Natuursteen dorpels

Op zoek naar een mooie afwerking van kozijn of deurpost? Bij ons vind je een ruim assortiment aan natuursteen raamdorpels en natuursteen deurdorpels. Onze raamdorpels van Basalt of Hardsteen geven je huis een mooie, luxe en afgewerkte uitstraling. Onze deurdorpels van Basalt of Hardsteen geven uw deurposten een mooie afwerking. Onze deurdorpels voor binnen zijn plat en worden gebruikt om een scheiding van ruimtes aan te geven of om een eventueel hoogteverschil tussen ruimtes op te vangen. De deurdorpels voor buiten zijn dikker en worden doorgaans ook gebruikt om eventueel hoogteverschil op te vangen. De beschikbare natuursteensoorten zijn Basalt en Hardsteen.

Natuursteen deurdorpels

Vind je een mooie afwerking van je huis belangrijk en wil je een duurzame oplossing? Dan zijn de natuursteen deurdorpels de perfecte oplossing. Het voordeel van natuursteen is dat het een leven lang meegaat zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je deurdorpels. Onze Basalt deurdorpels hebben een mooie antraciet kleur en worden gezoet afgewerkt. De Basalt deurdorpels krassen niet en ze blijven op kleur. Wij produceren de Basalt deurdorpel voor buiten tot maximaal 220 cm uit één deel met een dikte van 7 cm en een breedte van 11,4 cm. De Basalt deurdorpel voor binnen produceren we volgens een aantal standaard maatvoeringen van 105 x 6 x 2 cm tot en met 105 x 14 x 2 cm. Naast Basalt hebben we ook Hardsteen deurdorpels. Deze deurdorpels zijn lichtgrijs van kleur en worden gezoet of geschuurd afgewerkt. Wij produceren de Hardsteen deurdorpel voor buiten tot maximaal 220 cm uit één deel en met een dikte van 7 cm en een breedte van 11,4 cm. De Hardsteen deurdorpel voor binnen produceren we ook volgens een aantal standaard maatvoeringen van 105 x 3 x 2 cm tot en met 105 x 14 x 2 cm. Mocht de maatvoering die jij nodig hebt niet standaard verkrijgbaar zijn, dan kun je altijd speciaal maatwerk aanvragen door hier een werktekening op te sturen.

Hardsteen Blue Cloud binnendeurdorpel
€ 12,00 per stuk
(excl. BTW)
Basalt Olivian Black binnendeurdorpel
€ 16,50 per stuk
(excl. BTW)

Natuursteen raamdorpels

Ben je op zoek naar een nette en luxe afwerking van je woning? Een natuursteen raamdorpel is dé perfecte duurzame en tijdloze oplossing. Naast een mooie afwerking en uitstraling zorgen de raamdorpels er voor dat er geen vocht en regenwater in de onderliggende gevel loopt. Het voordeel van natuursteen raamdorpels is dat ze een leven lang meegaan. Onze Basalt raamdorpels hebben een donkere antracieten kleur en zijn gezoet bewerkt wat zorgt voor een mat oppervlak. Deze raamdorpels krassen niet en blijven op kleur. Onze Basalt raamdorpels zijn verkrijgbaar in een maximale lengte uit één stuk van 220 cm met een breedte van 15,5 cm of 20,5 cm en een dikte van 9 cm. Naast Basalt raamdorpels hebben we een breed aanbod Hardsteen raamdorpels. Deze raamdorpels zijn lichtgrijs van kleur en kunnen diverse bewerkingen hebben waaronder gezoet, licht gezoet en geschuurd. Onze Hardsteen raamdorpels zijn verkrijgbaar in een maximale lengte van één stuk van 220 cm met een breedte van 15,5 cm, 16 cm, 17,5 cm, 20,5 cm of 22,5 cm en een dikte van 9 cm. Mocht de maatvoering die jij nodig hebt niet standaard verkrijgbaar zijn, dan kun je altijd speciaal maatwerk aanvragen door hier een werktekening op te sturen.

Onderstaand treft u een greep uit ons assortiment raamdorpels. Bekijk hier ons volledige aanbod raamdorpels.