Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Black Friday Week 2023

Black Friday Week 2023

Tijdens de Black Friday Week profiteer je bij Totaaltegel van mooie kortingen op alle keramische tegels! Dit is hét moment om tegels in te slaan voor je volgende project. Ga je de keuken, de badkamer of misschien het toilet verbouwen? Je vindt de perfecte tegel in ons grote assortiment. De kortingen gelden op alle keramische vloer-, wand- en terrastegels en kunnen oplopen tot wel 15%! Ook profiteren van deze actie? Lees hier de actievoorwaarden van de Black Friday Week 2023.


Populaire productcategorieën


Advies nodig of een tegel bekijken?

Wanneer je op zoek bent naar meer informatie dan helpen wij je graag. Kom gerust langs in een van onze showrooms voor persoonlijk advies of neem contact op via sales@totaaltegel.nl of 077 851 4973.
Wil je naar de showroom komen om een specifieke tegel te bezichtigen? Informeer dan altijd even van tevoren of de tegel aanwezig is in onze showroom in Moergestel, Vianen of Hegelsom. Soms ligt de tegel in de vloer verwerkt en soms is er een losse tegel aanwezig.


Actievoorwaarden

Wil je ook profiteren van deze kortingsactie? Lees dan goed onze actievoorwaarden. Hierin staat onder andere vermeld voor welke tegels de actie geldt en welke leveringsvoorwaarden wij hanteren.

Actievoorwaarden