Openingstijden Kerst en Nieuwjaar: bekijk onze aangepast openingstijden en productie-, afhaal- en leverdagen.

Beton Look vloertegels

Wil je een stoere maar tijdloze uitstraling creëren, dan is een betonlook vloertegel wellicht een goede optie. Totaaltegel biedt kwalitatief hoogstaande keramische beton look vloertegels voor betaalbare prijzen. Ons assortiment bestaat uit beton looks in diverse kleuren en nuances, afkomstig van fabrieken uit Italië en Spanje. De ‘Calis serie’ is erg geliefd vanwege de subtiele prints en mooie grijs-, off-white en zandtinten. Beton look tegels kenmerken zich door de 'vegen'  en 'strepen' die zijn verwerkt in de tegels. Totaaltegel levert diverse beton look tegels uit voorraad. Producten die besteld moeten worden, hebben een levertijd van circa 2 weken. Totaaltegel is niet alleen een handelsonderneming in tegels, wij verzorgen naar wens tevens het legwerk. In overleg stemmen we de gewenste legdagen af. Naast beton look tegels, heeft Totaaltegel ook een mooie keuze aan kalksteen look vloertegels en hardsteen look vloertegels. Deze liggen qua kleur en structuur in de buurt van de beton look vloertegels. Alle keramische vloertegels kunnen tevens als wandtegel worden toegepast omdat ze een dikte hebben van 1 cm. 

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

114 producten gevonden
Beton Look vloertegels - Evoca Cenere Inserto Evoca
€ 50,83 per m2
(excl. BTW)
Beton Look vloertegels - Evoca Ambra Inserto Evoca
€ 50,83 per m2
(excl. BTW)
Beton Look vloertegels - Evoca Grafite - Grip
€ 40,85 per m2
(excl. BTW)
Beton Look vloertegels - Evoca Cenere - Grip
€ 40,85 per m2
(excl. BTW)
Beton Look vloertegels - Evoca Ambra - Grip
€ 40,85 per m2
(excl. BTW)
Beton Look vloertegels - Evoca Grafite - Lappato
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Beton Look vloertegels - Evoca Cenere - Lappato
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Beton Look vloertegels - Evoca Ambra - Lappato
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Beton Look vloertegels - Evoca Grafite
€ 33,47 per m2
(excl. BTW)

Keramisch beton voor de beste prijs

Totaaltegel staat voor kwaliteit in tegelproducten en zeer scherpe prijzen. Door eigen import, scherpe inkoop en lage overheadkosten kunnen wij de beste keramische beton looks aanbieden voor zeer scherpe prijzen. Beton look vloertegels zijn stoer, tijdloos en eenvoudig te combineren met andere materialen. Keramiek heeft als voordeel dat het niet krast, vlekt en eenvoudig schoon te houden is. Een aankoop waar je een leven lang plezier aan beleefd. Ben je op zoek naar een mooie budgettegel? Ook daarin heeft Totaaltegel een leuk assortiment vloertegels samengesteld. In onze showroom laten wij graag het verschil in prijs en kwaliteit zien. Ook wordt er vaak een combinatie gezocht tussen een topkwaliteit tegel in de prominenten ruimtes in een huis of pand en een budgettegel in bijvoorbeeld een garage of ander bijgebouw. Wil je een tegel met een natuurlijke uitstraling? Kijk dan eens naar onze houtlook vloertegels.

Betonlook in diverse afmetingen

De meest gekozen afmetingen betonlook tegels zijn 40x80x1 cm en 60x60x1 cm. In tegenstelling tot veel natuursteen vloertegels hebben keramische tegels een dikte van 1 cm. Voor een binnen tegel is een dikte van 1 cm zeer geschikt en fijn te verwerken. De betonlook tegels worden zowel als vloertegel en als wandtegel (gecombineerd) toegepast. Totaaltegel levert een groot deel van de producten uit voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen realiseren. Wanneer we producten moeten bestellen, is de levertijd circa 2 weken. Breng een bezoekje aan onze showroom voor een beter beeld van de tegels. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, maak daarom vooraf even een afspraak. Heb je staaltjes van andere materialen zoals de keuken en meubels? Neem dit mee zodat je de combinaties kunt bekijken. 

Lees meerminder