Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Actievoorwaarden Black Friday Week 2023

Tijdens de Black Friday Week 2023 kun je diverse mooie producten tegen nóg scherpere prijzen aanschaffen. De actievoorwaarden lees je hieronder.

Actievoorwaarden

Algemene actievoorwaarden

 • De Black Friday Week 2023 actie bestaat uit korting op de ex. BTW prijs van alle tegels m.u.v. keramische zwembadranden. De kortingen:
  • 5% korting op tegels wanneer de totale orderwaarde t/m € 2.499,- incl. BTW betreft;
  • 10% korting op tegels wanneer de totale orderwaarde € 2.500,- t/m € 7.499,- incl. BTW betreft;
  • 15% korting op tegels wanneer de totale orderwaarde € 7.500,- incl. BTW of meer betreft.
 • De Black Friday Week 2023 actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen;
 • De Black Friday Week 2023 actie geldt alleen in de periode 17 november 2023 t/m 24 november 2023. Om deel te nemen aan deze actie dient de offerte uiterlijk 22 december 2023 bevestigd te zijn;
 • De Black Friday Week 2023 actie is geldig op alle tegels die zichtbaar zijn op onze website en in onze showrooms. Keramische zwembadranden zijn uitgesloten;
 • Bij het aanvragen van een offerte via de website is de korting van de Black Friday Week 2023 actie niet direct zichtbaar. Deze wordt verwerkt in de definitieve offerte die je van ons ontvangt.  

Leveringsvoorwaarden

 • Ophalen: de geplaatste order dient uiterlijk 24 november 2024 opgehaald te zijn bij ons filiaal in Hegelsom;
 • Levering: de geplaatste order wordt uiterlijk 23 november 2024 geleverd. 

Betalen

Wanneer je akkoord geeft op je offerte bestellen wij daarom direct jouw producten bij de fabriek. Dit doen we om de geoffreerde prijs op je offerte te kunnen waarborgen. Dit betekent helaas wel dat we op dit moment een verkorte betaaltermijn voor tegels hanteren.

Heb je alleen terrastegels besteld?

Je ontvangt dan één factuur met het volledige orderbedrag. Deze factuur moet uiterlijk twee dagen vóór levering betaald zijn.

Heb je alleen binnentegels besteld?

Je ontvangt dan twee facturen: een voor de tegels (factuur 1) en een voor het transport, mits van toepassing (factuur 2). Factuur 1 moet binnen 7 dagen na de orderdatum betaald zijn. Factuur 2 moet uiterlijk twee dagen vóór levering betaald zijn.

Heb je binnentegels en verwerkingsmateriaal besteld?

Je ontvangt dan twee facturen: een voor de tegels (factuur 1) en een voor de verwerkingsmaterialen en transport (factuur 2). Factuur 1 moet binnen 7 dagen na de orderdatum betaald zijn. Factuur 2 moet uiterlijk twee dagen vóór levering betaald zijn.

Heb je binnentegels, legwerk en verwerkingsmateriaal besteld?

Je ontvangt dan drie facturen: een voor de tegels (factuur 1), een voor het legwerk, de verwerkingsmaterialen en transport (factuur 2) en een restfactuur (factuur 3). Factuur 1 moet binnen 7 dagen na de orderdatum betaald zijn. Factuur 2 bestaat uit 95% van de openstaande kosten van legwerk, verwerkingsmateriaal en transport. Deze factuur moet uiterlijk 2 dagen vóór levering betaald worden. De overige 5% staat op factuur 3, deze moet na oplevering betaald worden.

 

LET OP! Bovenstaande actievoorwaarden zijn aanvullend op onze algemene voorwaarden. Na afloop van de actieperiode blijven de voorwaarden nog een week zichtbaar.