Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Travertin

Totaaltegel heeft een uitgebreid assortiment Travertin vloertegels, wandtegels en terrastegels. Travertin zorgt voor een mooie mediterrane en warme uitstraling. Kenmerkend aan Travertin zijn de poriën die te zien zijn in het materiaal. Dit maakt de tegel vrij poreus en zacht. Totaaltegel biedt diverse soorten Travertin in de kleuren licht- en donkerbeige en bruin. Vloertegels die qua stijl veel weg hebben van Travertin zijn de Franse Bourgondische Dallen. Deze lijn tegels is vrij exclusief en ligt qua prijs een stuk hoger dan Travertin tegels.
 

Travertin vloertegels

Travertin wordt al jarenlang en nog steeds erg veel toegepast als vloertegel in een woonkamer, hal of toilet. Het wordt in veel gevallen gecombineerd met een Travertin wandtegel. Voor een speels effect wordt dan vaak gekozen voor een Travertin wandtegel in de afmeting 10x10 cm. Travertin zorgt voor een mooie warme uitstraling vanwege de zachte en warme kleuren. Travertin is daarnaast duurzaam en tijdloos. De meest verkochte afmeting Travertin vloertegel is 40x60 cm en Romaans Verband. De kleuren Travertin variëren van licht beige, donkerbeige, bruin tot (zilver)grijs. Al onze Travertin producten zijn van A-kwaliteit en worden door Totaaltegel rechtstreeks vanuit de fabriek gekocht. Dit zorgt ervoor dat wij Travertin tegels kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk het complete aanbod Travertin vloertegels online. 
 

Travertin wandtegels

Vrijwel alle Travertin tegels voor binnen kunnen zowel op de vloer als tegen de wand worden toegepast. Er kan gekozen worden voor eenzelfde Travertin vloer- en wandtegel, maar er kan ook een combinatie gemaakt worden met een andere natuursteen of keramiek tegel. Een van de Travertin wandtegels die wij veel verkopen is de Travertin Light (ookwel Apulia Ivory/Beige Anticato genoemd) in de afmeting 10x10 cm. Deze afmeting wordt dan gecombineerd met een grotere afmeting Travertin vloertegel. Bekijk online ons aanbod in Travertin wandtegels
 

Travertin terrastegels

Travertin is ook erg mooi als terrastegel in combinatie met het groen en de kleuren in een tuin. Er wordt vaak gekozen voor een Travertin terrastegel wanneer er een mediterrane sfeer gecreëerd moet worden. De meest verkochte afmeting Travertin terrastegel zijn Romaans Verband of 60x60 cm. Totaaltegel heeft verder diverse keramische terrastegels die qua uitstraling veel weg hebben van Travertin. In onze showtuin zijn zowel de Travertin natuursteen terrastegels te bekijken en ook Keramische Travertin Lookalike tegels. Bekijk al onze Travertin terrastegels online.