Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Betonlook tegels

Betonlook tegels staan garant voor de universele uitstraling van beton die iedereen wel kent. De robuuste uitstraling is er een die menig interieur voorziet van een robuust en eigentijds karakter. Bij Totaaltegel vind je deze kenmerkende look terug in zowel vloertegels als wandtegels. Ons assortiment van betonlook tegels is uitermate divers; met talloze verschillende formaten, kleuren en nuances garanderen we de perfecte betonlook bij jouw interieur! Alles weten over deze bijzondere producten? Je vindt alle info hier!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

95 producten gevonden
Betonlook tegels - Materia Tortora - Comfort Totaalpakket
Vanaf € 92,95 per m2
incl. BTW
Betonlook tegels - Materia Grigio - Comfort Totaalpakket
Vanaf € 92,95 per m2
incl. BTW
Betonlook tegels - Space Ash - Comfort Totaalpakket
Vanaf € 92,95 per m2
incl. BTW
Betonlook tegels - Space Light - Comfort Totaalpakket
Vanaf € 92,95 per m2
incl. BTW
Betonlook tegels - Beton Lime - Comfort Totaalpakket
Vanaf € 92,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Betonlook tegels - Beton Clay - Comfort Totaalpakket
Vanaf € 92,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Betonlook tegels - Manhattan Mud - Comfort Totaalpakket
Vanaf € 92,95 per m2
incl. BTW
Betonlook tegels - Dream Taupe
€ 38,45 per m2
incl. BTW
Betonlook tegels - To Be Concrete Gesso
Vanaf € 43,77 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Betonlook tegels - Space Neutral
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Betonlook tegels - Hex25 Traffic 3D Cube - Mat
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Betonlook tegels - Hex25 Sonar Silver - Mat
€ 78,95 per m2
incl. BTW

Veelgestelde vragen

Welke kleur voeg past bij een betonlook tegel?

Dit is heel erg afhankelijk van smaak en voorkeur. Wil je een tegeloppervlak dat als het ware helemaal doorloopt? Dan is het verstandig om te kiezen voor een voeglijn die dichtbij de kleur van de tegel ligt. Je kunt er ook voor kiezen om juist een geheel tegengestelde kleur te gebruiken, waardoor de tegels meer gekaderd worden.

Hoe onderhoud ik betonlook tegels?

Ons gehele assortiment betonlook tegels is keramisch, waardoor er weinig onderhoud nodig is. De tegels schoonmaken met warm water is voor het merendeel van de vlekken al dé oplossing. In het geval van vetvlekken kan het best worden gepoetst met een zachte zeep en warm water, het is absoluut niet nodig om met agressieve schoonmaakmiddelen aan de slag te gaan.

Zijn betonlook tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hierin kunnen we heel kort zijn: ja! Keramisch beton is een perfect warmtegeleider. Het kan erg goed tegen warmte en zal hierdoor ook niet breken of scheuren, dus deze twee kunnen perfect gecombineerd worden.

Wat kosten betonlook tegels?

De kosten van een betonlook tegel zijn heel verschillend, dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het formaat dat je kiest. Bij Totaaltegel streven we een hoge kwaliteit na en daarom werken we samen met gerenommeerde tegelleveranciers. We zorgen dus gegarandeerd voor A-kwaliteit tegels en de prijzen ons assortiment betonlook tegels starten op ongeveer €30,- per vierkante meter.

Betonlook vloertegels; een karakteristieke basis

Een tegelvloer met betonlook is een ware eyecatcher door de hele specifieke uitstraling. Betonlook vloertegels zijn verkrijgbaar in lichte en donkere tinten en hebben daardoor een breed perspectief. Met lichte tinten creëer je bijvoorbeeld een heel open interieur, terwijl donkere tinten juist weer kunnen zorgen voor een mysterieuze uitstraling. Ons assortiment bestaat ook nog uit diverse andere soorten keramische vloertegels.

Betonlook wandtegels; trendy en stijlvol

Wandtegels spelen een steeds belangrijkere rol in eigenlijk elke interieurstijl, zo ook betonlook wandtegels. Door de ontwikkelingen in de tegelbranche kun je ook steeds excentriekere patronen creëren. Met hexagon wandtegels maak je mooie honingraatpatronen aan je wand en met visschub tegels geef je een wand een wat speelsere look. De verscheidenheid aan vormen zorgt voor een extra creatieve impuls in betonlook wandtegels die elk interieur voorzien van een bijzonder tintje.

Waarom kiezen voor een betonlook tegel?

Beton heeft in interieurs vaak een prominente rol als het gaat om de uitstraling, maar vergt ten opzicht van een betonlook veel meer onderhoud. Daarom bieden betonlook tegels een perfecte uitkomst. Je haalt de uitstraling van beton in huis, maar zit niet met allerlei extra onderhoud om je vloer of wand mooi te houden. Twijfel je nog tussen echt beton en betonlook? Hieronder hebben we alle voordelen van betonlook haarfijn voor je op een rijtje gezet!

De voordelen van tegels met betonlook

Kleurvast
Allereerst, we kunnen het niet vaak genoeg benoemen: de prachtige eigentijdse uitstraling! En omdat ons gehele assortiment betonlook bestaat uit keramische tegels geniet je ook veel langer van die look! Het keramische aspect zorgt er namelijk voor dat ze kleurvast zijn. Daardoor blijven ze levenslang als nieuw! 

