Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Best

Voor tegels in de buurt van Best rij je in nog geen 19 minuten naar de showroom van Totaaltegel in Moergestel. Op deze locatie vind je 1800 m2 aan tegel inspiratie! Grote vlakken tegelvloeren, tegelwanden en buitentegels. Ben je dan nog niet genoeg geïnspireerd? Bekijk dan ook nog onze tegelkasten. Kom langs! De koffie staat klaar!

Totaaltegel Moergestel showroom begane grond en 1e etage
1800 m2 aan tegelinspiratie
Kom naar de Totaaltegel showroom en showtuin in Moergestel! Hier krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw keuze tegel er in jouw ruimte uit zou kunnen zien!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

De Sonman 35     077 851 4973
5066 GJ Moergestel     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Moergestel
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Moergestel

Het afhalen van bestellingen in Moergestel is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Wat is populair in de Totaaltegel Moergestel showroom?

Welke tegels kan ik zien bij Totaaltegel in de buurt van Best?

De dichtstbijzijnde showroom van Totaaltegel, vanuit de gemeente Best, is gevestigd in Moergestel. Hier vind je alle soorten voor binnen en buiten. Denk aan alle stijlen, van modern tot landelijk, industrieel tot retro. Doe daarom vooral inspiratie op en kijk wat je allemaal zou kunnen combineren. Wil je van binnen en buiten een geheel maken? Kijk dan naar terrastegels die ook te krijgen zijn voor binnen. We begrijpen dat een keuze maken echt lastig kan zijn. Neem daarom je ideeën dan ook mee naar de showroom. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Waar vind je een tegelhandel in de regio Best?

Totaaltegel Moergestel vind je op maar 18 kilometer van Best. Het is een tegelhandel die gemakkelijk bereikbaar is, doordat de showroom is gevestigd aan de A58 van Best naar Tilburg. Eenvoudig met de auto, openbaar vervoer of fiets te bereiken. Heb je al iets op het oog, maar wil je er zeker van zijn dat ze te zien zijn? Neem dan eerst even contact met ons op! Is de afstand te groot? Van aan aantal zijn ook proefmonsters te bestellen. Zo kun je wel thuis, in je eigen omgeving, kijken of de kleur en het soort is wat je in gedachten had. Kom je er niet uit? Onze adviseurs staan voor je klaar!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie