Zaterdag 21 september zijn wij wegens een teamdag de gehele dag gesloten.

Tuin & bestrating

Wanneer je een luxe en moderne uitstraling wil creëren rondom huis, dan zijn onze tuinbestrating en natuursteen tuinartikelen zoals paalmutsen uitermate geschikt. De mogelijkheden met sierbestrating en tuinartikelen zijn eindeloos. Kleurcombinaties, maar ook afwerking en afmetingen zorgen voor een onderscheidend en persoonlijk resultaat. Ga je ook met je huis aan de slag? Dan kun je natuursteen tuinproducten prachtig combineren met natuursteen maatwerk zoals raamdorpels en deurdorpels. Zo geef je jouw gehele huis en tuin een uniforme luxe uitstraling. Wij informeren je graag over de mogelijkheden op het gebied van tuinbestrating.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

79 producten gevonden
Tuin & bestrating - Wallblock New Antraciet
€ 1,24 per stuk
(excl. BTW)
Tuin & bestrating - Wallblock Old Antraciet
€ 1,45 per stuk
(excl. BTW)
Tuin & bestrating - Wallblock Split Antraciet
€ 2,27 per stuk
(excl. BTW)
Tuin & bestrating - Wallblock Split Brons
€ 2,27 per stuk
(excl. BTW)
Tuin & bestrating - Wallblock Split Smook
€ 2,27 per stuk
(excl. BTW)
Tuin & bestrating - Beton Opsluitband - Grijs
€ 2,34 per stuk
(excl. BTW)
Tuin & bestrating - Wallblock Tumbled Antraciet
€ 2,69 per stuk
(excl. BTW)
Tuin & bestrating - Wallblock Tumbled Brons
€ 2,69 per stuk
(excl. BTW)
Tuin & bestrating - Wallblock Tumbled Zeeuws Bont
€ 2,69 per stuk
(excl. BTW)

Groot assortiment sierbestrating

Met natuursteen sierbestrating, betontegels, keramische tegels of gebakken klinkers wordt de natuur terug in een tuin gebracht en ben je verzekerd van een mooi eindresultaat. Naast het uiterlijk van tuinbestrating, zijn er ook praktische zaken die uw keuze mogelijk kunnen beïnvloeden. Zo is sierbestrating veelal bestand tegen vrieskou. Je moet er echter rekening mee houden dat enkele soorten bestrating niet volledig bestand zijn tegen krassen en vlekken en dat er een lichte verkleuring kan optreden door de zon. Soms wordt dit betiteld als nadelig en valt de keuze op een imitatietegel zoals een keramische terrastegel. Ook wordt het door veel klanten gezien als mooi en levendig. 

A-kwaliteit tuinbestrating voor scherpe prijzen

Ons assortiment bestaat uit natuursteen, betontegels, gebakken klinkers en keramische terrastegels. Op zoek naar een betaalbaar terras? Ook voor goedkope terrastegels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen al onze producten rechtstreeks in bij onze leveranciers uit diverse landen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen bieden voor A- kwaliteit tuinbestrating. Wij nemen de tijd voor al onze klanten en geven altijd een persoonlijk advies. Je kunt bij ons terecht voor verschillende referenties, dit geeft  inspiratie voor een eigen project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Lees meerminder