan 200 tuintegels en 650 tegels voor op de vloer of de wand.

Inspiratie nodig? Kom langs bij tegelhandel Vianen.

Samen met onze specialisten helpen wij jou graag tijdens het kiezen van de juiste tegel. Of het nu voor de badkamer, toilet, woonkamer, keuken of het terras is, wij vinden het belangrijk dat je tevreden naar huis gaat. In onze showroom kun je op je gemakt rond lopen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. We hebben hier ontzettend veel verschillende stijlen tegels hangen, maar ook op de vloer liggen veel verschillende tegels. Op deze manier kun je de tegels goed bekijken, voelen en ervaren. De keuze is reuzen, dus het bekijken van de tegels is erg belangrijk in het maken van de juiste beslissing. Komt een bezoekje in onze showroom niet uit? Op onze website kun je ook ons gehele assortiment bekijken. Doordeweeks zijn we telefonisch bereikbaar voor al jou vragen, dus bel gerust als we je ergens bij kunnen helpen. Hopelijk tot snel bij showroom Vianen!

Directe import bij grote merken

In onze nieuwe grote showroom van +/- 1200 m² presenteren wij met trots de beste en mooiste merken van keramische vloertegels. Denk hierbij aan onder andere Cotto D'Este, Ergon, Sant 'Agostino, CIR, Colli en Provenza. Van deze fabrikanten hebben we ook de grootste afmetingen zoals 30x180, 30x120, 60x120, 100x100 en 120x120. Daarbij kunt u ook talloze natuursteen showvloeren bezichtigen. Zoekt u terrastegels of bestrating, ook hiervoor bent u in onze vestiging in Vianen op het juiste adres. Door onze directe import bij grote merken en fabrikanten kunnen wij onze prijzen laag houden en de kwaliteit hoog!