Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Totaaltegel Moergestel

Onze splinternieuwe showroom in Moergestel bestaat uit meer dan 1800 m² aan tegelinspiratie. De verschillende stijlkamers en loopvlakken zorgen ervoor dat je een goed beeld krijgt van hoe de tegels gaan staan in de door jou gekozen ruimte. Ons assortiment bestaat uit vloertegels, wandtegels, terrastegels, mozaïek matjes, stone panels maar ook bestrating en bouwmaterialen. Je bent van harte welkom in onze in onze nieuwste vestiging in Moergestel. 

✓ 1800 m2 tegels en inspiratie      ✓ Persoonlijk advies       ✓ Gratis parkeren       ✓ Prachtige showtuin       ✓ Rolstoelvriendelijk

Showroom Moergestel 1
1800 m² tegelinspiratie
In onze showroom vind je een verzameling van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegel in grote beloopbare vloervlakken, overzichtelijke tegelkasten en inspirerende sfeerhokjes. We hebben tegels in alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showroom Moergestel 3
Altijd de nieuwste trends
Bekijk onze tegelcombinaties en krijg volop inspiratie voor je eigen woning. Onze adviseurs bezoeken jaarlijks diverse beurzen om alle trends in de gaten te houden en door te voeren in ons assortiment.
Showroom Moergestel 2
Grote beloopbare vloervlakken
In onze ruime showroom is veel ruimte voor tegels in grote beloopbare vloervlakken. Zo krijg je de beste indruk van de tegels. Naast vloertegels liggen ook veel terrastegels in vloervlakken.

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

De Sonman 35
5066 GJ Moergestel
    077 851 4973
    sales@totaaltegel.nl
    Routeplanner Totaaltegel Moergestel
 
BTW nr.: NL860041220B01
KvK nr.: 74826565

Openingstijden showroom Moergestel

Het afhalen van bestellingen in Moergestel is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden​

  • Zaterdag 31 augustus: gesloten
  • Eerste kerstdag: gesloten
  • Tweede kerstdag: gesloten
  • Nieuwjaarsdag: gesloten

Veelgestelde vragen

Zijn alle tegels op de website te bezichtigen in de showroom?

Het grootste gedeelte van ons assortiment is te bezichtigen in Moergestel. Deze showroom bestaat uit twee verdiepingen met daarin honderden verschillende wand-, vloer-, en mozaïektegels. Wil je zeker weten dat de tegels die jij op het oog hebt in Moergestel aanwezig zijn? Check het product op onze website. In de kolom vind je alle info en kun je de aanwezigheid per vestiging zien.

Kan ik mijn bestelling afhalen bij de showroom in Moergestel?

Dit is alleen in het geval van klein transport mogelijk. Dit betreft dus kleine orders. Tijdens een showroombezoek kan onze adviseur in overleg beoordelen wat wel en niet mogelijk is. Hou hierbij ook rekening met je eigen vervoersmiddel.

Moet ik een afspraak maken voor een showroombezoek?

Langskomen kan altijd zonder afspraak. Wil je graag uitgebreid advies? Om zeker te weten dat onze adviseurs ruim de tijd voor je kunnen nemen is het in dat geval verstandig om een afspraak te maken.

Zijn er voorraden in Moergestel?

In Moergestel zijn, met uitzondering van enkele toebehoren, geen voorraden aanwezig. De beschikbare voorraad bevindt zich op onze hoofdvestiging in Hegelsom. Meer info over deze voorraad? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik tegels meenemen en thuis bekijken?

Dit is in samenspraak met onze adviseur mogelijk. Bespreek tijdens een showroombezoek de mogelijkheden. Ben je al op de hoogte van onze Roomvo App? Deze kun je gebruiken om tegels te bekijken in je eigen woning. Je kunt hierin foto’s uploaden en de tegels als vloer- of als wandoppervlak in je eigen huis bekijken.

Zijn er samples beschikbaar in Moergestel?

Samples zijn in beperkte mate beschikbaar in Moergestel. Vraag tijdens een showroombezoek naar de beschikbaarheid. Indien niet beschikbaar, zijn ze wellicht wél thuis te bezorgen. Bekijk voor meer info over onze samples ook de sample service.

Showroombezoek plannen?

Ben je nog volop aan het oriënteren en heb je geen afspraak nodig? Wandel gerust een keer vrijblijvend binnen! Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Populaire tegels bij Totaaltegel Moergestel

Directe import bij grote merken

In onze showroom van +/- 1800 m² presenteren wij met trots de beste en mooiste merken van keramische vloertegels. Denk hierbij aan onder andere Cotto D'Este, Ergon, Sant 'Agostino, CIR, Colli en Provenza. Van deze fabrikanten hebben we ook de grootste afmetingen zoals 30x180, 30x120, 60x120, 100x100 en 120x120. Daarbij kunt u ook talloze natuursteen showvloeren bezichtigen. Zoekt u terrastegels of bestrating, ook hiervoor bent u in onze vestiging in Vianen op het juiste adres. Door onze directe import bij grote merken en fabrikanten kunnen wij onze prijzen laag houden en de kwaliteit hoog!

Tegelwinkel Moergestel

Ben je wonend in het Brabantse Moergestel en op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Kom langs bij Totaaltegel. Wij hebben een grote showroom en showtuin waar mooiste tegels te bewonderen zijn, van keramiek tot natuursteen.

Inspiratie met tegels in Moergestel nodig? Kom langs!

In de showroom en showtuin kun je tegel inspiratie op doen voor binnen en buiten. Wanneer je weet aan welke wensen de tegel moet voldoen kunnen we samen op zoek gaan naar de perfecte tegel. Ben je op zoek naar terrastegels in Moergestel? Bekijk ons ruime assortiment met meer dan 200 tuintegels. Toch meer op zoek naar vloertegels en wandtegels nabij Moergestel? Ook daarin hebben wij een ruim aanbod van meer dan 650 tegels, zowel keramiek als natuursteen!

Wist je dat: Tegelhandel Totaaltegel de grootste uit de regio

Kom gerust een keer langs rond neuzen in onze showroom. We hebben ontzettend veel stijlen gecombineerd om je op deze manier kennis te laten maken met verschillende materialen. Daarnaast hebben we grote beloopbare oppervlakken zodat je de tegels niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt voelen. Heb je vragen waar onze deskundige je bij kunnen helpen? Zij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te voor zien van deskundig en persoonlijk advies. Komt een bezoek bij Totaaltegel Moergestel niet uit, dan kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Hopelijk zien we je snel bij onze showroom!