Natuursteen deurdorpels

Een duurzame afwerking van je deurposten en tegelijkertijd een mooie en luxe uitstraling? Onze natuursteen deurdorpels zijn dé oplossing voor jou. Onze deurdorpels voor binnen zijn plat en zorgen voor een duidelijke afscheiding van ruimtes. Ook kan deze gebruikt worden om hoogteverschil tussen ruimtes op te vangen. Onze deurdorpels voor buiten zijn dikker en vangen hoogteverschillen op tussen buiten en binnen.Ons aanbod bestaat uit de materialen Hardsteen en Basalt. De Hardsteen Blue Cloud deurdorpels zijn lichtblauw van kleur en de Basalt Olivian Black deurdorpels zijn antraciet van kleur. Beiden zijn met vrijwel elke vloer te combineren. Bij Hardsteen dient er rekening te worden gehouden met verkleuring en mogelijk krassen van het materiaal. Dit wordt doorgaans niet als storend ervaren en daarom is Hardsteen Blue Cloud een veelgekozen materiaal in de bouw. Basalt Olivian Black is daarentegen wel kleurvast en niet gevoelig voor krassen. De prijs van Basalt deurdorpels is wel hoger dan van Blue Cloud Hardsteen deurdorpels. 

Wij produceren alle materialen in onze eigen zagerij. De natuursteen producten waaruit wij de deurdorpels (en raamdorpels) produceren zijn afkomstig uit eigen import. Zo kunnen we de kwaliteit van de materialen waarborgen en een mooi en duurzaam product produceren. Doorgaans is onze productietijd circa 5 -10 werkdagen, afhankelijk van de drukte en de grootte van de order. 

Deurdorpels binnen

Hieronder zie je de deurdorpels voor binnen die bij ons verkrijgbaar zijn. De Hardsteen Blue Cloud deurdorpel is mooi licht blauw/grijs van kleur en heeft een gezoete afwerking. Zoeten houdt in dat het materiaal glad wordt gemaakt. Het materiaal is bij zoeten 'mat' van uiterlijk. De Basalt Olivian Black deurdorpel voor binnen heeft een mooie donkere antracieten kleur en wordt ook gezoet afgewerkt. In onze showroom zijn alle materialen te bekijken. Ook is het mogelijk om monster stukjes aan te vragen van de materialen, zodat je ook op afstand een goede keuze kunt maken.

Hardsteen Blue Cloud binnendeurdorpel
€ 12,00 per stuk
(excl. BTW)
Basalt Olivian Black binnendeurdorpel
€ 16,50 per stuk
(excl. BTW)

Deurdorpels buiten

Hieronder zie je de deurdorpels voor buiten die bij ons verkrijgbaar zijn. De Hardsteen Blue Cloud deurdorpel voor buiten is mooi licht blauw/grijs van kleur en heeft een gezoete afwerking. De Basalt Olivian Black deurdorpel voor buiten heeft een mooie donkere antracieten kleur en is ook gezoet. Bij zoeten wordt het oppervlakte van het natuursteen zo geschuurd dat er een 'mat' uiterlijk ontstaat.