Vriendelijk in onderhoud
Het kost amper moeite om ze als nieuw te houden, want betonlook tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De hardheid van keramiek zorgt ervoor dat ze ondoordringbaar zijn voor vocht en vlekken. Nooit meer zorgen dus over rode wijn of andere hardnekkige vlekken; met een doekje en een beetje water is je vloer in een handomdraai weer helemaal schoon.

Krasbestendig
Keramische beton is ten opzichte van echt beton veel beter bestand tegen beschadigingen. Echt beton is namelijk poreus en daardoor kwetsbaar, terwijl betonlook tegels keihard zijn. Hierdoor ontstaan er geen krassen op vloer -of wandoppervlakken met betonlook tegels. Deze sterke kenmerken maken ze heel geschikt voor elke woonruimte.

Betonlook tegels in verschillende stijlen

Betonlook is een heel breed begrip, omdat er zo ontzettend veel verschil in zit per product. Bij Totaaltegel hebben we ze in heel veel verschillende formaten en kleuren, die per soort ook weer een geheel eigen charme hebben. Dit maakt dat er voor elk interieur wel een geschikt betonlook tegel te vinden is. Ben je op zoek naar een heldere, ruime uitstraling? Dan is een betonlook tegel met een zachte grijstint een echte aanrader. Wil je de strakke uitstraling van betonlook graag speels laten terugkomen in je interieur? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan betonlook in de vorm van visgraat tegels.

Betonlook tegels in de woonkamer

Helemaal ready voor een frisse make over van je woonkamer vloer? Als je zoekt naar een moderne look is een betonnen uitstraling perfect. Met betonlook tegels in je woonkamer leg je eenvoudig de basis voor de rest van je interieur. De consistente verschijning kun je namelijk heel makkelijk doorvoeren naar andere woonruimtes. Mag jouw betonlook wel iets robuuster zijn? Dan kun je ook kiezen voor betonlook tegels met een verweerde uitstraling. Een andere manier om je interieur modern te maken zijn industriële tegels.

Betonlook tegels in de keuken

Zie je het al voor je? Grote vloertegels met betonlook rondom jouw kookeiland, of juist betonlook wandtegels op de muur bij het fornuis. Hiermee creëer je al heel snel een moderne vibe of zelfs een urban sfeertje. Met betonlook tegels in de keuken heb je gegarandeerd een specifieke uitstraling, die ook nog eens goed beschermd wordt tegen potentiële gebruikssporen. De zorgen rondom vlekken van vetspetters en gemorste saus zijn met keramische betonlook tegels keuken verleden tijd!

Betonlook tegels in de badkamer

Ben je op zoek naar geschikte tegels in je badkamer? Dan zijn keramische vloertegels met betonlook en betonlook wandtegels een echte aanrader. Deze zijn namelijk niet gevoelig voor vocht en raken hierdoor niet beschadigd. Water kan niet in de tegels trekken. Hierdoor ontstaan er op den duur ook geen kleurverschillen en blijft de strakke uitstraling met betonlook tegels badkamer gewaarborgd.

Uiteenlopende combinaties met betonlook tegels

Hierboven wordt het al vaak beschreven: betonlook past uitstekend bij de moderne en urban interieurstijlen. Maar betonlook tegels zijn ook heel veelzijdig en makkelijk te combineren met andere stijlen. Een toffe combi is bijvoorbeeld tegels met betonlook vloertegels gemixt met terrazzo tegels. De strakke uitstraling van de betonlook gecombineerd met het mediterrane terrazzo patroon zorgt ervoor dat er meer diepgang in je interieur ontstaat.  Zo waarborg je de moderne uitstraling, maar geef je het toch een speels effect. Het kan ook heel gaaf zijn om betonlook tegels te combineren met houtlook tegels.

Tegels met betonlook in verschillende afmetingen

Niet alleen de kleur en tint is heel belangrijk voor de sfeer die je wilt creëren in je interieur. Ook het formaat van een betonlook tegel is een bepalende factor in de uitstraling. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd verstandig om grote tegels in een kleine ruimte te gebruiken, omdat deze daardoor optisch nog kleiner lijkt. De verschillende afmetingen geven ook mogelijkheden in legpatronen. Betonlook kan gelegd worden in een klassiek blokverband, maar de langwerpige afmetingen zijn bijvoorbeeld ook te leggen in Hongaarse punt en visgraat voor een dynamisch effect. Voorbeelden van formaten zijn betonlook tegels 60x60 en betonlook tegels 90x90.

Benieuwd naar alle mogelijke betonlook tegels? Breng een bezoek aan onze showroom!

Wil je na het lezen van deze pagina nog meer weten? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Daar kun je al je vragen aan stellen aan onze adviseurs en tevens ons hele assortiment op je gemak bekijken. Een showroombezoek draagt enorm bij aan het maken van een juiste keuze en is ook nog eens heel inspirerend. We verwelkomen je graag in onze showroom, maar begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om langs te komen. In dat geval helpen we je ook graag telefonisch of per e-mail met al je vragen!