Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Tegels Panningen

Op zoek naar dé tegelspecialist in de buurt van Panningen? Kom dan naar de inspirerende showroom van Totaaltegel in Hegelsom. Vanuit Panningen is het een kleine 20 minuten rijden. Met een showroom met vloertegels, wandtegels en terrastegels is Totaaltegel een van de grootste in de regio.

Showroom Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
In onze showroom is een ontzettend groot assortiment tegels te vinden van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegels in grote beloopbare vloervakken zodat je de tegels echt kunt voelen. Ons assortiment bestaat uit alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle tuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.
Showroom Hegelsom
Grote loopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we ook een ontzettend uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels. Kom langs in de showroom om alles met eigen ogen te bekijken!

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Hegelsom

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Tegelwinkel regio Panningen

Ben je op zoek naar dé trends op het gebied van vloertegels, wandtegels of terrastegels en woon je in de buurt van Panningen? Maak kennis met de tegelwinkel uit de regio Totaaltegel. Onze showroom is de plek om inspiratie op te doen over de nieuwste trends op het gebied van tegels. Naast een ruime showroom hebben we ook een inspirerende showtuin. Vanuit Panning is het een kleine 20 minuten rijden naar onze showroom

Op zoek naar dé perfecte tegels? Kom naar Totaaltegel Panningen!

Wanneer je een bezoek komt brengen aan onze showroom valt het ruime assortiment je vast meteen op. We zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in binnen tegels, maar ook voor terrastegels ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment zijn wij er van overtuigd dat er voor iedereen een perfecte tegel bij zit die aansluit bij de wensen. Voor elke ruimte zijn andere tegel opties, daarom hebben wij er voor gekozen dit allemaal te presenteren in onze showroom. Ben je op zoek naar een flinke dosis inspiratie aan de hand van een ruim assortiment tegels in de buurt van Panningen? Kom langs en neem in kijkje in de ruime keus van meer dan 650 tegels van zowel keramiek als natuursteen.

Kopje koffie bij tegelhandel Panningen

Het bekijken, voelen en ervaren van de tegels is erg belangrijk tijdens het zoeken naar de juiste tegels. In onze showroom in de buurt van Panningen hebben wij een ruim opgezette ruimte showroom met showtuin. Onder het genot van kopje koffie of thee kun je rustig inspiratie op doen. Onze specialisten staan ten alle tijden voor je klaar om jouw te voor zien van advies op maat. We denken graag met je mee zodat het resultaat zoals gewenst uitpakt. Komt het niet uit om langs te komen? Telefonisch zijn wij ook bereikbaar om jou te helpen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie