Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Tegels Venlo

Met een showroom met vloertegels, wandtegels en terrastegels bij station Horst-Sevenum is Totaaltegel een van de grootste verkooppunten in de regio. Dus ben je op zoek naar tegels en woon je in de buurt van Venlo? Kom dan naar de inspirerende showroom van Totaaltegel. Vanuit Venlo is het een kleine 20 minuten rijden via de A67 of A73. 

Showroom Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
In onze showroom is een ontzettend groot assortiment tegels te vinden van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegels in grote beloopbare vloervakken zodat je de tegels echt kunt voelen. Ons assortiment bestaat uit alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle tuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.
Showroom Hegelsom
Grote loopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we ook een ontzettend uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels. Kom langs in de showroom om alles met eigen ogen te bekijken!

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Hegelsom

 

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Tegelwinkel regio Venlo

Wij zijn de specialist in tegel uit de regio. Dus ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels en woon je in de regio Venlo? Maak kennis met ons, Totaaltegel. Onze showroom en showtuin zijn vanuit Venlo te bereiken in een kleine 20 minuten. Ons pand bevindt zich naast het station Horst-Sevenum.

Op zoek naar tegels in Venlo? Maak kennis met Totaaltegel!

Eenmaal bij ons aangekomen stap je een ruime showroom binnen vol tegelinspiratie voor binnen én voor buiten. We hebben een ontzettend breed assortiment waardoor wij van mening zijn dat er voor iedereen een tegel bij zit die bij de wensen past. Dus ben je op zoek naar terrastegels in Venlo? Daarnaast is het ook mogelijk om onsruime assortiment met meer dan 200 tuintegels te bekijken. 

Laat je inspireren in onze tegelhandel Venlo

In onze showroom kun je altijd langs komen zonder afspraak. Onze specialisten staan hier voor je klaar om jou te adviseren. De showroom is een plek waar ontzettend veel inspiratie opgedaan kan worden. In de tegelkasten ligt overzichtelijk ons assortiment tegels. Ga op zoek naar wat je mooi vindt en trek de lades open. Lukt het niet om langs te komen? Telefonisch helpen we je ook graag met al jou vragen. Wie weet, tot snel!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie