Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Geïnteresseerd? Bekijk snel onze openstaande vacatures!

Vloertegels douche

De douche is de ruimte in de badkamer die het meest nat wordt. Deze ruimte wordt daarom vaak afgewerkt met tegels. Voornamelijk de wanden zijn meestal voorzien van een keramische of natuursteen tegel. Vaak zie je op de vloer nog een douchebak. Tegenwoordig zie je steeds vaker een inloopdouche waar de vloer van de badkamer doorloopt in de douche. Dit zorgt voor een prachtig geheel en een rustig ogende badkamer.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

30 producten gevonden
Vloertegels douche - Timewood Natural
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Timewood Honey
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Primewood Natural
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Woodside Oak - Grip
€ 45,87 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Lithos Carbon - Grip
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Lithos Desert - Grip
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Lithos Stone - Grip
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Lithos Moon - Grip
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Grainstone Rough White - Grip
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Grainstone Rough Taupe - Grip
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Grainstone Rough Sand - Grip
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Grainstone Rough Grey - Grip
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - Grainstone Rough Dark - Grip
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels douche - To Be Concrete Grigio
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels douche - To Be Concrete Corda
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Vloertegels in de doucheruimte

Ook op zoek naar vloertegels douche voor je badkamer? Bekijk dan ons assortiment of laat je adviseren in een van onze showrooms! Let bij het kiezen van een vloertegel voor in de douche goed op de antislipwaarde van de tegel. Een keramische tegel heeft altijd een R-waarde. Deze waarde geeft de mate van antislip aan. Zorg in een douche altijd voor een R-waarde van minimaal 11 of 12. Wil je liever een natuursteen tegel op de vloer in de douchecel? Er zijn zeker mogelijkheden. Natuursteen vloertegels hebben geen R-waarde, je kunt daarom beter altijd informeren bij onze specialisten. Die kunnen je vertellen welke natuursteen tegels veilig te gebruiken zijn in je douche.

Vaak worden er gepolijste tegels tegen de wand in de douche en badkamer gebruikt. Zorg ervoor dat je deze tegels zeker niet op de vloer verwerkt in de douche. Een gepolijste tegel in combinatie met water wordt namelijk spiegelglad.

Vloertegels douche advies

Vloertegels in de douche kunnen prachtig zijn. Weet je nog niet zeker of vloertegels in de douchecel de juiste voor jou is? Of vind je het lastig om een keuze te maken op basis van een aantal afbeeldingen? Kom gerust eens langs in onze showroom in Vianen of Hegelsom. Onze specialisten voorzien je graag van advies! Ben je op zoek naar een bepaalde stijl, of heb je mooie voorbeelden? Neem gerust een aantal afbeeldingen mee of laat foto’s op Pinterest zien. Onze specialisten gaan met jou op zoek naar de tegel die precies past bij je wensen. Je kunt altijd een afspraak maken, dan weet je zeker dat er iemand beschikbaar is op het moment dat je naar onze showroom komt. Langskomen zonder afspraak kan uiteraard ook maar dan bestaat de kans dat je even moet wachten.

Vloertegels doucheruimte kopen

Het besluit is genomen, je gaat vloertegels voor de douche kopen! Je kunt via onze website eenvoudig een offerte aanvragen voor de vloertegels in de doucheruimte. Geef hierbij ook aan of je eventueel verwerkingsmateriaal nodig hebt, dan wordt dit mee geoffreerd op de offerte. Na het aanvragen van de offerte wordt je via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. De vloertegels liever eerst zien en dan een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard ook. Kom gerust langs bij ons in Vianen of Hegelsom. Hier wordt je geholpen door onze specialisten en kan er eventueel een offerte opgesteld worden.

Lees meerminder