Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Tegels Eindhoven

Woon je in de omgeving Eindhoven en ben je op zoek naar A-kwaliteit tegels in de regio Eindhoven voor een scherpe prijs? Bij Totaaltegel ben je aan het juiste adres. Onze dichtstbijzijnde showroom ligt op een klein half uurtje rijden aan de A58 bij Moergestel. Wij hebben een inspirerende showroom met een groot assortiment vloertegel, wandtegelsterrastegels en tuintegels.

Totaaltegel Moergestel showroom begane grond en 1e etage
NIEUWE SHOWROOM Totaaltegel Moergestel
Tegelshowroom in de regio Eindhoven met grote vloervlakken, stijlkamers en kasten. Meer dan 1800 m2 aan inspiratie aan de A58!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

De Sonman 35     077 851 4973
5066 GJ Moergestel     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Moergestel
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Moergestel

Het afhalen van bestellingen in Moergestel is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Moergestel

Op zoek naar vloertegels omgeving Eindhoven

Ben je woonachtig in de buurt van Eindhoven en ben je op zoek naar mooie vloertegels voor in de badkamer of de keuken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ontzettend breed assortiment met vele soorten en maten tegels. Bij ons is niks te gek, en we denken graag in mogelijkheden. Totaaltegel is dé tegelwinkel in Eindhoven en omgeving die je moet bezoeken.

A-kwaliteit tuintegels Eindhoven en omgeving

In onze showroom kun je inspiratie opdoen voor zowel binnen- als nieuwe buitentegels. Dus ben je op zoek naar een tegelwinkel in Eindhoven of terrastegels in de regio Eindhoven? Kom langs bij een van onze showrooms in Moergestel (1800 m2), Hegelsom of Vianen. In Vianen hebben wij een showroom met maar liefst 1200 m² aan tegelinspiratie. In Hegelsom hebben we een ruime showtuin met onze buiten collectie. Daarnaast lopen hier onze adviseurs rond om jou te helpen en antwoord te geven op al jouw vragen. We kunnen hier kosteloos en vrijblijvend een offerte voor je op stellen.

Totaaltegel; grootste tegelhandel Eindhoven en omgeving

Wist je dat Totaaltegel een van de grootste tegelhandels is uit de regio? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in een van onze showrooms. In onze inspiratieshowroom liggen grote beloopbare vlakken zodat je de tegels kunt bekijken, voelen en ervaren. Ook hebben wij vele stijlkamers, zodat je gericht op zoek kunt gaan naar de stijl die jouw aanspreekt. We hopen je snel te mogen ontvangen om samen op zoek te gaan naar de perfecte tegel.

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie